وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقایی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | پزشکیان به چین سفر می‌کند ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر
سرخط خبرها

انگلیس به قضات زن افغانستانی که از دست طالبان فراری هستند اجازه ورود نداد

  • کد خبر: ۱۲۲۲۹۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
انگلیس به قضات زن افغانستانی که از دست طالبان فراری هستند اجازه ورود نداد
یک قاضی زن ارشد سابق افغانستان که به همراه پسرش از دست طالبان مخفی شده است، پس از رد درخواستش برای ورود به انگلیس، درخواستی برای تجدیدنظر به وزارت کشور انگلیس ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وب‌ سایت روزنامه گاردین در این باره نوشته است که وکلای این خانم اعلام کردند که دادخواستی را از جانب موکلشان و پسرش در "دیوان مهاجرت" تنظیم کرده و در آن تاکید کرده‌اند که این قاضی به دنبال خروج نیروهای انگلیسی و غربی در "موقعیت بسیار حساس و آسیب‌پذیری" قرار گرفته است.

این وکلا گفتند، تصمیم دولت لندن مانع سفر این مادر و پسر به انگلیس، پیوستن آنها به دیگر اعضای خانواده و مستقر شدن در این کشور شده و آنها بسیار نگرانند که موکلشان دست به خودکشی بزند.

این وکلا در بیانیه‌ای گفتند: این قاضی ۵۲ ساله و پسر ۲۴ ساله‌اش پس از آنکه خانه‌شان در کابل مورد حمله قرار گرفت و چند تن از همکاران سابقش ترور شدند، از افغانستان فرار کرده و در حال حاضر در پاکستان پنهان شده‌اند.

گمان می‌رود که حدود ۷۰ قاضی زن در افغانستان وجود داشته باشند و حدود ۷۰ تن دیگر از افغانستان فرار کرده اما در شرایطی مشابه قاضی مذکور قرار داشته باشند.

"کیتی نیوبری" از شرکت حقوقی "کینگزلی ناپلی" در لندن که نماینده این قاضی محسوب می‌شود، در توییتی نوشت: این مادر و پسر در حال حاضر در جایی که هستند امنیت ندارند و در انگلیس خانواده نزدیکی دارند که مشتاقانه قصد دارند از آنها حمایت کنند.

وی افزود: از نوامبر سال گذشته ما بارها از وزارت کشور انگلیس خواسته‌ایم تا تصمیمی با در نظر گرفتن این وضعیت پرخطر اتخاذ کند اما وزارت کشور عمدا تعلل کرده است. از یک طرف به ما گفته شد که این تاخیرها به خاطر ارائه منابع به اوکراین بود اما پس از ۹ ماه درخواست‌ها رد شدند. انتظار می‌رود که رسیدگی به درخواست تجدیدنظر نیز چند ماه طول بکشد.

وکلای این قاضی گفتند: موفقیت‌های شغلی موکلمان در دو دهه‌ای که در سیستم قضایی افغانستان خدمت کرده شامل جایگاه‌های ارشد در سیستم دادگاه کیفری و قضاوت در پرونده‌هایی چون قتل، تجاوز، خشونت علیه زنان، جرائم تروریستی و توطئه علیه دولت کابل بود.

این قاضی همچنین مسئول پرونده‌های امنیتی طالبان بوده است. به گفته وکلا، اگر محل اختفای موکلشان شناسایی شود، آنها به احتمال زیاد به افغانستان برگردانده خواهند شد و احتمالا در آنجا کشته می‌شوند.

یکی از سخنگویان وزارت کشور انگلیس گفت: لندن نقش پیشرویی در واکنش بین‌المللی به حمایت از شهروندان افغان در خطر ایفا می‌کند و در مقایسه با دیگر کشورها، یکی از بزرگ‌ترین تعهدات برای اسکان افغان‌ها را داده است. این شامل استقبال از بیش از ۲۱ هزار زن، کودک و دیگر اقشار در خطر افغان در انگلیس از طریق راهی امن و قانونی برای اسکان در این کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->