آیت الله علم الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم| انحلال بانک آینده در دستور کار قرار دارد اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم سخنگوی دولت عنوان کرد: پیمان ملی آب رسالت مشترک دولت و مردم پیشنهاد جدید تروئیکای اروپایی به ایران برای تاخیر در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حبس ابد برای مرد عراقی به جرم تبلیغ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور: برای ایجاد تغییرات باید نگاهمان را عوض کنیم | نیازمند تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه هستیم هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی عظیمی‌ راد: کمیسیون آموزش پیگیر حقوق، بیمه و قرارداد کار معین معلمان است حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + جزئیات و فیلم (۴ مردادماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد: ۸۰ درصد مهاجران افغانستانی داوطلبانه به کشورشان باز می‌گردند وزیر امور خارجه: جنگ ۱۲ روزه یکی از نمونه‌های هماهنگی بین میدان و دیپلماسی بود اپوزیسیون هلند خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
سرخط خبرها

خانواده‌های شهدای حادثه تروریستی ۳۱ شهریور اهواز: دولت سوئد پاسخگوی حمایتش از گروه‌های تروریستی باشد

  • کد خبر: ۱۱۹۷۸۲
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲
خانواده‌های شهدای حادثه تروریستی ۳۱ شهریور اهواز: دولت سوئد پاسخگوی حمایتش از گروه‌های تروریستی باشد
خانواده‌های شهدا و جانبازان حادثه تروریستی ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۷ که توسط گروهک تروریستی «حرکه النضال» انجام گرفت، طی بیانیه‌ای خواستار پاسخگویی دولت سوئد در حمایت از این گروهک تروریستی و تحویل دیگر اعضای این گروهک به کشورمان شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست تبیین دعوای حقوقی خانواده‌های شهدا و جانبازان حادثه تروریستی ۳۱ شهریور اهواز صبح امروز با حضور خانواده شهدای این حادثه و هم‌چنین وکیل این پرونده برگزار شد.

در این جلسه راه‌های پیگیری حقوقی این واقعه و هم‌چنین اقدامات انجام‌گرفته تاکنون مورد بررسی قرار گرفت و خانواده‌های شهدا و جانبازان نقطه‌نظرات و دغدغه‌های خود در این‌باره مطرح و بر پیگیری دقیق حقوقی و قضایی تأکید کردند.

ضمنا خانواده شهدا و جانبازان این حادثه طی بیانیه‌ای بر لزوم پاسخگویی دولت سوئد در حمایت از گروهک تروریستی حرکه النضال تأکید و بر الزام تحویل دیگر اعضای این گروهک به جمهوری اسلامی ایران، تصریح کردند.

این بیانیه که به امضای خانواده شهدای این حادثه می‌رسد، به اطلاع سفارتخانه سوئد نیز رسانده خواهد شد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«ایران با ۱۷۰۰۰ شهید ترور یکی از قربانیان تروریسم داخلی و خارجی بوده است. این تروریست‌های فرقه‌گرا توسط اروپا در گوشه و کنار دنیا به نفرت‌پراکنی علیه ایرانیان ساکن خارج از کشور مشغول‌اند. یکی از گروه‌های تروریستی گروه حرکه النضال بوده که در آخرین پروژه‌های ترور خود در ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۲۳ نفر از جمله محمدطا‌های چهار ساله را به شهادت و بیش از ۷۰ نفر را مجروح و مصدوم کردند؛ و در اقدامی تعجب‌برانگیز ما شاهد حمایت و پشتیبانی دولت سوئد از این قاتلان هستیم در حالی‌که سرکرده این گروهک که هم‌اکنون در دادگاه‌های ایران در حال محاکمه بوده اعلام نموده که کشور سوئد و دستگاه‌های امنیتی آن از او حمایت و پشتیبانی کردند.

متأسفانه این حمایت و پشتیبانی از طرف کشور سوئد در خصوص سرکرده جدید این گروهک نیز ادامه دارد. انتظار ما قربانیان و خانواده‌های شهدای عملیات تروریستی به‌عنوان یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم این است که دولت سوئد به عنوان یکی از مدعیان عدالت و حقوق بشر نباید حتی به تروریست‌ها اجازه اقامت در این کشور را بدهد چه برسد به اینکه حمایت مادی و معنوی از آن‌ها و تشویق به جنایت و نفرت‌پراکنی بپردازد که این موضوع خلاف تعهدات بین المللی در سوئد نیز می‌باشد.

دولت سوئد و دستگاه امنیتی سوئد باید در حمایت از تروریست‌ها پاسخگو باشد و نسبت به تحویل عناصر دیگر این گروه به ایران اقدام نماید. چیزی به‌نام تروریست خوب یا بد وجود ندارد وظیفه تمام کشور‌ها مخصوصاً سوئد است که با عدم داشتن استاندارد دوگانه در قطع حمایت خود از تروریسم اقدام و درنگ نکنند.

دستگاه قضایی و امنیتی سوئد نباید عدالت و انصاف خود را قربانی نقشه‌های سیاسی کند و در دام تروریست‌ها بیفتد. اگر جامعه بین المللی امروز نتواند جلوی سیاسی‌کاری را بگیرد پایه‌های دموکراسی در جهان سست خواهد شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->