۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محققان آنتی‌بادی‌ جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند همه سویه‌های ویروس کرونا را خنثی کند

  • کد خبر: ۱۲۱۲۸۹
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
محققان آنتی‌بادی‌ جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند همه سویه‌های ویروس کرونا را خنثی کند
محققان در مقاله‌ای که در مجله علمی Science Immunology منتشر کرده‌اند، می‌گویند توانسته‌اند در آزمایشگاه از یک مدل موش که سیستم ایمنی آن اساساً مانند انسان‌ها شده بود استفاده کنند و آنتی‌بادی‌های موثرتری بسازند.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان آنتی‌بادی جدیدی را کشف کرده‌اند به شیوه‌ای متفاوت عمل می‌کند و می‌تواند در برابر همه سویه‌های ویروس کرونا ایستادگی کند.

با جهش‌هایی که در ویروس کرونا به وجود آمد، درمان‌های آنتی‌بادی اثربخشی کمتری پیدا کردند، چون ویروس یاد گرفت که چطور باید از آنتی‌بادی‌ها بگریزد. اما حالا محققان بیمارستان کودکان بوستون آنتی‌بادی خنثی‌کننده‌ای ساخته‌اند که می‌تواند توانایی بدن ما را در مقابله با همه گونه‌های سارس کوو ۲ و البته سویه‌های آتی آن افزایش دهد.

محققان در مقاله‌ای که در مجله علمی Science Immunology منتشر کرده‌اند، می‌گویند توانسته‌اند در آزمایشگاه از یک مدل موش که سیستم ایمنی آن اساساً مانند انسان‌ها شده بود استفاده کنند و آنتی‌بادی‌های موثرتری بسازند.

پژوهشگران ابتدا دو بخش ژن انسان را به موش تزریق کردند تا سلول‌های B را به تولید سریع مخزن پرتنوعی از آنتی‌بادی‌های انسانی تحریک کنند. سپس موش را در برابر پروتئین اسپایک نسخه اولیه ویروس کرونا قرار دادند. در پاسخ، بدن موش ۹ خانواده از آنتی‌بادی‌های انسانی را به وجود آورد.

محققان سپس این آنتی‌بادی‌ها را از نظر اثربخشی آزمایش کردند. سه مورد از این ۹ خانواده در خنثی‌سازی ویروس کرونا ووهان موثر بودند. آنتی‌بادی SP۱-۷۷ و سایر اعضای این خانواده هم توانسند سویه‌های آلفا، بتا، گاما، دلتا، امیکرون و سایر گونه‌های ویروس را خنثی کنند.

آنتی‌بادی جدید کرونا چه فرقی با نمونه‌های قبلی دارد؟

آن‌چه باعث می‌شود آنتی‌بادی SP۱-۷۷ تا این اندازه روی ویروس‌ها موثر باشد، نحوه عملکرد متفاوت آن نسبت به سایر آنتی‌بادی‌های موجود است. آنتی‌بادی‌های موجود با چسبیدن به دامنه اتصالی گیرنده (RBD) مانع از اتصال ویروس به گیرنده‌های ACE۲ سلول‌های بدن می‌شوند. SP۱-۷۷ هم به RBD می‌چسبد، اما به شیوه‌ای کاملا متفاوت که جلوی اتصال ویروس به گیرنده‌های ACE۲ را نمی‌گیرد.

در عوض، آنتی‌بادی SP۱-۷۷ جلوی ترکیب غشاء بیرونی ویروس با غشاء سلول هدف را می‌گیرد. با این کار، آخرین گام ضروری که بستر آلوده شدن سلول‌ها به ویروس را فراهم می‌کند، از بین می‌رود. «توماس کرچ‌هاوزن» از بیمارستان کودکان بوستون می‌گوید: «SP۱-۷۷ در نقطه‌ای به پروتئین اسپایک می‌چسبد که هنوز در هیچ سویه‌ای از سارس کوو ۲ جهش پیدا نکرده، و می‌تواند گونه‌های فعلی را با یک مکانیزم جدید خنثی کند.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->