شش مرزبان ایرانی آزاد شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک سوم ارزآوری کشور توسط مناطق آزاد و ویژه انجام می‌شود  مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند تحریم‌‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا علیه ایران سردار رادان: حجاب و عفاف موضوع امنیتی و انتظامی نیست استقرار ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد  نشست کمیته اقتصادی مشترک ولایت هرات و استان خراسان رضوی برگزار می‌شود وزیر کشور در مشهد: طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است کابینه جنگ اسرائیل برای حمله احتمالی به رفح نشست برگزار کرد وزیر خارجه چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود احمد وحیدی، وزیر کشور وارد مشهد شد (۶ اردیبهشت) اجرای نمایش «تمام نا تمام» در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) عملیات «وعده صادق» و آینده نظم منطقه‌ای صباح زنگنه: اسرائیل به‌دنبال تنش در منطقه است| نیاز به فهم بهتر روابط بین‌الملل داریم صهیونیست‌ها برای سومین روز متوالی به مسجدالاقصی یورش بردند یک خبرنگار دیگر فلسطینی در بمباران خانه‌اش در غزه به شهادت رسید همسر شهید سید مصطفی خمینی درگذشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) افکار عمومی جهان مصمم به متوقف‌کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه و کرانه باختری است تأکید فرمانده ارتش بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی و واپایش عملیات ارتش برای اقدام نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
سرخط خبرها

انتقاد اتحادیه اروپا از فراگیر نبودن نظام سیاسی طالبان

  • کد خبر: ۱۲۱۱۶۷
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
انتقاد اتحادیه اروپا از فراگیر نبودن نظام سیاسی طالبان
سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا امروز (یکشنبه) طالبان را به شکست در ایجاد یک نظام سیاسی فراگیر و نقض حقوق بشر متهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد: یک سال قبل، طالبان وعده خود به مردم افغانستان و جامعه بین‌المللی برای مذاکره و حل‌وفصل بحران ده‌ها ساله افغانستان را زیر پا گذاشت. در عوض، آن‌ها دولت این کشور که بر اساس قانون اساسی تشکیل شده بود را با اعمال زور به زیر کشیدند و در ایجاد یک نظام سیاسی همه‌گیر شکست خوردند، در نتیجه آن‌ها خواست مردم افغانستان را زیر پا گذاشته‌اند.

اتحادیه اروپا اشاره کرد که طالبان با جلوگیری از تحصیلات دختران در دوره متوسطه، اعمال قوانین پوشش و محدود کردن رفت‌وآمدهایشان حقوق زنان را نقض کرده و آنان را از حیات اقتصادی و عمومی محروم کرده‌اند. همچنین سازوکارهایی که از زنان و کودکان در برابر خشونت و ازدواج اجباری محافظت می‌کردند، از میان برداشته شده‌اند که باعث افزایش خشونت خانگی شده است.

بروکسل همچنین این گروه را به بدرفتاری با گروه‌های قومی و مذهبی از جمله مردمان هزاره و مردم شیعه متهم کرد.

در این بیانیه آمده است: موارد نقض و تجاوز طالبان شامل کشتارهای فراقانونی، بازداشت‌های اختیاری و خودسرانه، شکنجه، بدرفتاری و تهدید می‌شود. آزادی اندیشه، بیان، مطبوعات و شوراها و انجمن‌های مسالمت‌آمیز مورد تهدید قرار دارند.

اتحادیه اروپا افزود، که این اتحادیه حضور حداقلی در افغانستان داشته و همچنان به حمایت‌های بشردوستانه در همکاری با شرکای بین‌المللی خود ادامه می‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->