اتفاق نظر تحلیلگران سیاسی و نظامی: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون یک اتفاق استثنایی است انهدام مخفیگاه‌های داعش در غرب عراق و هلاکت ۵ تروریست (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین آزمایش موشکی پاکستان در کشاکش تنش با هند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دیدار رسمی وزیران خارجه ایران و پاکستان + فیلم (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ دستور بازگشایی مخوف‌ترین زندان تاریخی آمریکا را صادر کرد سیاست‌مدار صهیونیست: طرح جدید نتانیاهو حکم مرگ نظامیان اسرائیلی است سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: ازسرگیری فعالیت کنسولگری عربستان در مشهد در محل قبلی بستگی به خودشان دارد + فیلم آغاز نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه | برای ادامه گفت‌وگوهای غیرمستقیم منتظر نظر عمان هستیم در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شمال غزه، تعدادی فلسطینی شهید و زخمی شدند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه(س) (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم تحلیلگر جهان عرب: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون نقطه عطفی در تاریخ درگیری اعراب و اسرائیل است چرا اتحادیه اروپا نمی‌تواند روابط گازی با روسیه را کاملاً قطع کند؟ یک منبع آگاه در یمن: معادلات جدیدی را تحمیل خواهیم کرد قالیباف: یکی از رنج‌های ما در وزارت آموزش‌وپرورش تغییر مدیریت بود | ورود معلمان به دانشگاه نظام‌مند شود رد طرح رژیم صهیونیستی برای انتقال کمک به غزه توسط سازمان ملل رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: مراسم بزرگداشت شهدای خدمت از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود وندی شرمن: امتیازاتی که ترامپ می‌تواند به ایران بدهد در دوران ما ممکن نبود ادامه تنش‌ها با هند | پاکستان خواستار برگزاری مشورت‌های محرمانه شورای امنیت سازمان ملل پزشکیان وارد قم شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند
سرخط خبرها

چهار سناتور آمریکایی از شورای امنیت خواستند سفر رهبران طالبان را متوقف کند

  • کد خبر: ۱۱۹۲۸۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
چهار سناتور آمریکایی از شورای امنیت خواستند سفر رهبران طالبان را متوقف کند
چهار سناتور آمریکایی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رهبران طالبان شدند و از جمله بر ضرورت جلوگیری از سفرهای آنان تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چهار سناتور پرنفوذ آمریکایی در نامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد، نوشته‌اند که گروه‌های بزرگی از زنان افغانستان به علت نقض حقوق بشر در افغانستان از سوی طالبان، از سازمان ملل متحد می‌خواهند تا فشارها بر طالبان را افزایش دهند و آنان را در برابر برخوردهایشان پاسخگو بسازند.

جیم ریچ، رییس کمیته روابط خارجی مجلس سنای ایالات متحد امریکا، جین شاهین، جانی ایرنست و باب منندز در نامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد، طالبان را به نقض شدید حقوق بشر و حمله به زنان در افغانستان متهم ساخته و گفته‌اند که طالبان باید در قبال اقدامات خود پاسخگو باشند.

به گفته این چهار سناتور، در حالی که زنان در افغانستان به دستور طالبان نمی‌توانند از خانه بیرون بروند، اما طالبان طبق معافیتی که در سال ۲۰۱۹ میلادی برای انجام گفتگوهای صلح دریافت کرده بودند، هنوز هم به گونه‌ای آزادانه به سفر می‌روند.

این سناتورها از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته‌اند که سفرهای خارجی اعضای گروه طالبان را متوقف سازد.

این چهار سناتور آمریکایی، طالبان را به سوءاستفاده از معافیت سفری متهم می‌کنند که سازمان ملل به آنها اعطا کرده است. امضاکنندگان نامه افزوده‌اند در حالی که معافیت سفر برای طالبان نتوانسته گفتگوهای معناداری را در پی داشته باشد و باعث احترام این گروه به حقوق بشر شود، طالبان از این معافیت سوء استفاده و برای برقراری روابط دیپلماتیک، به چین و روسیه سفر کرده‌اند.

سناتوهای آمریکایی از دبیرکل سازمان ملل متحد خواسته‌اند اگر پیشرفت‌های فوری و چشم‌گیری در وضعیت حقوق بشر و احترام به حقوق دختران و زنان افغانستان به دست نیاید، این شورا باید از ایجاد محدودیت بر سفرهای اعضای گروه طالبان حمایت کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در حدود یک ماه پیش معافیت سفر ۱۳ مقام طالبان را برای دو ماه دیگر تمدید کرد. این شورا معافیت سفر تنها دو مقام وزارت‌های آموزش و پرورش و تحصیلات عالی طالبان را تمدید نکرده است.

چهار سناتور آمریکایی در نامه خود از آنتونیو گوترش خواسته‌اند که تلاش کند تا طالبان در سازمان ملل متحد صاحب کرسی نشود اقدامات سختگیرانه‌تری در قبال آنان انجام گیرد.

در نامه سناتورهای آمریکایی آمده است که طالبان دولت انتخابی افغانستان را سرنگون و حقوق بشر را در افغانستان نقض کرده‌اند و اکنون تلاش دارند تا مشروعیت بین‌المللی نیز به دست آورند.

طالبان از هنگام تسلط بر افغانستان تاکنون محدودیت‌های سختی را برای شهروندان افغانستان به ویژه زنان ایجاد کرده‌اند.

نقض حقوق بشر و اعمال محدودیت‌ها بر مردم افغانستان باعث شده که جامعه جهانی به تندی از طالبان انتقاد کند.

در حال حاضر طالبان تلاش دارند از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شوند اما هیچ کشوری تا کنون این گروه را به رسمیت نشناخته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->