مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

۱۵۰هزار پیامک و کلاهبرداری از ۴هزار مال‌باخته + فیلم

  • کد خبر: ۱۲۱۵۲۴
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۷
۱۵۰هزار پیامک و کلاهبرداری از ۴هزار مال‌باخته + فیلم
نیرو‌های حفاظت اطلاعات قوه قضاییه اعضای یک باند کلاهبرداری را دستگیر کرده‌اند که ۱۵۰هزار پیامک برای کلاهبرداری از ۴هزار مال‌باخته ارسال کرده‌اند. در میان افراد دو نوجوان ۱۶ ساله هم حضور دارد.

حسن نیکنام | شهرآرانیوز؛ چند وقت قبل بود که پلیس پایتخت از تغییر در مدل سارقان خبرداد. در واقع سارقانی که باکلاس هستند، لباس‌های مرتب می‌پوشند، گا‌ها ماشین با کلاسی دارند و در جدیدترین مورد حتی به سن قانونی نرسیده‌اند. این از برکات پیشرفت تکنولوژی هم هست.

نیرو‌های حفاظت اطلاعات قوه قضاییه به تازگی اعضای یک باند را دستگیر کرده‌اند که دو نوجوان ۱۶ ساله، یک جوان ۲۰ ساله و دو نفر دیگر در میان آن‌ها حضور دارند. این باند در مجموع ۴ هزار شاکی دارند و این یعنی اینکه آن‌ها حساب بانکی همه این ۴ هزار نفر را خالی کرده‌اند. جالب است بدانید که اعضای این باند برای رسیدن به اهداف شوم خود ۱۵۰ هزار پیامک برای مردم ارسال کرده‌اند.

آن‌ها برای اینکه پلیس نتواند ردشان  را بزند از کارتن خواب‌ها و افراد معتاد سیم کارت و کارت بانکی‌شان را می‌خریدند. بعد هم شروع می‌کردند به مردم پیامک دادن. این باند دست روی نقطه‌ای گذاشته بودند که هیچ کسی حاضر نیست به باد برود و آن «آبرو و اعتبار» است.

اینجا ببینید:

 با تنظیم یک پیامک خود را به جای سامانه ثنا جا زده بودند و در این پیامک به مردم می‌گفتند که از شما شکایت شده و برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت زیر بروید. با ورود افراد به این سایت یک بد افزار در گوشی مال باختگان نصب می‌شده و به این کلاهبرداران این فرصت را می‌داده تا تمام اطلاعات تلفن همراه آن شخص را ببینند.

بعد در قدم دوم به مال باختگان می‌گفتند ۲ هزار تومان پول به این حساب واریز کنید تا ما متن و جزئیات شکایت را به شما نشان بدهیم. بعدهم که موجودی حساب ملت را دیده و تا جایی که می‌توانستند حساب مردم را خالی می‌کردند.

این کل ماجرا است و سئوال مهمی که پیش می‌اید این است که یک فرد ۱۶ ساله چطور فکرش به اینجا رسیده و چطور حاضر شده در این سن دست به کلاه برداری بزند. من که ۱۶ ساله به تنهایی به نقاط دور دست شهر نمی‌رفتم چه برسد به تجاوز به حقوق دیگران.

این نوجوانان عجیب فقط در یک مورد ۳ میلیون تومان هزینه نهار داده‌اند. با بقیه پولی که از مردم بالا کشیده بودند ارز دیجیتال خریده‌اند. به همین دلیل مسئولان قضایی می‌گویند که به دلیل بالا بودن تعداد شاکیان امکان رسیدن مال باختگان به پول شان بسیار پایین است. مسئولان قضایی گفته‌اند که دو نفر از متهمان این پرونده همچنان متواری هستند.

اما سئوالی که پیش می‌اید این است که ما باید چه کاری انجام دهیم تا سرمان کلاه نگذارند. پلیس بار‌ها و بار‌ها گفته به هر پیامکی اعتماد نکنید. قبل از هر کاری از واقعی بودن پیامک مطمن شوید و همه چیز را بررسی کنید و بعد از اطمینان از همه چیز اقدام کنند.

در واقع همه چیز به خود ما بستگی دارد. اگر حواس خود را جمع کنیم و نکاتی که پلیس همیشه ان‌ها را به ما یاداوری می‌کند جدی بگیریم به دام انسان‌های سودجو نمی‌افتیم. این بهترین کار است، چون اگر اقدامی غیر این کار را انجام دهیم باید دنبال پولمان بدویم، پولی که حالا پر کشیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->