مصدومیت شدید دو نوجوان مشهدی در انفجار چهارشنبه سوری (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) جمعیت ایران از مرز ۸۶ میلیون نفر گذشت اجرای حکم قصاص قاتل متخصص قلب در ملأعام کشف ۲ تن مواد مخدر در خراسان‌شمالی یارانه ۳ دهک اول واریز شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) تصادف در مسیر کورین به سرجنگل زاهدان با ۱۱ کشته و مصدوم (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) ۵ فوتی و ۲۲۰ مصدوم حوادث چهارشنبه سوری در سراسر کشور (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از ۲۵۲ هزار میلیارد تومان گذشت زمان واریز حقوق اسفند ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اعلام شد جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی از ۲۲ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ در جاده‌های کشور حل مشکل پایگاه‌های بهداشت استیجاری با همراهی سازمان‌ها پیش‌بینی جذب ۲۵ هزار حامی برای کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) در آستانه نوروز ۱۴۰۴ نرخ دیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد خطر فیزیوتراپیست‌نما‌ها در خانه؛ هشدار برای بیماران سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، به طور میانگین روزانه ۸۴ رام قطار رفت و برگشت خواهیم داشت جزئیات ضرب و شتم دانش آموز مشهدی | معاون مدرسه عزل شد + عکس و فیلم آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس مشهد از ۲۸ اسفند آغاز ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ با اعلام شرایط جدید شناسایی ۱۱۲۶ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: برای تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴، کماکان فرض بر شرایط بدبینانه است ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور: بازماندگی از تحصیل، نشانه‌ای از بی‌عدالتی اجتماعی است سرقت موبایل همراهان بیماران | شگرد کثیف یک سارق بد سابقه توضیحات معاون وزارت آموزش‌وپرورش درباره واریز حقوق ۱۴۰۳ فرهنگیان ایستگاه ژئوفیزیک هواشناسی تهران قربانی ساخت‌وسازهای مشکوک | هواشناسی هشدار داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | خروج سامانه بارشی و آغاز روند افزایش دما از فردا تشکیل پرونده برای ناظم متخلف در آذربایجان شرقی به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز احکام رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ صادر شد خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان
سرخط خبرها

آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ از دوم مهر

  • کد خبر: ۱۲۲۷۳۵
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷
آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ از دوم مهر
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح ملی بازگشایی مدارس روز شنبه دوم مهر برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی کاظمی امروز درباره برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی اظهار داشت: طرح ملی بازگشایی مدارس یکی از فعالیت‌ها و برنامه‌هایی است که همه ارکان در درون این نهاد و در سایر دستگاه‌ها نقش‌آفرینی می‌کنند. فرایند برنامه‌ریزی برای اجرای این طرح ملی از ماه‌ها پیش آغاز و برنامه‌ریزی‌های لازم در این راستا از ستاد وزارت آموزش و پرورش با حضور مقام عالی و معاونان وزارت انجام شده است،.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در طرح ملی بازگشایی مدارس صرفا مسائل مربوط به آن روز مطرح نیست، خاطرنشان کرد: همه این تلاش‌ها را انجام می‌دهیم و تجلی آن در روز اول مهر نمایان می‌شود اما آنچه که اتفاق می افتد، برنامه ریزی و تلاش برای یک سال تحصیلی از اول مهر تا پایان خرداد است.

کاظمی یادآورشد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ساماندهی فضا، تجهیزات و امکانات همچنین برنامه‌ریزی برای ساماندهی و توزیع کتب درسی و ثبت‌نام دانش‌آموزان با توجه به مباحث آموزشی، پرورشی و تندرستی انجام شده است.

وی با تاکید بر نظارت‌های سیستمی و میدانی گفت: ضرورت دارد که برنامه‌ریزی برای نظارت بیشتر انجام شود تا یک سال تحصیلی را با برنامه ریزی مناسب آغاز کنیم.

آموزش مدارس کاملا حضوری است

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: امسال آموزش کاملا به صورت حضوری خواهد بود و عبارتی با عنوان تعطیلی مدارس نداریم و اگر به اقتضای شرایط مانند آلودگی هوا یا حوادث غیرمترقبه دیگر، آموزش از حالت حضوری به غیر حضوری تغییر کند، با صدور، ابلاغ و اطلاع‌رسانی مصوبات و مجوزهای لازم توسط استانداری یا وزارت آموزش و پرورش انجام می‌شود.

کاظمی ادامه داد: اصل بر آموزش حضوری است و در طول سال تحصیلی آموزش به صورت حضوری تداوم می‌یابد.

برگزاری روز ملی بازگشایی مدارس شنبه دوم مهر

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره زمان برگزاری طرح ملی بازگشایی مدارس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اول مهر روز جمعه است، روز شنبه دوم مهر را به عنوان روز ملی بازگشایی مدارس خواهیم داشت.

کاظمی خاطرنشان کرد: جشن شکوفه‌ها ۳۰ شهریور است که در موعد خود برگزار خواهد شد.

به گزارش ایرنا، وزیر آموزش و پرورش ۵ تیر در حکمی، «محمد مهدی کاظمی» را به سمت «رئیس ستاد طرح مهر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱» منصوب کرد. در این حکم عنوان شده است که اقداماتی مانند تشکیل ستاد مرکزی طرح مهر به منظور هماهنگی و انسجام‌بخشی در ستاد و تفویض اختیار به مدیران‌کل و شورای آموزش و پرورش استان در امور اجرایی، پیش‌بینی ساز و کارهای مؤثر نظارتی (سیستمی و میدانی) زمینه‌ساز اقدامات به هنگام و مطلوب بازگشایی مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ با رویکرد شعار «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین»، پیش‌بینی روش‌های مناسب جهت نظارت بر امور مهم و کلیدی مرتبط با بازگشایی مدارس، رصد و پایش مستمر دامنه فعالیت مدیران و کیفیت برنامه‌ریزی آنان و ارائه بازخورد مناسب برای اصلاح و بهبود فرآیندهای اجرایی، ارزیابی نهایی عملکرد استان‌ها و ستاد در سطوح مختلف مدیریتی با توجه به تحقق اهداف پیش‌بینی شده، استفاده از ظرفیت‌های محلی، بهره‌برداری بهینه از منابع موجود و سازماندهی نیروی انسانی و کیفیت بازگشایی مدارس صورت گیرد.

وزیر آموزش و پرورش نیز دوم شهریور به ایرنا گفت که کلاس‌های دانش‌آموزان قطعا از اول مهر ماه حضوری برگزار می‌شود.

یوسف نوری افزود: با توجه به اینکه امسال برای حدود ۲ میلیون دانش‌آموزان دوره تعمیق و تثبیت یادگیری در طول تابستان برگزار شد، بازگشایی مدارس از اول ماه مهر است.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: کلاس‌های دانش‌آموزان از مهرماه بی‌شک به صورت حضوری برگزار می‌شود، با شنیده‌ها از وزارت بهداشت شیوع کرونا افت پیدا کرده است اما حتما دانش‌آموزان را به تزریق دز یادآور توصیه می‌کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->