فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

همراه با فجر ۹۸

  • کد خبر: ۱۱۹۸۹
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۲
همراه با فجر ۹۸
فیلم برادران محمودی در جشنواره
فیلم سینمایی «مردن در آب مطهر» به نویسندگی و کارگردانی نوید محمودی و تهیه‌کنندگی جمشید محمودی، یکی از متقاضیان حضور در سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر است. برادران محمودی که ساخت فیلم‌های «شکستن هم‌زمان بیست استخوان»، «رفتن» و «چندمترمکعب عشق» را در کارنامه دارند، این‌بار نیز به‌سراغ روایت داستانی عاشقانه رفته‌اند. عاشقانه تازه این دو سینماگر، قصه چند جوان مهاجر افغانستانی را روایت می‌کند که قصد رفتن به اروپا را دارند. «مردن در آب مطهر» این روز‌ها مراحل تدوین، ساخت موسیقی و صداگذاری خود را پشت‌سر می‌گذارد. همچنین با نزدیک شدن به زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر، روز گذشته از لگوی این فیلم که بهزاد خورشیدی طراحی‌اش کرده است، رونمایی شد. در این فیلم، علی شادمان، ندا جبرائیلی، متین حیدرنیا، صدف عسکری، سوگل خلیق، علیرضا آرا، امیررضا رنجبران، خیام وقار، پیمان مقدمی، مهتاب جعفری، فرید اسحاقی، فاطمه شکری، محیا رضایی، فاطمه میرزایی و علیرضا مهران به ایفای نقش می‌پردازند.

«مغز استخوان» در راه فجر ۹۸
فیلم‌برداری فیلم سینمایی «مغز استخوان» به‌کارگردانی حمیدرضا قربانی و تهیه‌کنندگی حسین پورمحمدی به پایان رسید و این فیلم اکنون وارد مراحل آماده‌سازی فنی شده است تا بتواند در موعد مقرر برای حضور در سی‌وهشتمین دوره جشنواره فیلم فجر آماده شود.
«مغز استخوان» دومین فیلم سینمایی حمیدرضا قربانی پس از «در خانه‌ای در خیابان چهل‌ویکم» در مقام کارگردان است که با فیلم‌نامه‌ای از علی زرنگار و مضمونی اجتماعی، آماده و پیش‌بینی می‌شود که اولین نمایش آن در جشنواره فجر ۳۸ باشد.
این فیلم با فیلم‌نامه‌ای از علی زرنگار و مضمونی اجتماعی و با حضور بازیگرانی، چون پریناز ایزدیار، بابک حمیدیان، نوید پورفرج و جواد عزتی آماده نمایش می‌شود. بهروز شعیبی، سینماگر مشهدی، نیز در این فیلم به‌عنوان بازیگر حضور دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->