صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند شهرک‌های صنعتی ویژه صادرات در استان احداث می‌شوند | گره‌گشایی از مشکل شهرک‌های صنعتی، یک‌بار برای همیشه انحصار خودروسازان عامل اصلی رکود بازار خودرو است نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است | مردم گران‌فروشی‌ها را گزارش دهند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | انگور ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان در تره‌بار شرکت مخابرات ایران علت افزایش ۵۰ درصدی آبونمان تلفن ثابت را اعلام کرد ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت لغو شد آخرین خبر از افزایش قیمت نان در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز به کار دوباره سامانه‌های همراه بانک و اینترنت بانک سپه
سرخط خبرها

بازارچه مشترک مرزی باجگیران گودان پس از ۳۴ ماه تعطیلی بازگشایی شد

  • کد خبر: ۱۲۳۰۳۶
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۶
بازارچه مشترک مرزی باجگیران گودان پس از ۳۴ ماه تعطیلی بازگشایی شد
معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت دیپلماسی اقتصادی فعال به خصوص در مناطق مرزی گفت: حجم مبادلات تجاری در کشور در بازارچه مرزی باجگیران باید به ۵۰ میلیون دلار برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل چمندی در حاشیه آیین بازگشایی بازارچه مرزی گودان که ظهر شنبه با حضور سفیر ایران در ترکمنستان و مدیر کل صمت استان برگزار شد اظهار کرد: این بازارچه که در سال ۷۶ توسط وزرای امور خارجه دو کشور برابر پروتکل توافقی بین ایران و ترکمنستان در استان خراسان رضوی ایجاد و به بهره برداری رسیده بود در سال ۹۸ به دلیل شیوع بیماری کرونا و برخی مشکلات موجود در تجارت بازارچه‌ای با کشور ترکمنستان موقتا تعطیل شده بود.

وی افزود: با توجه به دیدارهای روسای جمهور محترم دو کشور درسال‌جاری و مذاکرات صورت گرفته توافق گردید تا فعالیت تجاری بازارچه مرزی باجگیران مجددا از سر گرفته شود.

معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت این بازارچه در منطقه مرزی باجگیران تصریح کرد: روزانه به صورت میانگین ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر از توریست‌های ترکمن از بازارچه مرزی باجگیران خرید و متقابل روزانه بیش از ۲۰۰ نفر از اتباع ایرانی از بازارچه گودان ترکمنستان کالاهای مورد نیاز خود را خریداری می نمایند.

وی با تاکید بر تاثیر این بازارچه بر میزان تجارت بین ایران و تاجیکستان عنوان کرد: تا پیش از تعطیل شدن بازارچه سالانه بیش از چهار میلیون دلار کالا از این بازارچه به کشور ترکمنستان صادر می شد و حدود ۵۰۰ هزار دلار کالا وارد کشورمان می شد.

چمندی یادآور شد: فعالیت بازارچه مشترک مرزی باجگیران تاثیر بسزایی در تولید کارگاه های صنعتی استان خراسان رضوی داشته و به صورت میانگین برای بیش از از ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد اشتغال می نمایند.

وی با اشاره به نقش این بازارچه در اشتغالزایی و ارزآوری برای استان تاکید کرد: با مذاکراتی که انجام شده؛ ترکمنستان تعرفه واردات از این بازارچه مرزی را صفر اعلام کرده که این موضوع بر اقتصاد و اشتغال استان و کشور تاثیر مهمی خواهد داشت.

معاون اقتصادی استانداروخراسان رضوی با اشاره به هماهنگی های انجام شده برای برگزاری یک نمایشگاه در کشور ترکمنستان افزود: فاصله نزدیک مرز باجگیران با عشق آباد و امکان دسترسی و ترانزیت کالا به کشورهای سی‌آی ‌اس از این کانال ارتباطی، از جمله نکاتی حائز اهمیت در برقراری روابط حسنه با این دولت همسایه است.

برگزاری شورای اداری شهرستان قوچان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در شهر مرزی باجگیران

در ادامه حضور جمعی از مسوولین در این منطقه، جلسه شورای اداری شهرستان قوچان نیز در مرز باجگیران و با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکمنستان نماینده شهر قوچان و و تنی چند از مسئولین محلی شهر باجگیران برگزار و مهمترین موضوعات تجاری بین ایران و ترکمنستان در مرز باجگیران مورد بررسی قرار گرفت.

ابوالفضل چمندی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی در این جلسه با تاکید بر اینکه اولویت دولت بر رونق تجارت مرزی و حمایت از مرزنشینان است افزود: تمام توان خود را برای ایجاد کسب و کارهای جدید و توسعه مراودات تجاری با کشور ترکمنستان به عنوان دروازه ورود به کشورهای آسیای میانه خواهیم داشت تا از فرصت به وجود آمده برای ارتقاء ظرفیت های دوجانبه همکاری های مشترک با کشورهای منطقه حداکثر بهره برداری را داشته باشیم.

چمندی خطاب به مسئولان بازارچه مرزی باجگیران گفت: حجم مبادلات تجاری دو کشور از این بازارچه باید به ۵۰ میلیون دلار برسد و برای این اقدام بایستی پیگیری های لازم توسط اداره کل صمت و تجار استان صورت پذیرد.

ارباب خالص، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکمنستان نیز با اشاره به اینکه در آینده نزدیک استاندار محترم خراسان رضوی به کشور ترکمنستان سفر خواهند نمود افزود: روابط دو کشور متعاقب دیدار روسای محترم جمهور دو کشور و مذاکرات و توافقات صورت گرفته در شرایط خوبی قرار دارد و هر روز اقدامات موثر جدیدی برای توسعه و بهبود روابط اتفاق می‌افتد.

وی با اشاره به ظرفیت های فراوان جمهوری اسلامی ایران برای همکاری های بیشتر با کشور ترکمنستان و سایر کشورهای آسیای میانه اظهار امیدواری کرد تا در روزهای پیش رو شاهد فعال‌تر شدن مرز باجگیران باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->