«جوکر ۲» توقیف می‌شود؟ آخرین وضعیت جسمانی جمشید هاشم‌پور از زبان همسرش نیما کرمی و شکیب شجره در ویدیو حمایتی از کودکان فنیل کتونوری(pku) + فیلم آخرین وضعیت جمشید هاشم‌پور، بازیگر سینما در بیمارستان سریال «وحشی» هومن سیدی با جواد عزتی کلید خورد جزئیات پخش ۱۱ سریال ایرانی و خارجی تلویزیون؛ از «سرزمین مادری» تا «کارآگاه سایه» جایزه بهترین بازیگر مرد برای «دونده» حکایت حکیم چاقوکش و پیرزن جوراب فروش «تدفین» به سینمای «هنر و تجربه» می‌آید کاشف دقایق شاعرانه | درباره محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر مطرح مشهدی هیچ استانداردی در آموزش هنر نداریم! دوبله سریال کمدی و خانوادگی «خیابان هانتر» برای تلویزیون پخش مجموعه مستند حیات وحش از امشب (۹ مرداد ۱۴۰۳) استوری جدید حمید هیراد که بوی وصیت می‌دهد! + عکس کاموایی که با آن تو را بافتم «ای که عبای حسین را بر تن کرده ای!» رهایی از زندان با کتاب | درباره کتاب «حقیقت سمیر»، خاطرات قدیمی‌ترین زندانی لبنانی
سرخط خبرها

جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری «سایه»

  • کد خبر: ۱۲۲۶۶۳
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری «سایه»
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر هوشنگ ابتهاج روز جمعه در تهران و رشت برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از رأی دادگاه برای انتقال پیکر هوشنگ ابتهاج به ایران، بعد از ظهر امروز (چهارشنبه، دو شهریورماه) پیکر این شاعر فقید در حال انتقال به ایران است و مراسم تشییع او  روز جمعه (چهارم، شهریورماه) از ساعت ۸ صبح در مقابل تالار وحدت برگزار می‌شود. پس از آن، با انتقال به رشت، بعدازظهر روز جمعه مراسم تدفین نیز در باغ محشتم رشت برگزار خواهد شد. 

امیرهوشنگ ابتهاج (هـ. ا.سایه) که در تیرماه ۱۴۰۱ به دلیل نارسایی کلیوی در بیمارستانی در شهر کلن آلمان بستری و تحت درمان قرار گرفته بود، بامداد چهارشنبه ۱۹ مرداد در ۹۵سالگی درگذشت.

قرار بود پیکر او چهارشنبه هفته گذشته به ایران منتقل و روز پنجشنبه و جمعه در تهران و رشت به خاک سپرده شود که با درخواست قضایی یکی از دختران او، این امر یک هفته به تعویق افتاد.

زنده یاد ابتهاج، سال ۱۳۰۶ در رشت متولد شد و در ۲۰ سالگی اولین کتابش را با نام «نخستین نغمه‌ها» منتشر کرد. او سرودن غزل را در کنار سرودن شعر در قالب های دیگر سنتی تجربه کرد. همچنین نمونه‌‎هایی از شعر نو در بین آثار این شاعر به چشم می‌خورد. شعر تصنیف مشهور «سپیده» که با عنوان «ایران ای سرای امید» شناخته می‌شود، از سروده‌های ابتهاج است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->