دیدار ظفرقندی با وزیر بهداشت ایتالیا؛ چالش‌های مشترکی در حوزه سلامت بین دو کشور وجود دارد دولت ترامپ پناهندگی شهروندان اوکراین را لغو می‌کند استاندار خراسان رضوی: شهید رئیسی یک انقلابی واقع‌بین بود اتحادیه اروپا تحریم‌های سوریه را لغو می‌کند پزشکیان: امروز به اهالی علم و دانشمندان نیاز داریم لغو تحریم‌های اقتصادی سوریه از سوی اتحادیه اروپا همه مراکز نظامی و انتظامی خراسان رضوی از شبکه برق شهری خارج می‌شوند ولایتی به تناقض‌گویی‌های مقامات آمریکا در مذاکرات واکنش نشان داد بازداشت ۲۰ نفر دیگر به اتهام انتقال ۶۰ زائر غیرمجاز به مکه وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم به توافق با ایران دست یابیم ولی آسان نیست دستگاه‌های دولتی تنها ۳ ماه برای اتصال به سامانه پنجره واحد زمین فرصت دارند حمله مسلحانه به پایگاه روسی حمیمیم در سوریه| چند نیروی روس کشته شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع راهی ارمنستان شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: پول زیادی از خاورمیانه جمع کردم معاون سیاسی وزیر کشور از احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و خبرگان خبرداد عارف: دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جانباختگان و مصدومان حادثه بندر عباس تضییع شود عراقچی: مواضع غیرمنطقی آمریکا باعث شد که زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات را تعیین نکنیم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک و متقابل میان ایران و ترکمنستان راهبردی برای تامین رفاه دو ملت است آیت‌الله علم‌الهدی: مشکل جمعیت با فرهنگ‌سازی قابل حل است روسیه برای کمک به دستیابی اجماع میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد قالیباف در بزرگداشت شهدای خدمت: شهید رئیسی روح انقلاب را در فضای مدیریتی کشور زنده کرد عارف وارد بندرعباس شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آژانس امدادرسانی سازمان ملل در فلسطین، از گسترش سوءتغذیه در نوار غزه خبر داد قدردانی پاکستان از چین برای حمایت قاطع پکن از تمامیت ارضی این کشور ویدئو | سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و توصیه ایشان به طرف مقابل لغو مذاکرات به نقل از سخنگوی وزارت خارجه، ساختگی است (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: اتاق بازرگانی ایران و تهران ۲۷۶ میلیارد تومان برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی اختصاص داده است ۵ کامیون وارد غزه شد که ۲ کامیون آن حامل کفن بود
سرخط خبرها

انگلیس به قضات زن افغانستانی که از دست طالبان فراری هستند اجازه ورود نداد

  • کد خبر: ۱۲۲۲۹۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
انگلیس به قضات زن افغانستانی که از دست طالبان فراری هستند اجازه ورود نداد
یک قاضی زن ارشد سابق افغانستان که به همراه پسرش از دست طالبان مخفی شده است، پس از رد درخواستش برای ورود به انگلیس، درخواستی برای تجدیدنظر به وزارت کشور انگلیس ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وب‌ سایت روزنامه گاردین در این باره نوشته است که وکلای این خانم اعلام کردند که دادخواستی را از جانب موکلشان و پسرش در "دیوان مهاجرت" تنظیم کرده و در آن تاکید کرده‌اند که این قاضی به دنبال خروج نیروهای انگلیسی و غربی در "موقعیت بسیار حساس و آسیب‌پذیری" قرار گرفته است.

این وکلا گفتند، تصمیم دولت لندن مانع سفر این مادر و پسر به انگلیس، پیوستن آنها به دیگر اعضای خانواده و مستقر شدن در این کشور شده و آنها بسیار نگرانند که موکلشان دست به خودکشی بزند.

این وکلا در بیانیه‌ای گفتند: این قاضی ۵۲ ساله و پسر ۲۴ ساله‌اش پس از آنکه خانه‌شان در کابل مورد حمله قرار گرفت و چند تن از همکاران سابقش ترور شدند، از افغانستان فرار کرده و در حال حاضر در پاکستان پنهان شده‌اند.

گمان می‌رود که حدود ۷۰ قاضی زن در افغانستان وجود داشته باشند و حدود ۷۰ تن دیگر از افغانستان فرار کرده اما در شرایطی مشابه قاضی مذکور قرار داشته باشند.

"کیتی نیوبری" از شرکت حقوقی "کینگزلی ناپلی" در لندن که نماینده این قاضی محسوب می‌شود، در توییتی نوشت: این مادر و پسر در حال حاضر در جایی که هستند امنیت ندارند و در انگلیس خانواده نزدیکی دارند که مشتاقانه قصد دارند از آنها حمایت کنند.

وی افزود: از نوامبر سال گذشته ما بارها از وزارت کشور انگلیس خواسته‌ایم تا تصمیمی با در نظر گرفتن این وضعیت پرخطر اتخاذ کند اما وزارت کشور عمدا تعلل کرده است. از یک طرف به ما گفته شد که این تاخیرها به خاطر ارائه منابع به اوکراین بود اما پس از ۹ ماه درخواست‌ها رد شدند. انتظار می‌رود که رسیدگی به درخواست تجدیدنظر نیز چند ماه طول بکشد.

وکلای این قاضی گفتند: موفقیت‌های شغلی موکلمان در دو دهه‌ای که در سیستم قضایی افغانستان خدمت کرده شامل جایگاه‌های ارشد در سیستم دادگاه کیفری و قضاوت در پرونده‌هایی چون قتل، تجاوز، خشونت علیه زنان، جرائم تروریستی و توطئه علیه دولت کابل بود.

این قاضی همچنین مسئول پرونده‌های امنیتی طالبان بوده است. به گفته وکلا، اگر محل اختفای موکلشان شناسایی شود، آنها به احتمال زیاد به افغانستان برگردانده خواهند شد و احتمالا در آنجا کشته می‌شوند.

یکی از سخنگویان وزارت کشور انگلیس گفت: لندن نقش پیشرویی در واکنش بین‌المللی به حمایت از شهروندان افغان در خطر ایفا می‌کند و در مقایسه با دیگر کشورها، یکی از بزرگ‌ترین تعهدات برای اسکان افغان‌ها را داده است. این شامل استقبال از بیش از ۲۱ هزار زن، کودک و دیگر اقشار در خطر افغان در انگلیس از طریق راهی امن و قانونی برای اسکان در این کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->