فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

اولین کسی که از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرد درگذشت + بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۱۹۸۴۱
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۵
  • ۱
اولین کسی که از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرد درگذشت + بیوگرافی
استاد حسین وحیدی ، معلم پیشکسوت و چهره ماندگار ایران امروز در سن ۹۷ سالگی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، استاد وحیدی ستاره‌ی پر فروغ آسمان علم و ایمان که مدت ۷۷سال مشغول به تدریس ریاضیات بود، امروز به علت بیماری ریوی در بیمارستان فیروزگر درگذشت.

او در مصاحبه‌ای ادعا کرده بود نخستین کسی است که برای حرف «آ» مَد از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرده است، چون زمان معلمی‌اش در قزوین کلاه‌شاپو مُد بوده است.

حسین وحیدی در هشتم اسفند ماه سال ۱۳۰۴ در قزوین دیده به جهان گشود و هشت سالی در قزوین معلمی می‌کند در سال ۱۳۳۱ به تهران منتقل و در شمیران مشغول تدریس شد. سال ۵۵ پس از ۳۲ سال خدمت بازنشسته می‌شود و بیش از ۷۷ سال به شاگردانش ریاضیات تدریس کرد و در طول این دوره باسابقه، افتخار تدریس به فرهیختگانی مانند شهید رجایی، دکتر فیاض، دکتر طائب و دکتر اعرابی را داشت.

تقدیرنامه‌های فراوان در سطوح مختلف، نشان از لیاقت‌های حرفه‌ای این استاد فرزانه دارد، به گونه‌ای که تاکنون دو رئیس جمهور و سه وزیر آموزش و پرورش از وی قدردانی کرده‌اند.

چاپ ده‌ها جلد کتاب کمک درسی نیز از دستاورد‌های عمر پر برکت استاد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
0
0
اراجیف چیه حداقل چند تا نسخه خطی بیینین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->