ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

سرعت فناوری وای فای ۷ چه قدر است و کی عرضه می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۲۰۲۳۰
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۶
سرعت فناوری وای فای ۷ چه قدر است و کی عرضه می‌شود؟
اینتل با بهره‌گیری از فناوری بی‌سیم درحال توسعه‌ی وای فای ۷ به‌دنبال افزایش سرعت پردازش و تولید محصولاتی با سرعت ۵.۸ گیگابیت‌برثانیه است.

سوسن ظریفی |شهرآرانیوز؛ همچنان که کار روی ویژگی‌های وای فای ۷ ادامه پیدا می‌کند، محصولاتی در راه هستند که امکان پشتیبانی از این استاندارد جدید را دارند. هفته جاری، اینتل اعلام کرد کامپیوتر‌هایی که امکان استفاده از ماژول وای فای ۷ را داشته باشند طی دو سال آینده به بازار عرضه می‌شوند.

اریک مک‌لافلین، معاون گروه محاسبات مشتریان و مدیراجرایی گروه ابزار‌های بی‌سیم اینتل، در کنفرانس خبری که اخیراً برگزار شد اعلام کرد:

درحال‌حاضر، درحال توسعه‌ی Wi-Fi '۸۰۲.۱۱be اینتل هستیم تا گواهینامه Wi-Fi Alliance را دریافت کرده و تا سال ۲۰۲۴ آن را روی محصولات کامپیوتری مثل لپ‌تاپ‌ها نصب کنیم. انتظار داریم این فناوری در سال ۲۰۲۵ در بازار‌های جهانی ظاهر شود.

انتظار می‌رود استاندارد ۸۰۲.۱۱be مؤسسه‌ی مهندسان برق و الکترونیک که با نام Wi-Fi ۷ نیز شناخته می‌شود، با استفاده از باند ۶ گیگاهرتزی در کنار باند‌های ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزی حداکثر پهنای‌باند ۳۲۰ مگاهرتزی را ارائه دهد که درمقایسه با پهنای‌باند ۱۶۰ مگاهرتزی Wi-Fi ۶/۶E پیشرفت چشمگیری دارد.

همچنین، Wi-Fi ۷ با مهاجرت از مدولاسیون کیوآام ۱۰۲۴ استاندارد Wi-Fi ۶/۶E به کیوآام ۴۰۹۶ و بهره‌مندی از قابلیت عملیات چندپیوندی و واحد‌های منبع چندگانه توان‌عملیاتی را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.

به‌گفته مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک، استاندارد جدید می‌تواند نرخ‌داده‌ای تا ۴۰ گیگابیت‌برثانیه به کاربران ارائه دهد که از نرخ‌داده‌ی ۹.۶ گیگابیت‌برثانیه‌ای Wi-Fi ۶/۶E بسیار بالاتر است. اگرچه این ارقام برای دستگاه‌هایی مثل کامپیوتر و لپ‍‌تاپ مقداری کمتر است، هنوز هم شاهد ارتقای سرعت درمقایسه با Wi-Fi ۶E هستیم.

درحال‌حاضر، اینتل انتظار دارد که لپ‌تاپ‌های مجهز به فناوری Wi-Fi ۷ آینده‌اش درصورت پشتیبانی سیستم از کانال ۳۲۰ مگاهرتزی، کیوآام ۴۰۹۶ و قابلیت عملیات چندپیوندی بتواند نرخ‌داده‌ای تا ۵.۷۶ گیگابیت‌بر‌ثانیه به‌ارمغان بیاورد. بنابراظهارات اینتل، با فرض راندمان ۹۰ درصدی محصولات وای‌فای جدیدی که در باند ۶ گیگاهرتز کار می‌کنند، حداکثر سرعت بی‌سیم تخمینی فناوری جدید ۵.۱۹ گیابیت‌بر‌ثانیه است که درمقایسه با سرعت ۲.۴ گیگابیت‌بر‌ثانیه‌ای تراشه‌های اینتل با استاندارد Wi-Fi ۶E رشد قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

به‌گفته‌ی مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک، انتظار می‌رود استاندارد ۸۰۲.۱۱be تا سال ۲۰۲۴ آماده شود. در‌همین‌حال، اینتل و سایر شرکت‌ها درحال توسعه‌ی فناوری‌های خود براساس ویژگی‌های اولیه این استاندارد هستند. اینتل معتقد است می‌تواند به‌خوبی از این زمان استفاده کرده و سرعت نهایی قابل استفاده در استاندارد Wi-Fi ۷ را افزایش دهد. مک‌لافلین معتقد است:

ازآنجاکه بیش از یک سال تا انتشار ۸۰۲.۱۱be باقی مانده است، هنوز هم شانس ارتقای بیشتر سرعت پردازش وجود دارد.

درهمین‌حال، محصولات Wi-Fi ۷ دیگری نیز در حال توسعه است. برای مثال، شرکت‌های تولیدکننده‌ی نیمه‌رسانا‌ها همچون برودکام و مدیاتک Wi-Fi ۷ را به‌نمایش گذاشته‌اند و کوالکام نیز به روتر‌های شبکه‌خانگی با سرعت ۳۳ گیگابیت‌بر‌ثانیه اشاره کرده است. پیشرفت Wi-Fi ۷ آنقدر به‌خوبی پیش می‌رود که بعضی از تحلیل‌گران پیش‌بینی می‌کنند این فناوری کاملاً Wi-Fi ۶E را پشت سر بگذارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->