شرکت ۳ هزار داوطلب در آزمون دادگستری خراسان رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۴) خودروی کارکنان گمرک پیشین توسط قاچاقچیان سوخت مورد حمله مسلحانه قرار گرفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌ها براثرِ تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است
سرخط خبرها

محققان آنتی‌بادی‌ جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند همه سویه‌های ویروس کرونا را خنثی کند

  • کد خبر: ۱۲۱۲۸۹
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
محققان آنتی‌بادی‌ جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند همه سویه‌های ویروس کرونا را خنثی کند
محققان در مقاله‌ای که در مجله علمی Science Immunology منتشر کرده‌اند، می‌گویند توانسته‌اند در آزمایشگاه از یک مدل موش که سیستم ایمنی آن اساساً مانند انسان‌ها شده بود استفاده کنند و آنتی‌بادی‌های موثرتری بسازند.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان آنتی‌بادی جدیدی را کشف کرده‌اند به شیوه‌ای متفاوت عمل می‌کند و می‌تواند در برابر همه سویه‌های ویروس کرونا ایستادگی کند.

با جهش‌هایی که در ویروس کرونا به وجود آمد، درمان‌های آنتی‌بادی اثربخشی کمتری پیدا کردند، چون ویروس یاد گرفت که چطور باید از آنتی‌بادی‌ها بگریزد. اما حالا محققان بیمارستان کودکان بوستون آنتی‌بادی خنثی‌کننده‌ای ساخته‌اند که می‌تواند توانایی بدن ما را در مقابله با همه گونه‌های سارس کوو ۲ و البته سویه‌های آتی آن افزایش دهد.

محققان در مقاله‌ای که در مجله علمی Science Immunology منتشر کرده‌اند، می‌گویند توانسته‌اند در آزمایشگاه از یک مدل موش که سیستم ایمنی آن اساساً مانند انسان‌ها شده بود استفاده کنند و آنتی‌بادی‌های موثرتری بسازند.

پژوهشگران ابتدا دو بخش ژن انسان را به موش تزریق کردند تا سلول‌های B را به تولید سریع مخزن پرتنوعی از آنتی‌بادی‌های انسانی تحریک کنند. سپس موش را در برابر پروتئین اسپایک نسخه اولیه ویروس کرونا قرار دادند. در پاسخ، بدن موش ۹ خانواده از آنتی‌بادی‌های انسانی را به وجود آورد.

محققان سپس این آنتی‌بادی‌ها را از نظر اثربخشی آزمایش کردند. سه مورد از این ۹ خانواده در خنثی‌سازی ویروس کرونا ووهان موثر بودند. آنتی‌بادی SP۱-۷۷ و سایر اعضای این خانواده هم توانسند سویه‌های آلفا، بتا، گاما، دلتا، امیکرون و سایر گونه‌های ویروس را خنثی کنند.

آنتی‌بادی جدید کرونا چه فرقی با نمونه‌های قبلی دارد؟

آن‌چه باعث می‌شود آنتی‌بادی SP۱-۷۷ تا این اندازه روی ویروس‌ها موثر باشد، نحوه عملکرد متفاوت آن نسبت به سایر آنتی‌بادی‌های موجود است. آنتی‌بادی‌های موجود با چسبیدن به دامنه اتصالی گیرنده (RBD) مانع از اتصال ویروس به گیرنده‌های ACE۲ سلول‌های بدن می‌شوند. SP۱-۷۷ هم به RBD می‌چسبد، اما به شیوه‌ای کاملا متفاوت که جلوی اتصال ویروس به گیرنده‌های ACE۲ را نمی‌گیرد.

در عوض، آنتی‌بادی SP۱-۷۷ جلوی ترکیب غشاء بیرونی ویروس با غشاء سلول هدف را می‌گیرد. با این کار، آخرین گام ضروری که بستر آلوده شدن سلول‌ها به ویروس را فراهم می‌کند، از بین می‌رود. «توماس کرچ‌هاوزن» از بیمارستان کودکان بوستون می‌گوید: «SP۱-۷۷ در نقطه‌ای به پروتئین اسپایک می‌چسبد که هنوز در هیچ سویه‌ای از سارس کوو ۲ جهش پیدا نکرده، و می‌تواند گونه‌های فعلی را با یک مکانیزم جدید خنثی کند.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->