وقتی ایستگاه راه‌آهن نیشابور از نقشه ریلی کشور حذف می‌شود! (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) یادی از دکتر جواد حدیدی | آینه‌دار تمدن شرق اشتباه‌های رایج زنان در زندگی مشترک | این ونوسی‌های پراشتباه اعزام ۴ هزار مددجوی کمیته امداد خراسان رضوی به اربعین | مشارکت خیرین، آرزوی زیارت کربلا را محقق ساخت امتحانات دانشگاه‌ها در تعطیلات روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | لزوم پایان امتحانات تا ۲۳ شهریور مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد: مشهد کمترین سرانه مصرف آب را در سطح کشور دارد خداحافظی با پیرترین هواپیمای کشور | ایرباس ۴۱ ساله ایران‌ایر بالاخره بازنشست شد ثبت ۵۴۳ چندقلوزایی در خراسان رضوی طی ۴ ماه نخست سال جاری کم‌خوابی چگونه سلامت قلب را تهدید می‌کند؟ چرا چای جایگزین مناسبی برای آب نیست؟ وزیر کشور: آموزش نباید به خاطر ناترازی انرژی تعطیل شود شرایط برای واگذاری سریع سهام شرکت‌های صندوق تأمین اجتماعی مهیا نیست شیرخشک رژیمی وارد داروخانه‌ها شد اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ۱۳۰۰ طلاق صوری در میان مقرری بگیران تأمین اجتماعی کشف شد وعده وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه تا مهر ۱۴۰۴ + ویدئو ۱۷۰ ایستگاه صلواتی به زائران پیاده در جاده‌های مشهد خدمت می‌کنند اعمال محدودیت‌های جاده‌ای در تعطیلات شهادت امام رضا (ع) چرا درختان ۸۰ ساله ارومیه نابود شدند؟ المپیادی‌ها از «سربازی» معاف نیستند | کسب ۴۰ مدال طلای جهانی در ۲.۵ سال اخیر تخصیص اعتبار ۵ هزار میلیارد ریالی به سپاس‌کارت معلمان کشف ۱۴۸ قطعه سکه طلای فاقد کد استاندارد در سبزوار (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از ۱۶ درصد مدارس کشور غیردولتی هستند | اجرای قانون بیمه ۳۰ ساعته معلمان از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۴ تدابیر ویژه برای جلوگیری از قطع برق در اطراف حرم امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ | تصمیم‌گیری نهایی با استاندار معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی نیمه‌اول شهریورماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود بوی بدن چه چیز‌هایی را در مورد سلامتی شما آشکار می‌کند اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد نحوه برگزاری امتحانات نهایی در تابستان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ستاد امر به معروف: تعیین نرخ جریمۀ بدحجابی کذب است

  • کد خبر: ۱۲۲۶۵۵
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸
ستاد امر به معروف: تعیین نرخ جریمۀ بدحجابی کذب است
سخنگوی ستاد امر به معروف به حواشی اخیر دربارۀ تعیین نرخ جریمۀ بدحجابی پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی روزهای اخیر اخباری مبنی بر تعیین نرخ بدحجابی و کشف حجاب در برخی رسانه‌های کشور منتشر شد. عمدتاً فلش این ماجرا به‌سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر و ناجا به عنوان مسببان این مسئله چرخید. اما ماجرا از آنجا سرچشمه می‌گیرد که پیش از این، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بدحجابی و کشف حجاب را نه به عنوان جرم بلکه به عنوان تخلف معرفی کرده بود. هاشمی گلپایگانی با طرح این بحث که در طرح جدید حجاب، جرم کشف حجاب را به تخلف تخفیف داده‌ایم، این طرح را کارآمد و اثرگذار دانست که به صورت تعیین نرخ جریمه از طریق پلاک خودرو و ... قابلیت اجرا هم دارد. 

خبرگزاری تسنیم برای یافتن صحت و سقم آنچه به عنوان تعیین نرخ جریمۀ بدحجابی در رسانه‌ها منتشر شده، با سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر حجت‌الاسلام سیدعلی خان‌محمدی گفت‌وگویی ترتیب داد. 

