ترامپ شکست طرح خود درباره کوچ اجباری مردم غزه را اعلام کرد واکنش ایران به ممانعت رژیم صهیونیستی از ارسال مواد غذایی به غزه سخنگوی سازمان ملل: موضوع برنامه هسته‌ای ایران همچنان یک نقطه تنش در منطقه است پایان عملیات آزادی گروگان‌های قطار در پاکستان با هلاکت ۳۳ تروریست (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) انصارالله یمن تردد کشتی‌های رژیم صهیونیستی را ممنوع کرد ترامپ: هیچ‌کس نمی‌خواهد مردم غزه را اخراج کند ترامپ: اخبار خوبی از آتش‌بس در اوکراین به گوش می‌رسد نخست‌وزیر منتخب کانادا برای گفت‌و‌گو با ترامپ اعلام آمادگی کرد ویدئو| رهبر معظم انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا موجب رفع تحریم‌ها نخواهد شد ویدئو| نماینده امارات نامه ترامپ را به عراقچی تحویل داد پزشکیان: به دنبال ایجاد بهترین فضا‌های آموزشی هستیم عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم رهبر معظم انقلاب: علیرغم فقدان شهیدان رئیسی و سیدحسن نصرالله قوی‌تر شده‌ایم+ فیلم (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با تصویب هیئت دولت، مالیات بر ارزش افزوده برخی کالا‌ها از جمله کالا‌های اساسی و نهاده‌ها از ۱۰ به یک درصد کاهش یافت ویدئو | حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) پیش از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی معمار پاکستانی در حمایت از مردم غزه جایزه اسرائیل را دریافت نکرد انور محمود قرقاش دیپلمات ارشد اماراتی به ایران می‌آید پایان رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ اختلاف روایت نماینده خمینی شهر در مجلس دربارۀ سخنان رهبر معظم انقلاب با واقعیت + فیلم چه‌کسانی امروز در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب سخنرانی می‌کنند؟ اعلام وصول ۴ سؤال از وزرای کشاورزی و کار توضیحات غریب‌آبادی درباره گفت‌و‌گو‌های سه جانبه ایران، چین و روسیه قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل، ابلاغ خواهد شد رؤسای اطلاعاتی آمریکا و روسیه به‌صورت تلفنی باهم گفت‌وگو کردند وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های موردنیاز مردم برای نوروز ۱۴۰۴، تأمین شد ویدئو | رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مسئولان کشور: پول ملی باید تقویت بشود سال آبی آینده آبگیری سد شوریجه انجام خواهد شد | موضوع حقابه بین ایران و افغانستان در حال پیگیری است سخنگوی وزارت امور خارجه: نشست پکن در چارچوب رایزنی‌های مستمر برگزار می‌شود
سرخط خبرها

چه کسانی مشمول طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۲۳۰۱۰
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
چه کسانی مشمول طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت می‌شوند؟
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، به تشریح جزییات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و افرادی که شامل آن می‌شوند، پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی در مورد انتشار اخباری مبنی بر اینکه طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت تنها شامل نیرو‌های دستگاه‌های اجرایی می‌شود با بیان اینکه منظور از کارکنان دولت در این طرح به معنای عام آن است، گفت: دولت در این طرح بر اساس ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری به معنای عام مدنظر قرار گرفته است که شامل نیرو‌های فعال در نهاد‌های عمومی غیردولتی و سایر بخش‌های حاکمیتی نیز می‌شود.  

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس، ادامه داد: ما در بند یک این طرح آورده‌ایم که نیرو‌های فعال در دستگاه‌هایی که مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه باشند از مزایای استخدامی مندرج در این طرح بهره‎مند خواهند شد کما اینکه در این زمینه با نماینده دولت نیز به توافق رسیدیم.

رییس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اگر قرار بود این طرح تنها شامل نیرو‌های دولتی شود، ارائه آن معنا و مفهومی نداشت، چرا که دولت بر اساس ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری می‌تواند نیرو‌ها را وارد قرارداد مستقیم کند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی حقوق و دستمزد، یادآور شد: آنچه مسلم است ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه چه به لحاظ ماهوی، چه شکلی و چه ناهماهنگی که در ساختار پرداخت حقوق و دستمزد وجود دارد باید مبنایی برای اجرای این طرح قرار گیرد، همچنین طبق تبصره ۱۲ قانون بودجه ۱۴۰۱ هم تنظیم روابط مزدی و دریافت حقوق نیرو‌های تمام شرکت‌های دولتی و خصولتی و حتی شرکت‌های زیرمجموعه شستا و تامین اجتماعی، صندوق‌های بیمه‌ای، بانک‌ها و زیرمجموعه‌های آن‌ها باید در قالب مصوبات شورای عالی حقوق و دستمزد صورت بگیرد بنابراین تصمیمات اتخاذ شده در جهت ایجاد یک سیاستگذاری صحیح بر مبنای عدالت در قالب استفاده از پرداخت فوق‌العاده خاص به مدیران دولت بوده است و قطعا بخشنامه شورای حقوق و دستمزد نیز در این قالب و با یک رویه همگن ابلاغ می‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بر همین اساس ساماندهی کارکنان دولت نیز به معنای عام مدنظر است و طرحی که پیرامون تحقق این امر ارائه شده است در کمیسیون اجتماعی در حال بررسی است و سایر نمایندگان مجلس هم می‌توانند پیشنهاداتی که در این حوزه دارند را در زمان بررسی این طرح در صحن ارائه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->