وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش
سرخط خبرها

برگزاری حضوری کلاس‌های مدارس از اول مهرماه

  • کد خبر: ۱۲۲۵۵۷
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۹
برگزاری حضوری کلاس‌های مدارس از اول مهرماه
وزیر آموزش و پرورش گفت: کلاس‌های دانش‌آموزان قطعا از اول مهرماه حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هر ساله دانش‌آموزان و خانواده‌ها در شهریور ماه پیگیر اخبار مربوط به چگونگی بازگشایی مدارس هستند، اما پس از شیوع ویروس کرونا و آغاز دو سال تحصیلی به صورت مجازی چگونگی بازگشایی مدارس از اهمیت بیشتری برخوردار شده است.

همچنین سال تحصیلی گذشته از ۱۵ شهریور ماه آغاز شد، براین اساس زمان بازگشایی مدارس هم امسال از جمله شبهه‌هایی بود که در فضای مجازی میان کاربران به گوش می‌رسید.

هر چند که وزیر آموزش و پرورش با نزدیک شدن به شهریور از بازگشایی مدارس به صورت حضوری خبرداده بود، اما همچنان زمزمه‌هایی در فضای مجازی مبنی بر اخبار نادرست منتشر شده است که موجب گمراهی برخی خانواده‌ها و دانش‌آموزان می‌شود.

دراین راستا، یوسف نوری درباره زمان دقیق بازگشایی مدارس اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال برای حدود ۲ میلیون دانش‌آموزان دوره تعمیق و تثبیت یادگیری در طول تابستان برگزار شد، بازگشایی مدارس از اول ماه مهر است.

وی افزود: دانش‌آموزانی که در دوران کرونا به هر دلیلی مانند دسترسی نداشتن به ابزار هوشمند و ناقص ماندن آموزش در فضای مجازی دچار افت تحصیلی شدند، در کلاس‌های جبرانی شرکت کردند.

دانش‌آموزان را به تزریق دز یادآور واکسن کرونا توصیه می‌کنیم

وزیر آموزش و پرورش همچنان درباره حضوری بودن کلاس‌های درس خاطرنشان کرد: کلاس‌های دانش‌آموزان از مهرماه بی‌شک به صورت حضوری برگزار می‌شود، با شنیده‌ها از وزارت بهداشت شیوع کرونا افت پیدا کرده است، اما حتما دانش‌آموزان را به تزریق دز یادآور توصیه می‌کنیم.

مدارس و مراکز آموزشی پس از اعلام شیوع ویروس کرونا در کشور در اسفند ماه سال ۹۸ به منظور حفظ سلامت فرزندان و خانواده‌ها تعطیل و آموزش به ناچار در فضای مجازی دنبال شد. هرچند که امکان تداوم آموزش به صورت مجازی باعث شد که یادگیری به طور کلی تعطیل نشود، اما تجربه و تحقیقات نشان داد که اثرات مخرب تعطیلی مدارس و حاضرنشدن فرزندان در کلاس‌های درس به مراتب بسیار بیشتر از کرونا بود.

موضوع واکسیناسیون زیرساختی اساسی برای بازگشایی مدارس و حضور دوباره دانش آموزان در مدارس بود که با روی کارآمدن دولت سیزدهم این امر محقق شد و تحولی اساسی در نظام تعلیم و تربیت دانش‌آموزان صورت گرفت.

در نهایت با ورود واکسن برای دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله در شهریورماه سال گذشته و همچنین اختصاص بودجه سرانه بهداشتی برای ضدعفونی محیط مدرسه زمینه بازگشایی مدارس به صورت اقتضایی و گروهی و البته آرام و تدریجی برای دانش‌آموزان مهیا شد.

تا پایان مهرماه با واکسینه شدن حدود ۶۵ درصد از دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال، فعالیت حضوری مدارس از آبان ماه به صورت جدی‌تری تداوم یافت و امکان حضور گروهی و اقتضایی همه دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس فراهم شد و این روند تا ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ ادامه داشت و در نهایت با مهار کرونا در جامعه، مدارس توانستند فعالیت‌های آموزشی و پرورشی خود را مانند دوران ماقبل کرونا آغاز کنند.

پس از کاهش ویروس کرونا در جامعه، احمد وحیدی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ششم فروردین ماه در نشست هماهنگی بازگشایی مراکز آموزشی در ۱۴ فروردین که با حضور وزیران آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگان وزارت بهداشت برگزار شد، تاکید کرد که همه مدارس و مراکز آموزشی باید از ۱۴ فروردین با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، به برگزاری کلاس‌های حضوری برای همه دانش‌آموزان و دانشجویان اقدام کنند و ۸۴ درصد دانش‌آموزان در ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ پس از ۲ سال دوری از مدارس در کلاس‌های درس حاضر شدند تا به گفته یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش هم زمان با بهار طبیعت و بهار قرآن، بهاری نو در نظام تعلیم و تربیت را رقم زنند.

دانش‌آموزان از ۱۴ فروردین ماه امسال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانند دوران ماقبل کرونا از ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح در مدارس حاضر شدند و تا پایان سال تحصیلی و امتحانات در کنار معلم و همکلاسی‌های دوره آموزشی خود را سپری کردند.

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->