وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: اقلام اساسی بیش از میزان افرایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها به تصویب مجلس رسید | افزایش حقوق، شامل تمام احکام کارگزینی کارکنان شهرداری‌ها می‌شود جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند نگاهی جامعه‌شناسانه به مذاکرات ایران و آمریکا | مذاکره زیر ذره‌بین جامعه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است + تصاویر وزارت خارجه آمریکا: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم بیانیه سفارت ایران در اسلام آباد در واکنش به کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: توسعه تهران متوقف خواهد شد پایان پروژه انسداد مرز خراسان رضوی تا انتهای ۱۴۰۴ مذاکرات مسقط دیپلماسی عزتمندانه ایران در برابر آمریکا سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات کماکان غیرمستقیم خواهد بود | مبنای ما در مذاکره فقط موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست تشکیل دو وزارتخانه «انرژی» و «آب و محیط زیست» در مجلس اعلام وصول شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیته هسته‌ای مجلس: تیم مذاکره‌کننده ایران کاملاً حرفه‌ای است سخنگوی دولت: باید از فضای فعلی برای ترمیم شکاف بین مردم و مسئولان بهره گرفت
سرخط خبرها

چهار سناتور آمریکایی از شورای امنیت خواستند سفر رهبران طالبان را متوقف کند

  • کد خبر: ۱۱۹۲۸۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
چهار سناتور آمریکایی از شورای امنیت خواستند سفر رهبران طالبان را متوقف کند
چهار سناتور آمریکایی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رهبران طالبان شدند و از جمله بر ضرورت جلوگیری از سفرهای آنان تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چهار سناتور پرنفوذ آمریکایی در نامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد، نوشته‌اند که گروه‌های بزرگی از زنان افغانستان به علت نقض حقوق بشر در افغانستان از سوی طالبان، از سازمان ملل متحد می‌خواهند تا فشارها بر طالبان را افزایش دهند و آنان را در برابر برخوردهایشان پاسخگو بسازند.

جیم ریچ، رییس کمیته روابط خارجی مجلس سنای ایالات متحد امریکا، جین شاهین، جانی ایرنست و باب منندز در نامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد، طالبان را به نقض شدید حقوق بشر و حمله به زنان در افغانستان متهم ساخته و گفته‌اند که طالبان باید در قبال اقدامات خود پاسخگو باشند.

به گفته این چهار سناتور، در حالی که زنان در افغانستان به دستور طالبان نمی‌توانند از خانه بیرون بروند، اما طالبان طبق معافیتی که در سال ۲۰۱۹ میلادی برای انجام گفتگوهای صلح دریافت کرده بودند، هنوز هم به گونه‌ای آزادانه به سفر می‌روند.

این سناتورها از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته‌اند که سفرهای خارجی اعضای گروه طالبان را متوقف سازد.

این چهار سناتور آمریکایی، طالبان را به سوءاستفاده از معافیت سفری متهم می‌کنند که سازمان ملل به آنها اعطا کرده است. امضاکنندگان نامه افزوده‌اند در حالی که معافیت سفر برای طالبان نتوانسته گفتگوهای معناداری را در پی داشته باشد و باعث احترام این گروه به حقوق بشر شود، طالبان از این معافیت سوء استفاده و برای برقراری روابط دیپلماتیک، به چین و روسیه سفر کرده‌اند.

سناتوهای آمریکایی از دبیرکل سازمان ملل متحد خواسته‌اند اگر پیشرفت‌های فوری و چشم‌گیری در وضعیت حقوق بشر و احترام به حقوق دختران و زنان افغانستان به دست نیاید، این شورا باید از ایجاد محدودیت بر سفرهای اعضای گروه طالبان حمایت کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در حدود یک ماه پیش معافیت سفر ۱۳ مقام طالبان را برای دو ماه دیگر تمدید کرد. این شورا معافیت سفر تنها دو مقام وزارت‌های آموزش و پرورش و تحصیلات عالی طالبان را تمدید نکرده است.

چهار سناتور آمریکایی در نامه خود از آنتونیو گوترش خواسته‌اند که تلاش کند تا طالبان در سازمان ملل متحد صاحب کرسی نشود اقدامات سختگیرانه‌تری در قبال آنان انجام گیرد.

در نامه سناتورهای آمریکایی آمده است که طالبان دولت انتخابی افغانستان را سرنگون و حقوق بشر را در افغانستان نقض کرده‌اند و اکنون تلاش دارند تا مشروعیت بین‌المللی نیز به دست آورند.

طالبان از هنگام تسلط بر افغانستان تاکنون محدودیت‌های سختی را برای شهروندان افغانستان به ویژه زنان ایجاد کرده‌اند.

نقض حقوق بشر و اعمال محدودیت‌ها بر مردم افغانستان باعث شده که جامعه جهانی به تندی از طالبان انتقاد کند.

در حال حاضر طالبان تلاش دارند از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شوند اما هیچ کشوری تا کنون این گروه را به رسمیت نشناخته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->