الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

پرسپولیس به بازیکنانش فعلا پول نمی‌دهد!

  • کد خبر: ۱۱۹۴۲۶
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
پرسپولیس به بازیکنانش فعلا پول نمی‌دهد!
بازیکنان پرسپولیس فعلا نمی‌توانند روی پیش پرداخت باشگاه خود حساب کنند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، یکی، دو روز پیش بود که باشگاه پرسپولیس حدود ۱۵ درصد به حساب بازیکنان و کادرفنی این تیم واریز کرد، اما همچنان پرسپولیسی‌ها از فصل گذشته ۵ درصد طلبکار هستند و البته از فصل جدید هم دریافتی نداشته‌اند و فعلا هم نخواهند داشت.

در همین خصوص بد نیست بدانید بنا به دلیلی قانونی مدیران باشگاه پرسپولیس فعلا نمی‌توانند از فصل جدید به بازیکنان و اعضای ایرانی کادرفنی پرداختی داشته باشند. طبق قانون خصوصی‌سازی باشگاه پرسپولیس فقط در شرایطی اجازه پرداختی جدید دارد که تمام بدهی‌های گذشته خود را پرداخت کرده باشد.

به این ترتیب تا زمانی که باشگاه پرسپولیس تمام بدهی‌های گذشته خود به بازیکنان و کادرفنی فعلی و قبلی را پرداخت نکند خبری از پراختی جدید نخواهد بود. به زبان ساده‌تر هر زمانی ۵ درصد مطالبات فصل گذشته و بدهی به طلبکاران قبلی را ندهد خبری از پرداختی جدید به ایرانی‌ها نخواهد بود. به همین دلیل رضا درویش و مدیران باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند ضمن توافق با طلبکاران قدیمی، ۵ درصد باقی‌مانده فصل گذشته را هم پرداخت کنند تا مشکلی برای فصل جدید نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->