اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

بدحجاب‌ها جریمه نقدی می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۲۱۲۹۰
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
  • ۴
بدحجاب‌ها جریمه نقدی می‌شوند؟
دبیر ستاد امر به معروف گفت: در طرح عفاف و حجاب ستاد، بدحجاب دیگر مجرم نیست بلکه متخلف است و به جای پرونده سازی و مجازات‌هایی که در قانون آمده است، شخص جریمه نقدی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشمی گلپایگانی افزود: طرح عفاف و حجاب برای اصلاح وضعیت نابسامان و بلاتکلیف حجاب است و این ستاد با این طرح می‌خواهد گشت ارشاد را از مردم به سوی مسئولان ببرد.

هاشمی گلپایگانی گفت: متاسفانه برخی دستگاه‌ها همچون وزارت گردشگری در بحث تشکیل شورای امر به معروف کم کاری کردند چه برسد به ساماندهی بحث حجاب.

وی تصریح کرد: در دولت انقلابی، وزارت ارشاد انقلابی مجوز اکران فیلمی را می‌دهد که امر به معروف را زیر سوال می‌برد و چند برابر بودجه ستاد، فروش می‌کند.

دبیر ستاد امر به معروف ضمن انتقاد از صدا و سیما گفت: متاسفانه در دهه احیای امر به معروف، صدا و سیما با ستاد همکاری نکرد، حتی فیلم یا کلیپی در این مدت با موضوع امر به معروف درست نکرد.

هاشمی گلپایگانی اضافه کرد: صدا و سیما به جای ساختن فیلم‌هایی با مضامینی همچون امر به معروف اقدام به پخش مجدد فیلم‌هایی مثل مختارنامه و شب دهم می‌کند که تکراری است و مردم را زده کرده است.

وی ادامه داد: در بحث استخدام دستگاه‌های دولتی متاسفانه معلمانی که هیچ گونه آموزشی ندیده اند از مهر امسال وارد مدارس می‌شوند و قرار است بدون هیچگونه آموزشی ۳۰ سال به فرزندان ما آموزش بدهند.

دبیر ستاد امر به معروف تاکید کرد: در طرح عفاف و حجاب ستاد، بدحجاب دیگر مجرم نیست بلکه متخلف است و به جای پرونده سازی و مجازات‌هایی که در قانون آمده است، شخص جریمه نقدی می‌شود.

هاشمی گلپایگانی گفت: ستاد به غیر از بحث حجاب که الان فوریت دارد مباحث دیگر را در زمینه احیای فریضتین پیگیری می‌کند.

همایش ملی عفاف و حجاب پیشران تعالی سازمانی امروز با حضور هاشمی گلپایگانی دبیر ستاد، صادق منش رئیس قرارگاه ۲۱ تیر و دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های سه قوه در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۴
0
1
یعنی پولدارها میتونن بیحجاب باشن؟!
یعنی پول بده و بیحجاب باش یا بیحجاب باش و پول بده. دیاثت هم پولی شد!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۴
0
0
بازهم این دولت هم کم آوردهاست!!!!؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۷
1
0
با اعمال زور وجریمه نقدی. و. نمی توان افراد را مجبور به حفظ حجاب کرد. ابتدا اگر فرهنگ سازی شود و افراد خودشان فلسفه حجاب را درک کنند. و فواید آن را بفهمند. رعایت خواهند کرد و. محجبه می شوند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۰
0
0
در زندگی مردم دخالت نکنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->