استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

گفت‌وگو جنجالی اشرف غنی در آستانه یک‌سالگی فرار از کابل

  • کد خبر: ۱۲۰۷۴۳
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۵
گفت‌وگو جنجالی اشرف غنی در آستانه یک‌سالگی فرار از کابل
رئیس جمهور پیشین افغانستان در اولین مصاحبه رودرو، یک سال پس از گریختن از کابل در موضوعاتی برای اولین بار با صراحت اظهار نظر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد اشرف غنی رئیس جمهور پیشین افغانستان پس از یک سال زندگی در تبعید در این گفتگوی خود با رسانه تازه تاسیس شده «ای بی دی ان» گفته است که «براساس قانون اساسی، رئیس جمهور بودم، تا زمانی که مردم افغانستان به صورت قانونی قدرت را به فرد دیگری واگذار کنند، رئیس جمهورم. خادم مردم بودم و هیچ وقت متکی به القاب نبوده‌ام».

او در این مصاحبه با داود جنبش در حالی که پرچم سه رنگ دولت پیشین افغانستان در پشت سرش قرار دارد، تاکید می‌کند هبت‌الله آخوندزاده رهبر طالبان اقتدار ملا عمر، رهبر پیشین طالبان را «ندارد».

امرالله صالح معاون اول رئیس جمهور نیز سال گذشته، در ۱۷ آگوست در توییتی نوشته بود که «به صورت قانونی و مشروع سرپرست این مقام /کرسی (ریاست جمهوری) می‌باشم».

غنی دیدگاه انتقادی خود در مورد روند صلح که زلمی خلیلزاد، به عنوان نماینده ویژه آمریکا مدیریت کرد، مطرح کرده و آن را بنا به معیارهای بین المللی، «فاجعه» خواند.

او گفت: «به این شکل که مذاکرات مدیریت شد، از نگاه تجربه بین‌المللی [بدست آمدن] پیمان‌های صلح، فاجعه است».

او خلیلزاد را متهم کرد که «با طرح‌ها و کارهای خود همه قشر سیاسی افغانستان را تقسیم (پراکنده) کرده بود».

وی همچنین گفت: «مشکل خلیلزاد همراه با من این بود که افغان و مسلمان بودم و او (خلیلزاد) از افغانیت خود هم انکار کرده و از هویت خود هم».

غنی، در این مصاحبه، همچنین عبدالله عبدالله، رئیس وقت شورای عالی مصالحه ملی را نیز «مسئول عدم تحکیم جمهوریت» نامید.

عبدالله و خلیلزاد تاکنون در مورد اظهارات آقای غنی واکنشی نشان نداده‌اند.

در مورد روند سقوط کابل نیز اشرف غنی گفت که «نکته کلیدی این بود که آیا جمهوریت را به جبر تسلیم می‌دهیم؟»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->