واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تخریب در ارسال سند پهنه‌بندی حریم پذیرفتنی نیست

  • کد خبر: ۱۲۰۷۴
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
تخریب در ارسال سند پهنه‌بندی حریم پذیرفتنی نیست
نقشه‌های هوایی ۲۰ سال گذشته بیانگر تخریب گسترده حاشیه شهر مشهد است. که ناشی از عدم وجود برنامه مشخص برای محدوده بلافصل، گسترده وسیع ۸۶ هزار هکتاری و کمبود امکانات برای نظارت و پیشگیری و وجود نیروهای سوداگر با منافع بسیار زیاد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد نوروزی، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها، امروز ۲۵ آذر ماه، در هفتادونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر مشهد برگزار شد، به شهردار پیرامون تاخیر در ارسال سند پهنه‌بندی حریم موضوع تذکر داد.

متن این تذکر به شرح ذیل است: "نقشه‌های هوایی ۲۰ سال گذشته بیانگر تخریب گسترده حاشیه شهر مشهد است؛ که ناشی از عدم وجود برنامه مشخص برای محدوده بلافصل، گسترده وسیع ۸۶ هزار هکتاری و کمبود امکانات برای نظارت و پیشگیری و وجود نیرو‌های سوداگر با منافع بسیار زیاد است.

از ابتدای فعالیت شورای پنجم موضوع با جدیت از سوی کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار و کمیسیون شهرسازی و معماری مورد پیگیری قرار گرفته است. علی‌رغم تاکید شورای عالی شهرسازی در سال‌های ۹۳ و ۹۵ برانجام مطالعات و تهیه طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد، ظرف مدت ۳ ماه و انجام مطالعات راهبردی و پیگیری مستمر کمیسیون‌ها، انتخاب مشاور به‌دلیل مختلف من‌جمله، تایید شرح خدمات از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی به تاخیر افتاد که در نهایت با پیگیری اعضا محترم شورا و استاندار محترم پس از ۵ سال تاخیر شرح خدمات در اردیبهشت ماه به تایید اداره‌کل راه و شهرسازی رسیده و مقرر بود که شهرداری بلافاصله قرارداد را منعقد نماید.

متاسفانه پس از ۷ ماه قرارداد فقط برای بخش اول مطالعات یعنی برداشت وضع موجود طی قرارداد ۲۲/۹۸/۱۶۱۰۵۵ مورخ ۹۸/۸/۲۶ منعقد وضع موجودی که هر روزه دچار تغییرات است و اصل قرارداد مطالعات پهنه‌بندی منعقد نگردیده که این بلاتکلیفی باعث استمرار تخریب اراضی و ساخت‌وساز‌ها گشته، ضمن تذکر به شهردار محترم، تقاضای تسریع در عقد متمم قرارداد برای تکمیل شرح خدمات ظرف مدت دو هفته و اعلام علت دو قسمت کردن قرارداد را دارم. "

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->