تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

در فاصله کمتر از ۹۰ روز مانده به جام جهانی، تور کوکاکولا شروع شد!

  • کد خبر: ۱۲۲۶۶۰
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
در فاصله کمتر از ۹۰ روز مانده به جام جهانی، تور کوکاکولا شروع شد!
کمتر از ۹۰ روز تا شروع جام جهانی ۲۰۲۲ قطر زمان مانده و تب فوتبال این بار در خلیج همیشگی فارس، به اوج خودش خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از روز ۲۹ آبان شروع می‌شود و جام این رقابت‌ها از چندی پیش سفرش به دور دنیا را شروع کرده است.

تور کاپ جام جهانی کوکاکولا که قرار است کاپ (Trophy) جام جهانی را در ۳۲ کشور حاضر در جام جهانی ٢٠٢٢ قطر به نمایش در آورد، از ۱۹ آگوست (۲۸ مرداد) در کشور سوئیس که مقر فیفاست آغاز شده و امروز در اولین کشور حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ رونمایی شد.

این برای اولین‌بار است که از کاپ جام جهانی در تمام کشور‌های حاضر در این مسابقات رونمایی می‌شود. اولین مقصد کاپ قهرمانی جام جهانی نیز دورترین نقطه جهان، یعنی شرق آسیا و اقیانوسیه است که در نخستین روز به کره جنوبی رسیده است.

در روز‌های ۲۴ و ۲۵ آگوست (۲ و ۳ شهریور) کره جنوبی میزبان این کاپ خواهد بود. در نخستین روز چا بوم‌کون و پارک جی‌سونگ، دو اسطوره فوتبال کره جنوبی به همراه پائولو بنتو سرمربی تیم ملی این کشور و ریوالدو، فاتح جام جهانی ۲۰۰۲ کره‌جنوبی-ژاپن در این مراسم حاضر بودند. ژاپن و استرالیا مقصد‌های بعدی در روز‌های پایانی ماه آگوست خواهند بود.

ایران نخستین مقصد تور کاپ جام جهانی کوکاکولا در ماه سپتامبر است. کاپ جام جهانی در روز پنجشنبه ۱۰ شهریور (یک سپتامبر) در تهران به نمایش در می‌آید.

طبق نقشه فیفا، در جمع ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ ایران و دانمارک دو کشوری هستند که تاکنون میزبان این کاپ نبوده‌اند. برای اولین بار قرار است کاپ جام جهانی در پایتخت‌های این دو کشور رونمایی شود.

این تور در ماه سپتامبر، اکتبر و اوایل نوامبر نیز با حضور در کشور‌های آفریقایی، اروپایی و آمریکای لاتین و شمالی ادامه خواهد داشت.

تور کاپ جام جهانی کوکاکولا که به نوعی از آسیا آغاز شده، در آسیا نیز به پایان می‌رسد و پیش از رسیدن به کشور میزبان جام جهانی - قطر - در روز‌های ۱۱ و ۱۲ نوامبر راهی عربستان سعودی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->