جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

دردسر‌های ادامه دار پرسپولیس بعد از قرارداد با اسدبیگی

  • کد خبر: ۱۱۹۴۲۳
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
دردسر‌های ادامه دار پرسپولیس بعد از قرارداد با اسدبیگی
جذب هافبک ذوب آهن از سوی پرسپولیس یک انتقال جنجالی محسوب می‌شود انتقالی که سرنوشت آن را مراجع قضایی فدراسیون فوتبال باید تعیین کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از عقد قرارداد سینا اسد بیگی با باشگاه پرسپولیس، باشگاه ذوب آهن اعلام کرد: اسد بیگی تحت قرارداد باشگاه ما بوده و هر گونه مذاکره و عقد قرارداد با نامبرده دارای تبعات حقوقی است. حتی مهدی تارتار سرمربی ذوب آهن نیز نسبت به جذب این بازیکن از سوی پرسپولیس واکنش نشان داد و در این رابطه مصاحبه کرد.
آنچه مسلم است اکنون این انتقال و جذب اسدبیگی از سوی پرسپولیس یک انتقال جنجالی محسوب می‌شود انتقالی که سرنوشت آن را مراجع قضایی فدراسیون فوتبال باید تعیین کنند. بر این اساس نظر برخی حقوق‌دان‌ها در رابطه با این پرونده چند احتمال وجود دارد که آن‌ها را مرور می‌کنیم:

حالت اول:

باشگاه ذوب آهن نتواند داشتن قرارداد با اسدبیگی را ثابت کند که در این صورت ادعای این باشگاه رد می‌شود و اسدبیگی بدون هیچ مشکلی فصل آینده برای پرسپولیس بازی خواهد کرد.

حالت دوم:

قرارداد باشگاه ذوب آهن با اسدبیگی تایید شود که در این صورت شرایط سختی برای پرسپولیس و همچنین خود این بازیکن رقم خواهد خورد. در این صورت اسدبیگی احتمالا با محرومیتی ۴ تا ۶ ماهه مواجه خواهد شد. باشگاه پرسپولیس هم به دلیل عقد قرارداد با بازیکنی که تحت قرارداد باشگاه دیگری بوده احتمالا از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم می‌شود. در واقع این پرونده مثل پرونده انتقال طارمی به باشگاه ترکیه‌ای است.
در هر صورت به نظر می‌رسد اسدبیگی خودش بهتر از هر کسی می‌داند که آیا با دو باشگاه قرارداد امضا کرده یا فقط امضایش پای قرارداد یک باشگاه است. ظاهرا فیفا هر گونه توافق مکتوب حتی روی یک برگه کاغذ و به صورت دست‌نویس را هم به عنوان قرارداد و توافق بازیکن و باشگاه محترم می‌شمرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->