ترامپ: بایدن قربانی کودتا شد آیا ادارات سیستان و بلوچستان پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) است؟ جزئیات طرح سه مرحله‌ای چین برای بحران غزه اسناد وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در اختیار هکر‌ها قرار گرفت مدیر سرویس مخفی آمریکا استعفا کرد حزب الله پایگاه نظامی نیریا را با پهپاد انتحاری هدف قرار داد آیت‌الله علم‌الهدی: وظایف روحانیت با دستگاه‌های حکومتی تفاوت دارد | رسالت طلبه، ایستادگی در بیان حق است گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات مشخص شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) سفیر ایران با مقام سعودی در مورد ۲ حاجی بازداشتی رایزنی کرد نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴ هزار تن برای درمان باید از غزه خارج شوند واکنش کره شمالی به لاف‌ دوستی ترامپ؛ کیم اهمیتی نمی‌دهد سخنگوی کرملین: مسکو به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است با حضور وزیر کشور ستاد اربعین در عراق برگزار شد جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم اعتراف یک رسانه آمریکایی به موفقیت حوثی‌ها در اخلال کشتیرانی اسرائیل در دریای سرخ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک ون در لبنان (۲ مرداد ۱۴۰۳) کابینه دولت چهاردهم؛ نامزدهای پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی معرفی شدند ارائه گزارش وزرای دولت سیزدهم در دیدار با رئیس جمهور منتخب روزنامه هاآرتص: نتانیاهو از یمنی‌ها می‌ترسد
سرخط خبرها

انتقاد اتحادیه اروپا از فراگیر نبودن نظام سیاسی طالبان

  • کد خبر: ۱۲۱۱۶۷
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
انتقاد اتحادیه اروپا از فراگیر نبودن نظام سیاسی طالبان
سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا امروز (یکشنبه) طالبان را به شکست در ایجاد یک نظام سیاسی فراگیر و نقض حقوق بشر متهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد: یک سال قبل، طالبان وعده خود به مردم افغانستان و جامعه بین‌المللی برای مذاکره و حل‌وفصل بحران ده‌ها ساله افغانستان را زیر پا گذاشت. در عوض، آن‌ها دولت این کشور که بر اساس قانون اساسی تشکیل شده بود را با اعمال زور به زیر کشیدند و در ایجاد یک نظام سیاسی همه‌گیر شکست خوردند، در نتیجه آن‌ها خواست مردم افغانستان را زیر پا گذاشته‌اند.

اتحادیه اروپا اشاره کرد که طالبان با جلوگیری از تحصیلات دختران در دوره متوسطه، اعمال قوانین پوشش و محدود کردن رفت‌وآمدهایشان حقوق زنان را نقض کرده و آنان را از حیات اقتصادی و عمومی محروم کرده‌اند. همچنین سازوکارهایی که از زنان و کودکان در برابر خشونت و ازدواج اجباری محافظت می‌کردند، از میان برداشته شده‌اند که باعث افزایش خشونت خانگی شده است.

بروکسل همچنین این گروه را به بدرفتاری با گروه‌های قومی و مذهبی از جمله مردمان هزاره و مردم شیعه متهم کرد.

در این بیانیه آمده است: موارد نقض و تجاوز طالبان شامل کشتارهای فراقانونی، بازداشت‌های اختیاری و خودسرانه، شکنجه، بدرفتاری و تهدید می‌شود. آزادی اندیشه، بیان، مطبوعات و شوراها و انجمن‌های مسالمت‌آمیز مورد تهدید قرار دارند.

اتحادیه اروپا افزود، که این اتحادیه حضور حداقلی در افغانستان داشته و همچنان به حمایت‌های بشردوستانه در همکاری با شرکای بین‌المللی خود ادامه می‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->