تصادف زنجیره‌ای در ساوه با ۲ کشته و ۱۲ مصدوم + ویدئو(۶ اسفند ۱۴۰۳) نماینده مشهد در مجلس: ایرادات دوربین‌های نظارتی جاده‌ای رفع شود بلاگرهای مروّج قمار؛ بازی را باختند بلایند دیت؛ این بار در کلانتری هشدار نیترات‌ در فرآورده‌های گوشتی| در مصرف این غذاها افراط نکنید وزیر آموزش‌وپرورش: کودکان را برای مواجهه با فناوری‌های جدید آماده کنیم شیر خشک نوزادان ایرانی در دستان خارجی‌ها هشدار جدی هلال احمر: به ارتفاعات نروید پرندگان در آتش‌سوزی تالاب بین‌المللی گندمان بروجن سالم ماندند انفجار ترقه در دست نوجوان کاشمری حادثه آفرید (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ حذف ترمیم نمره یا ایجاد سابقه پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش
سرخط خبرها

محققان آنتی‌بادی‌ جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند همه سویه‌های ویروس کرونا را خنثی کند

  • کد خبر: ۱۲۱۲۸۹
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
محققان آنتی‌بادی‌ جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند همه سویه‌های ویروس کرونا را خنثی کند
محققان در مقاله‌ای که در مجله علمی Science Immunology منتشر کرده‌اند، می‌گویند توانسته‌اند در آزمایشگاه از یک مدل موش که سیستم ایمنی آن اساساً مانند انسان‌ها شده بود استفاده کنند و آنتی‌بادی‌های موثرتری بسازند.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان آنتی‌بادی جدیدی را کشف کرده‌اند به شیوه‌ای متفاوت عمل می‌کند و می‌تواند در برابر همه سویه‌های ویروس کرونا ایستادگی کند.

با جهش‌هایی که در ویروس کرونا به وجود آمد، درمان‌های آنتی‌بادی اثربخشی کمتری پیدا کردند، چون ویروس یاد گرفت که چطور باید از آنتی‌بادی‌ها بگریزد. اما حالا محققان بیمارستان کودکان بوستون آنتی‌بادی خنثی‌کننده‌ای ساخته‌اند که می‌تواند توانایی بدن ما را در مقابله با همه گونه‌های سارس کوو ۲ و البته سویه‌های آتی آن افزایش دهد.

محققان در مقاله‌ای که در مجله علمی Science Immunology منتشر کرده‌اند، می‌گویند توانسته‌اند در آزمایشگاه از یک مدل موش که سیستم ایمنی آن اساساً مانند انسان‌ها شده بود استفاده کنند و آنتی‌بادی‌های موثرتری بسازند.

پژوهشگران ابتدا دو بخش ژن انسان را به موش تزریق کردند تا سلول‌های B را به تولید سریع مخزن پرتنوعی از آنتی‌بادی‌های انسانی تحریک کنند. سپس موش را در برابر پروتئین اسپایک نسخه اولیه ویروس کرونا قرار دادند. در پاسخ، بدن موش ۹ خانواده از آنتی‌بادی‌های انسانی را به وجود آورد.

محققان سپس این آنتی‌بادی‌ها را از نظر اثربخشی آزمایش کردند. سه مورد از این ۹ خانواده در خنثی‌سازی ویروس کرونا ووهان موثر بودند. آنتی‌بادی SP۱-۷۷ و سایر اعضای این خانواده هم توانسند سویه‌های آلفا، بتا، گاما، دلتا، امیکرون و سایر گونه‌های ویروس را خنثی کنند.

آنتی‌بادی جدید کرونا چه فرقی با نمونه‌های قبلی دارد؟

آن‌چه باعث می‌شود آنتی‌بادی SP۱-۷۷ تا این اندازه روی ویروس‌ها موثر باشد، نحوه عملکرد متفاوت آن نسبت به سایر آنتی‌بادی‌های موجود است. آنتی‌بادی‌های موجود با چسبیدن به دامنه اتصالی گیرنده (RBD) مانع از اتصال ویروس به گیرنده‌های ACE۲ سلول‌های بدن می‌شوند. SP۱-۷۷ هم به RBD می‌چسبد، اما به شیوه‌ای کاملا متفاوت که جلوی اتصال ویروس به گیرنده‌های ACE۲ را نمی‌گیرد.

در عوض، آنتی‌بادی SP۱-۷۷ جلوی ترکیب غشاء بیرونی ویروس با غشاء سلول هدف را می‌گیرد. با این کار، آخرین گام ضروری که بستر آلوده شدن سلول‌ها به ویروس را فراهم می‌کند، از بین می‌رود. «توماس کرچ‌هاوزن» از بیمارستان کودکان بوستون می‌گوید: «SP۱-۷۷ در نقطه‌ای به پروتئین اسپایک می‌چسبد که هنوز در هیچ سویه‌ای از سارس کوو ۲ جهش پیدا نکرده، و می‌تواند گونه‌های فعلی را با یک مکانیزم جدید خنثی کند.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->