هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟
سرخط خبرها

زمین‌گیری قاچاقچیان مسلح در مرز

  • کد خبر: ۱۲۰۰۲
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۴:۴۱
زمین‌گیری قاچاقچیان مسلح در مرز
محمدحسن سیرجانی - گشت‌زنی و رصد میدانی شبانه‌روزی مرزبانان هنگ مرزی تایباد نتیجه داد و مجریان قانون موفق به کشف ۲ محموله افیونی به همراه سلاح جنگی از چند قاچاقچی شدند.
مرحله اول این عملیات در یکی از مناطق مرزی خراسان رضوی انجام شد که در آن مأموران مرزبانی هنگ مرزی تایباد با کسب سرنخی از چند قاچاقچی موادمخدر به اطلاعاتی دست یافتند که نشان از حضور این افراد در منطقه داشت. مجریان قانون طی هماهنگی قضایی وارد عمل شدند و در اقدامی پوششی و ضربتی متهمان را شناسایی و زمین‌گیر کردند. مأموران در این عملیات ضمن توقیف خودروی سوداگران مرگ در بازرسی از آن‌ها بیش از ۱۰ کیلو‌گرم مواد‌مخدر از نوع تریاک، ۲ قبضه سلاح جنگی به همراه مهمات مربوط و ۳۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق را کشف کردند.
در این مأموریت، اما قاچاقچیان با سوء‌استفاده از شرایط جغرافیایی منطقه به آن‌سوی مرز فرار کردند و از چنگ قانون گریختند. تیم عملیاتی مرزبانی هنگ تایباد در ۲ عملیات دیگر خود هم موفق به شناسایی قاچاقچیان دیگری در منطقه شده که در آن یک محموله شصت کیلوگرمی تریاک و حشیش به دست آمد. علاوه بر این چند سوداگر مرگ هم در این عملیات ضربتی به چنگ مرزبانان استان افتادند که پس از تشکیل پرونده به مقام قضایی معرفی شدند. سردار جان‌نثار، فرمانده مرزبانی خراسان رضوی ضمن تأیید این خبر تأکید کرد که امروز مرزبانان استان اجازه هیچ‌گونه تحرکات مجرمانه و تروریستی را به دشمنان این نظام نخواهند داد و در صورت محرز شدن جرم با متخلفان برخورد قاطع خواهند کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->