تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود! آشورماتوف جراحی نمی‌خواهد آغاز رایزنی‌های هلدینگ خلیج فارس برای انتخاب مدیرعامل جدید استقلال دعوت ۲۹ نفر به اردوی تیم ملی کشتی آزاد | خراسان یک و مازندران با ۱۹ نماینده! بشیکتاش از جذب طارمی منصرف شد پایان کار نظری‌جویباری در استقلال؟ + عکس سخنگوی باشگاه پرسپولیس: منتظریم وضعیت بیفوما تعیین تکلیف شود مصر، سومین قربانی تیم ملی والیبال نوجوانان در قهرمانی جهان سرژ اوریه پرسپولیسی‌ها را سورپرایز کرد محبی در فکر جدایی از سپاهان حسین نژاد: مبلغ رضایت نامه‌ام بالاست! افتتاحیه لیگ برتر فوتبال در مشهد؟ پاسخ پپ گواردیولا به بازگشت احتمالی‌اش به بارسلونا رئال جانشین وینیسیوس را انتخاب کرد حجت کریمی: مدیرعامل استقلال نمی‌شوم
سرخط خبرها

چشمی در دفاع بازی می‌کند یا هافبک؟

  • کد خبر: ۱۱۹۴۷۲
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۱:۱۳
چشمی در دفاع بازی می‌کند یا هافبک؟
ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال قصد دارد از چشمی در پست دفاع بازی بگیرد، اما او اگر در خط میانی هم دچار کمبود شود چشمی را به این منطقه منتقل خواهد کرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با پایان تمرینات پیش فصل استقلال در ترکیه، پست بیشتر بازیکنان این تیم مشخص شده و ساپینتو از آن‌ها در پست‌های مشخصی استفاده کرده است. کاپیتان دوم استقلال در بازی‌های دوستانه تیم در ترکیه شرایط جالبی را تجربه کرد.

روزبه چشمی یکی از بازیکنانی بود که برابر گنچلربیر ترکیه در هر ۲ نیمه در ترکیب استقلال بازی کرد تا ساپینتو بتواند بهتر عملکرد او را زیر نظر بگیرد. از همان بازی مشخص شد که سرمربی برنامه ویژه‌ای برای کاپیتان دوم تیم دارد.

چشمی در نیمه اول در پست دفاع وسط به میدان رفت و در نیمه دوم در پست هافبک دفاعی تا به این شکل ساپیتنو در هر دو پست این بازیکن را آزمایش کرده باشد. با این حال مشخص شد روزبه چشمی تنها بازیکنی است که هم در پست دفاع وسط و هم هافبک دفاعی به بازی گرفته شده است و به نظر می‌رسد ساپینتو قصد دارد در هر دو پست از این بازیکن استفاده کند.

چشمی در سیستم سه دفاعه قابلیت بازی در پست رأس عقب خط دفاع را دارد و سال‌ها در پست هافبک دفاعی هم به میدان رفته است. حال باید دید که اولویت ساپینتو برای بازی دادن به روزبه در پست دفاع وسط است یا بازی در پست هافبک دفاعی؟ فصل گذشته شاگردان مجیدی موفق شدند رکورد کلین‌شیت لیگ برتر و کمترین تعداد گل‌های خورده تاریخ این مسابقات را از خود به جای بگذارند که نقش بازیکنی مانند چشمی در این آمار ستودنی است.

روزبه فصل گذشته به‌طور کلی ۲۱ بار برای استقلال به میدان آمد و نکته قابل ستایش در این خصوص، ثبت آمار ۱۶ کلین‌شیت طی دقایق حضور این بازیکن در ترکیب آبی‌ها بوده است. به‌طور دقیق‌تر باید گفت در ۱۶ مسابقه از ۲۱ دیداری که چشمی در زمین حضور داشته، استقلال گلی را دریافت نکرده است. حال زمان ورود چشمی به بازی در نیمه دوم بوده، یا وی در ترکیب اصلی حضور داشته و یا تا پایان بازی کرده و یا با یار جایگزین تعویض شده است. در صورتی که اولویت سرمربی پرتغالی برای روزبه پست دفاع وسط باشد، استقلالی‌ها با حضور سیلوا، مرادمند و چشمی از خط دفاعی مستحکمی برخوردار خواهند بود و برای حفظ رکورد فصل گذشته می‌شود روی آن‌ها حساب ویژه‌ای کرد.

در نهایت حضور چشمی در ترکیب ساپینتو بیشتر یک چالش شیرین برای این سرمربی خواهد بود، چون او بازیکنی را در خدمت دارد که دو پست را به صورت تخصصی برای تیم بازی خواهد کرد و در شرایط اضطراری طول فصل کار ساپینتو را راه می‌اندازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->