انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران
سرخط خبرها

اعضای ۲ خانواده مشهدی فریب کلاهبرداران خارجی را خوردند و سرمایه‌شان را باختند

  • کد خبر: ۱۲۱۲۰۹
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
اعضای ۲ خانواده مشهدی فریب کلاهبرداران خارجی را خوردند و سرمایه‌شان را باختند
بسیار شرمنده بود و به کارشناس فضای مجازی پلیس فتا می‌گفت که نمی‌تواند در چشم اعضای خانواده‌اش نگاه کند. مدعی بود که آن‌ها به واسطه اعتمادی که به او داشته‌اند بیش از نیم میلیارد تومان سرمایه‌شان را باخته‌اند.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز - بسیار شرمنده بود و به کارشناس فضای مجازی پلیس فتا می‌گفت که نمی‌تواند در چشم اعضای خانواده‌اش نگاه کند. مدعی بود که آن‌ها به واسطه اعتمادی که به او داشته‌اند بیش از نیم میلیارد تومان سرمایه‌شان را باخته‌اند.

مرد جوان در برگه اظهاراتش نوشت: «فردی ناشناس از طریق تلگرام به من پیام داد. ابتدا نمی‌خواستم پاسخش را بدهم، اما حرف‌هایش هر انسانی را وسوسه می‌کرد. او می‌گفت که بازاریاب یک شرکت سرمایه‌گذاری است. نوع فعالیت این شرکت این‌گونه بود که سرمایه‌گذاران مبالغی را به عنوان رمزارز به فضایی تحت عنوان استخر ارزی منتقل و در مقابل ۲۰ تا ۳۰ درصد سود به صورت روزانه دریافت می‌کردند. من که اصلا تمایلی به این کار نداشتم، اما فریب خورده و ۱۰۰‌دلار سرمایه‌گذاری کردم. چند روز این ماجرا نگذشته بود که چند برابر ۱۰۰ دلار را دریافت کردم. همین موضوع موجب شد تا دایی و عمه‌هایم را هم وارد این سرمایه‌گذاری کنم.»

شاکی پرونده ادامه داد: «سرمایه‌گذاری ما به جایی ختم شد که ۱۰ نفر از افراد خانواده رمز‌ارز تهیه کرده و در استخر ارزی سرازیر کردند. کار به جایی رسید که حتی سود‌های حاصله را هم در این زمینه سرمایه‌گذاری کردند. همه چیز به یک‌باره اتفاق افتاد. نه دیگر اثری از سایت مورد نظر بود و نه خبری از آن بازاریاب. همان لحظه بود که فهمیدم همگی بازی خورده‌ایم. اعضای خانواده با اعتمادی که به من داشتند وارد این بازار شده بودند و در این بین بیش از نیم میلیارد تومان خود را باخته بودند.»

با طرح شکایت ۱۰ نفر که اعضای یک خانواده بودند، تحقیقات مأموران اداره فضای مجازی پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی آغاز شد. پیگیری این پرونده ادامه داشت که هشت شاکی دیگر پا به پلیس فتا گذاشتند.

شکایت خانواده دوم از کلاهبرداران مجازی

این افراد نیز اعضای یک خانواده بودند که به واسطه اعتماد به شوهرخاله‌شان وارد سرمایه‌گذاری استخری شده و هست و نیستشان را باخته بودند. یکی از شکات که حلقه وصل دیگر اعضای خانواده‌اش در این سرمایه‌گذاری بود، در رویارویی با افسر تحقیق پلیس فتا گفت: چندی پیش پیامی از طریق اینستاگرام دریافت کردم.

فردی که تاکنون او را ندیده و نمی‌شناختم با لحنی صمیمی و مؤدبانه پیام‌هایی در قالب سرمایه‌گذاری زودبازده برایم ارسال کرد. او که خود را بازاریاب یک شرکت سرمایه‌گذاری معرفی می‌کرد مدعی شد می‌تواند در مدتی کوتاه من را پول‌دار کند. ابتدا چند میلیون تومان رمزارز دیجیتالی تهیه کردم و از طریق مسیری که گفته بود عمل کردم. بعد از گذشت چند روز نه‌تن‌ها اصل پولم را به دست آورد‌م بلکه مجدانه پیگیر افزایش سرمایه‌گذاری در این راه بودم. موضوع را به چند نفر از اعضای خانواده گفتم و مبالغی را هم از طریق آن‌ها سرمایه‌گذاری کرد‌م. بعد از چند روز فهمیدم که همگی بازی خورده‌ایم. فرد ناشناس اعتماد ما را جلب کرده و از این طریق صد‌ها میلیون تومان به جیب زده بود. سرمایه‌هایی که اعضای خانواده‌ام برای تومان تومانش ماه‌ها و سال‌ها زحمت کشیده بودند. حالا نه دیگر خبری از سود بود و نه خبری از آن سایت.

ردزنی کلاهبرداران در خارج از کشور

رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی با اشاره به این دو پرونده کلاهبرداری، بیان کرد: در این دو پرونده گشوده شده که تعداد ۱۸ نفر از شهروندان مشهدی را درگیر خود کرده است، متهمانی با جلب اعتماد و فریب آن‌ها بیش از یک میلیارد تومان کلاهبرداری کرده‌اند.

سرهنگ جواد جهانشیری گفت: متهمان با وعده سرمایه‌گذاری زودبازده سود‌هایی نظیر ۸۰، ۳۰ و یا ۲۰ درصد به صورت روزانه را به طعمه‌های خود با توجه به میزان سرمایه‌گذاری پیشنهاد می‌دادند. این افراد برای اینکه زمینه جذب سرمایه بیشتری را مهیا کنند به مدت چند روز مبالغی را طبق وعده داده شده به حساب شکات واریز و پس از جذب سرمایه بیشتر نقشه شوم خود را عملی می‌کردند.

آن‌ها از طریق یک سایت به عنوان استخر رمزارزی از شکات می‌خواستند تا ارز‌های دیجیتالی خود را به آن انتقال دهند و از این طریق سود دریافت کنند. متهمان پس از دریافت رمزارز‌ها سایت را مسدود کرده و دیگر پاسخگوی سرمایه‌گذاران نبودند.
این مقام ارشد پلیس فتای استان ادامه داد: کارشناسان فضای سایبری پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی موفق به ردزنی متهمان در خارج از کشور شدند. علاوه بر این موضوع از طریق پلیس بین‌المللی در حال رسیدگی و پیگیری است.

سرهنگ جهانشیری در پایان به کاربران فضای مجازی هشدار داد: شهروندان به افرادی که آن‌ها را نمی‌شناسند اعتماد نکنند و فریب وعده‌ووعید‌های مجازی آن‌ها را نخورند. شهروندان توجه داشته باشند قبل از سرمایه‌گذاری در شرکت‌های اقتصادی حتما وضعیت آن را از طریق مراجع قانونی استعلام بگیرند تا در دام کلاهبرداران نیفتند. کاربران فضای مجازی نیز می‌توانند در صورت رویارویی با این موارد در هر زمان از شبانه‌روز بلافاصله با شماره‌گیری ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریت‌های پلیس فتا موضوع را اطلاع دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->