افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استقرار ۲۸۰ آتش‌نشان در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر در تاسوعا و عاشورای حسینی

  • کد خبر: ۱۲۰۲۳۱
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۲
استقرار ۲۸۰ آتش‌نشان در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر در تاسوعا و عاشورای حسینی
سرپرست سازمان آتش نشانی مشهد از تمهیدات ویژه این سازمان همانند سال‌های گذشته در ایام سوگواری سالار شهیدان امام حسین (ع) و همچنین تامین ایمنی زائران و عزاداران در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی در شهر مشهد و خیابان‌های منتهی حرم امام رضا علیه السلام خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاد سوم مجید فرهادی با بیان این مطلب افزود: علاوه بر آماده باش صد درصدی تمامی ایستگاه‌های عملیاتی در این روز‌ها، حدود ۲۴ دستگاه خودرو‌های سبک اطفائ حریق و موتور‌های سیکلت‌های عملیاتی آتش نشانی مشهد به همراه مجموعا ۲۸۰ آتش نشان و نجاتگر در چهار لایه ایمنی در خیابان‌های منتهی به حرم رضوی و بست‌های ورودی به حرم امام رضا (ع) در پنج مسیر شامل خیابان‌های نواب صفوی، امام رضا (ع)، آیت الله شیرازی، طبرسی و خسروی نو، طی این روز‌ها (تاسوعاوعاشورا) مستقر می‌شوند.
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد افزود: با توجه به برگزاری مراسم عزاداری در اماکن روباز و هسته مرکزی شهر مشهد، خودرو‌های سبک و سنگین اطفائ حریق و موتور سیکلت‌های سیار آتش نشانی برای تامین ایمنی مردم در محل‌های برگزاری مراسمات از دقایق ابتدای روز یکشنبه و تا پایان مراسمات روز تاسوعا و عاشورای حسینی مستقر هستند و همچنین توسط موتور سیکلت‌های سیار آتش نشانی نیز به صورت مستمر بازدید ایمنی انجام می‌شود.
آتشپاد سوم فرهادی یادآورشد: همه تمهیدات لازم برای تامین ایمنی عزاداران حسینی و پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی در سطح شهر مشهد اندیشیده شده و زائران و مجاوران تقاضا داریم همکاری لازم را با نیرو‌های آتش نشانی و امدادی داشته باشند و در صورت مشاهده خودرو‌های آتش نشانی که در حال اعزام به مأموریت هستند، راه را برای حرکت آنان باز کنند و در صورت بروز هر گونه حادثه و آتش سوزی، با حفظ خونسردی مراتب را سریعا به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی و یا به اکیپ‌های استقراری آتش نشانان در سطح شهر اطلاع دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->