وی در ابتدا با اشاره به اینکه اخیراً  جریانات زیادی با اهداف مخربانه در حوزۀ عفاف و حجاب در سطح کشور شکل گرفته است، گفت: این امر عادی است، چرا که یکی از امور مهمی که ستاد در کنار سایر اولویت‌های خود در نظر گرفت، بحث عفاف و حجاب بود؛ چرا که خواه ناخواه جامعه درگیر این فضا است و باید به‌زودی برخی چالش‌های آن با گفتمان نخبگانی و هماهنگی دستگاه‌های دولتی و قضائی و انتظامی یک بار برای همیشه برطرف شود. ستاد بیش از یک سال دربارۀ طرح جامع عفاف و حجاب کار کرده و آن را در سایت به اشتراک گذاشته و حتی مکتوب آن را به مراکز حوزوی و دانشگاهی ارائه کرده است. مردم عزیز ما هم می‌توانند در تکمیل و ارتقای این طرح یاور ما باشند. 

بدحجابی را از جرم به تخلف تنزل دادیم
خان‌محمدی دربارۀ برخی حواشی شکل گرفته دربارۀ عفاف و حجاب گفت: ما از همان ابتدا مطرح کردیم که بدحجابی جرم نیست بلکه تخلف است وباید با آن برخورد لازم صورت گیرد. ما با مدل فعلی برخورد گشت ارشاد موافق نیستیم و پیشنهاد دادیم طرحشان را ارتقاء دهند، چرا که مثل سابق نمی‌توان با مردم رفتار کرد، از این جهت بود که آن را تخلف در نظر گرفتیم نه جرم که تاکنون مورد موافقت نهادهای مربوطه قرار گرفته منتها به تصویب نرسیده است.  مثلاً یک نفری که چراغ قرمز را عبور می‌کند به عنوان متخلف با او برخورد می‌کنیم نه مجرم. 

وی افزود: در این راستا حاشیۀ دیگری که برای ستاد در حوزه عفاف و حجاب پیش آمد، تعیین نرخ جرائم تخلفِ بدحجابی و کشف حجاب بود که متأسفانه از سوی برخی رسانه‌ها منتشر شد. این قضیه را از اساس تکذیب می‌کنیم. طرحی که به تصویب نرسیده چگونه قابلیت اجرا دارد؟ ما از مجموعه‌های رسانه‌ای کشور درخواست داریم غیر از منابع رسمی که همان سامانه ستاد امر به معروف کشور است، اخبار را دریافت نکنند. بنابراین ابتدا طرح جامع ستاد را باید ببینیم. بالاخره ما باید این فضای دو قطبی در حوزۀ عفاف و حجاب را سامان دهیم؛ این امر مستلزم طرح جامعی بود که نگارش آن صورت گرفت.

برخی جریان‌های رسانه‌ای از عفاف و حجاب بهره‌برداری انتخاباتی خواهند کرد
خان‌محمدی با تصریح بر اینکه رها بودن امر عفاف و حجاب به خودی خود سبب ایجاد چالش‌های بعدی می‌شود، افزود: ضمن آنکه ما به خوبی می‌دانیم برخی جریان‌های رسانه‌ای می‌خواهند از کنار موضوع عفاف و حجاب برای انتخابات بهره‌برداری سیاسی کنند. ما با توکل بر خدا و با نیت احیای یکی از فرائض الهی پا در میدان گذاشتیم و امید داریم خود او مسیرهای اصلاح را برایمان هموار کند و در این مسیر به تعبیر آیۀ قرآن «لا یَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ»، از سرزنش هیچ سرزنشگری بیم نداریم. 

عفاف و حجاب را از دستگاه‌های دولتی و سلبریتی‌ها آغاز کنیم
سخنگوی ستاد امر به معروف با اشاره به اینکه این طرح را به کمیسیون فرهنگی مجلس و ریاست جمهوری ارائه دادیم، گفت: همان طور که اشاره شد، طرح هنوز تصویب نشده است. دستورالعمل‌هایی را هم در حوزۀ امر به معروف به دستگاه‌های دولتی ارائه دادیم که یکی از شاخصه‌های آن، عفاف و حجاب بود که وظیفۀ ستاد، ابلاغ و نظارت این طرح است.  چرا که از همان ابتدا اصرار داشتیم که طرح عفاف و حجاب ابتدا باید از ادارات دستگاه‌های دولتی شروع شود. باید گشت ارشاد ما ابتدا سراغ سلبریتی‌های هنجارشکن برود، همان‌ها که الگوی مردم هستند. دربارۀ صدا و سیما هم جلساتی را شکل دادیم و بناست طی روزهای آینده دربارۀ فرهنگ‌سازی بحث عفاف و حجاب با مسئولان آنها جلسات دیگری تدارک ببینیم. 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->