نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

سردار فدوی: سپاه دست فلسطینی‌ها را پُر خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۲۰۵۸۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۳
سردار فدوی: سپاه دست فلسطینی‌ها را پُر خواهد کرد
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند و شهید سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد این روند دایمی است و سپاه انقلاب اسلامی دائم دست آنها را پر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در تجمع ضد صهیونیستی مردم عاشورایی تهران که عصر امروز (سه شنبه) در میدان فلسطین برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: امروز روز اول اسارت اهل بیت است و در چنین ساعاتی سخت‌ترین مصیبت‌ها و رنج‌ها بر اهل بیت پیغمبر وارد شد.

وی عنوان کرد: مسلماً وقتی این مصیبت‌ها بر اهل بیت پیغمبر وارد می‌شد خداوند این بشارت را به آنها داد که حتماً روزی همه مردم دنیا طعم حکومت اسلامی را خواهند چشید. از روز اول نهضت اسلامی در سال 42 امام خمینی (ره) فلسطین را به عنوان مهمترین مسأله اسلام اعلام کرد و نوک حمله خود را متوجه رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ کرد.‌

جانشین فرمانده کل سپاه بیان کرد: جبهه حق انقلاب اسلامی رو به جلو است چرا که دستورات خداوند را انجام داده است. آیا در این سال‌های طولانی خداوند به وعده خود عمل نکرده است؟ آیا امروز مردم فلسطین با ده سال قبل یکسان است؟

سردار فدوی تصریح کرد: جبهه باطل ناچار است شروط جبهه حق را بپذیرد. در سه روز اخیر شیاطین رژیم صهیونیستی با اقدام احمقانه‌ای که انجام دادند، شکست دوباره را تجربه کردند. آنها نتوانستند در برابر جهاد اسلامی تاب بیاورند، شکست خوردند و شروط جهاد را قبول کردند. آیا برای عموم مردم مشخص نیست که وعده خدا حق است و در وعده خدا تخلفی نیست؟

وی افزود: وقتی جزئی از جبهه حق و حزب الله باشید جبهه حق پیروز میدان است. ما هر روز بنا بر تکلیفی که داریم باید توانمندی و استطاعت خود را افزایش دهیم. امروز توان جبهه حق در مرکز انقلاب اسلامی یعنی ایران، بر همه دلدادگان انقلاب اسلامی ثابت شده است. در فلسطین، لبنان، یمن و سوریه علیه جبهه باطل راه باز شده است و این امری دائمی است.

جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند و شهید سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد این روند دایمی است و سپاه انقلاب اسلامی دائم دست آنها را پر خواهد کرد و این تکلیف ما است و به تکلیف خود مثل همیشه عمل می‌کنیم. ما تکالیفمان را انجام می‌دهیم و پیروزی را خدا برای جبهه حق فراهم می‌آورد.

وی اضافه کرد: نتایج بر عهده خداوند است و ما فقط باید تکالیف خود را انجام بدهیم و می‌دهیم و انجام خواهیم داد. تعجب است که بعضی از کشورهایی که خداوند عقل حسابگری را از آنها گرفته این قاعده قرآنی را نمی‌فهمند.

سردار فدوی گفت: سران کشورهایی که عنوان اسلامی دارید چون شکم‌هایتان از حرام پر شده و پشتیبان جبهه باطل هستید، به خود بیایید که سرنوشت شما به سلطان شیاطین پیوند خورده و نابود خواهید شد. بفهمید که جبهه حق انقلاب اسلامی است که می‌تواند اقدام درست انجام دهد. ما نباید دنبال رو جبهه باطل باشیم، آنها هستند که باید به دنبال توان و اقدام بروند.

وی ادامه داد: خداوند آنچنان در وعده خود حق است و استطاعت دائمی را برای ما رقم زده است که آنها مجبور هستند به دنبال بازدارندگی در مقابل جبهه حق بروند. خداوند راه توبه را باز گذاشته است و آنها چون مسلمان هستند نباید به جنایتکاران و کودک کش‌ها بپیوندند. آنها مجبور هستند در شهرک‌ها به دور خود دیوار بتنی بکشند.

جانشین فرمانده سپاه تاکید کرد: خداوند در قرآن گفته دو حزب بیشتر وجود ندارد، حزب خدا و حزب شیطان و آیه قرآن صراحتاً می‌گوید پیروز همیشگی حزب خدا است. حرکت رو به جلو جبهه حق با سرعت زیاد ادامه داشته و ادامه خواهد داشت و توقفی در آن نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->