اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انگلیس به قضات زن افغانستانی که از دست طالبان فراری هستند اجازه ورود نداد

  • کد خبر: ۱۲۲۲۹۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
انگلیس به قضات زن افغانستانی که از دست طالبان فراری هستند اجازه ورود نداد
یک قاضی زن ارشد سابق افغانستان که به همراه پسرش از دست طالبان مخفی شده است، پس از رد درخواستش برای ورود به انگلیس، درخواستی برای تجدیدنظر به وزارت کشور انگلیس ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وب‌ سایت روزنامه گاردین در این باره نوشته است که وکلای این خانم اعلام کردند که دادخواستی را از جانب موکلشان و پسرش در "دیوان مهاجرت" تنظیم کرده و در آن تاکید کرده‌اند که این قاضی به دنبال خروج نیروهای انگلیسی و غربی در "موقعیت بسیار حساس و آسیب‌پذیری" قرار گرفته است.

این وکلا گفتند، تصمیم دولت لندن مانع سفر این مادر و پسر به انگلیس، پیوستن آنها به دیگر اعضای خانواده و مستقر شدن در این کشور شده و آنها بسیار نگرانند که موکلشان دست به خودکشی بزند.

این وکلا در بیانیه‌ای گفتند: این قاضی ۵۲ ساله و پسر ۲۴ ساله‌اش پس از آنکه خانه‌شان در کابل مورد حمله قرار گرفت و چند تن از همکاران سابقش ترور شدند، از افغانستان فرار کرده و در حال حاضر در پاکستان پنهان شده‌اند.

گمان می‌رود که حدود ۷۰ قاضی زن در افغانستان وجود داشته باشند و حدود ۷۰ تن دیگر از افغانستان فرار کرده اما در شرایطی مشابه قاضی مذکور قرار داشته باشند.

"کیتی نیوبری" از شرکت حقوقی "کینگزلی ناپلی" در لندن که نماینده این قاضی محسوب می‌شود، در توییتی نوشت: این مادر و پسر در حال حاضر در جایی که هستند امنیت ندارند و در انگلیس خانواده نزدیکی دارند که مشتاقانه قصد دارند از آنها حمایت کنند.

وی افزود: از نوامبر سال گذشته ما بارها از وزارت کشور انگلیس خواسته‌ایم تا تصمیمی با در نظر گرفتن این وضعیت پرخطر اتخاذ کند اما وزارت کشور عمدا تعلل کرده است. از یک طرف به ما گفته شد که این تاخیرها به خاطر ارائه منابع به اوکراین بود اما پس از ۹ ماه درخواست‌ها رد شدند. انتظار می‌رود که رسیدگی به درخواست تجدیدنظر نیز چند ماه طول بکشد.

وکلای این قاضی گفتند: موفقیت‌های شغلی موکلمان در دو دهه‌ای که در سیستم قضایی افغانستان خدمت کرده شامل جایگاه‌های ارشد در سیستم دادگاه کیفری و قضاوت در پرونده‌هایی چون قتل، تجاوز، خشونت علیه زنان، جرائم تروریستی و توطئه علیه دولت کابل بود.

این قاضی همچنین مسئول پرونده‌های امنیتی طالبان بوده است. به گفته وکلا، اگر محل اختفای موکلشان شناسایی شود، آنها به احتمال زیاد به افغانستان برگردانده خواهند شد و احتمالا در آنجا کشته می‌شوند.

یکی از سخنگویان وزارت کشور انگلیس گفت: لندن نقش پیشرویی در واکنش بین‌المللی به حمایت از شهروندان افغان در خطر ایفا می‌کند و در مقایسه با دیگر کشورها، یکی از بزرگ‌ترین تعهدات برای اسکان افغان‌ها را داده است. این شامل استقبال از بیش از ۲۱ هزار زن، کودک و دیگر اقشار در خطر افغان در انگلیس از طریق راهی امن و قانونی برای اسکان در این کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->