شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو برگزاری جشنواره نور در ایام نوروز ۱۴۰۴ در عرصه میدان شهدای مشهد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار رنگ‌وبوی معنویت گرفته است مانور خدمت به زائران نوروزی در مشهد و خراسان رضوی برگزار می‌شود شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم حمایت ویژه شهرداری مشهد از تشکل‌های قرآنی برای نخستین بار شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار یک کار ویژه و شاخص برای مشهد است | بهره‌برداری از پروژه ایوان سلام در پایانه مسافربری امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم درباره تاریخ ساختمان شهرداری مشهد | ساخت عمارت بلدیه با ۴۰۰‌هزار آجر ابلق فشاری
سرخط خبرها

گزارشی از خدمات مدیریت شهری مشهد در عاشورا و تاسوعای ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۲۰۴۴۰
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
گزارشی از خدمات مدیریت شهری مشهد در عاشورا و تاسوعای ۱۴۰۱
مدیریت‌شهری مشهد هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی برنامه‌های مختلفی را برای عزاداران تدارک دید.

بنیامین یوسف زاده | شهرآرانیوز؛ داغ سوگواران مشهدی امام حسین (ع)، چهره شهر را دگرگون کرده و سرخی خون خدا را دوچندان به نمایش گذاشته است. این روز‌ها هرگوشه از شهر و در هر کوی و برزن نام او عاشقانه دیوارکوب شده و همه از اویی سخن می‌گویند که خوشید نینواست. در مشهد عزاداران تاسوعا و عاشورای پسر فاطمه (س)، مانند سال‌های پیش سینه زنان و نوحه کنان راهی حریم نورانی امام هشتم (ع) شدند و از اراداتی سخن به میان آوردند که همیشه و همواره در جان و روحشان به این خاندان محترم وجود داشته است و دارد.

مدیریت شهری مشهد نیز به سنت هرسال در کنار تدارک ویژه برنامه‌های آیینی مناسب با این روزها، هم وغمش را برای خدمات رسانی هرچه بهتر و مناسب‌تر به سوگواران حسینی به کار گرفت و با تسهیل در حمل ونقل درون شهری و همچنین توجه ویژه به پاکیزگی شهری، فضای شهر را برای عزاداری شایسته سیدوسالار شهیدان مهیا کرد.

یکی از برنامه‌های مهم و کانونی امسال شهرداری مشهد که به همت سازمان اجتماعی وفرهنگی در پنج نقطه هسته‌ای شهر برگزار شد، سوگواره «خورشید نینوا» بود که شمار زیادی از مشهدی‌ها و زائران امام مهربانی‌ها را در پنج نقطه شهری گرد هم آورد تا در قالب هنر و فرهنگ، پیام عاشورا را با آن‌ها به اشتراک بگذارد.

به گفته معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی وفرهنگی شهرداری مشهد، این رویداد آیینی و مذهبی تا کنون در دو بخش خیابانی و صحنه‌ای برای عزاداران حسینی در ۱۰ شب اجرا شده است.

حسین باغگلی در گفتگو با شهرآرا و با بیان اینکه این رویداد هنری با حضور گروه‌های آیینی برتر مشهد، مضامین مرتبط با زندگی و سیره امام حسین (ع) و وقایع کربلا را به تصویرکشید، افزود: این سوگواره در بخش آیینی در پنج نقطه شهری و در بخش صحنه‌ای در سه سالن نمایش تا پایان ماه محرم اجرا خواهد شد. وی با اشاره به اجرای ویژه این برنامه در بوستان تازه تأسیس «جهان شهر» در محور گشایش یافته پادگان، ادامه داد: بوستان‌های کوهسنگی، اردیبهشت، رودپارک و گود کشتی شهیدبابانظر نیز میزبان شهروندان مشهدی در سوگواره «خورشید نینوا» هستند.

خدمات رسانی ۲۴ساعته اتوبوس رانی

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد نیز با اشاره به اقدامات این مجموعه برای عزاداران تاسوعا و عاشورای حسینی، گفت: خدمات رسانی در همه خطوط سازمان اتوبوس رانی در روز عاشورای حسینی فعال بود و با هدف تسهیل در تردد عزاداران حسینی، بعد از مراسم حرم مطهر رضوی در شب شام غریبان، سرویس دهی خط‌های ۱۲ و یک بی آرتی تا ساعت۶ امروز انجام شد.

سیدخلیل منبتی ادامه داد: خط ۳ بی آر تی از انتهای بولوار مصلی تا حرم مطهر (شهیدنواب صفوی) - روگذر شیرازی تا امامیه به صورت رفت و برگشت تا ساعت۲۲ و خطوط ۸۲، ۸۶ و ۲۱۰ تا ساعت۲۴ خدمت رسانی کردند.

فعالیت ۴۰۰۰ نیروی خدمات شهری

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد نیز از آماده باش و خدمت رسانی ۴ هزار نیروی خدمات شهری شامل نیرو‌های پاکبان، رفع سدمعبر و آتش نشان همراه با انواع خودرو‌ها و ادوات خدماتی هم زمان با عاشورای حسینی در شهر خبر داد.

علی نجفی اظهار کرد: علاوه بر نیرو‌های به کارگیری شده، برای ارائه خدمات مطلوب به عزاداران حسینی در مشهد، بیش از پنجاه دستگاه انواع خودرو عملیاتی مانند خودرو‌های آتش نشانی، تانکر، جاروب مکانیزه و خودرو‌های حمل پسماند با تأکید بر محور‌های منتهی به حرم مطهر رضوی و مکان‌های برگزاری مراسم عزاداری مستقر شدند.

نجفی با اشاره به تغییر رنگ نورپردازی‌های شبانه شهر مشهد به ویژه در محور‌های منتهی به حرم رضوی به رنگ قرمز در این ایام، افزود: متن تسلیت این ایام نیز در بیش از صد المان نوری سن لایت به نمایش درآمده است.

سرویس دهی ۴۰۰۰ تاکسی

احمد محبی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی شهرداری مشهد، نیز از آماده باش کامل ۴ هزارو ۴۱۰ دستگاه تاکسی برای خدمات رسانی به زائران و مجاوران در مبادی ورودی شهر، خطوط اطراف حرم مطهر، منطقه ثامن و شبکه‌های بی ‎سیم خبر داد.

آمادگی کامل برای پذیرایی از زائران

سیدمهدی کمالی، مدیرعامل سازمان پایانه‌های شهرداری مشهد، نیز به خدمات رسانی این سازمان به زائران بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج (ع) در تاسوعا و عاشورای حسینی اشاره کرد و گفت: با هدف برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تاسوعا و عاشورا، ضمن آماده باش کارکنان اداره اجرایی این سازمان، بیش از ۳۲۰ هزار مترمربع از فضا‌های باز عمومی و ۴۳ هزار مترمربع از فضا‌های ساختمان‌های اداری این سازمان ضدعفونی و تنظیف شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->