ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد بازنشستگان تامین‌اجتماعی از ناچیزبودن مبلغ وام ۱۲ میلیون تومانی

  • کد خبر: ۱۲۳۲۱۷
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۶
انتقاد بازنشستگان تامین‌اجتماعی از ناچیزبودن مبلغ وام ۱۲ میلیون تومانی
یک بازنشسته‌ی کارگری از ناکافی بودن وام ضروری و سایر خدمات رفاهی بازنشستگان انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وام ضروری بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۱ فقط ۱۲ میلیون تومان است و قرار است در شهریورماه به تعدادی از مشمولان پرداخت شود.

محمدعلی براتی (بازنشسته‌ی کارگری ساکن قروه‌ی کردستان) در این رابطه با انتقاد از ناچیز بودن وام و خدمات رفاهی مستمری بگیران صندوق تامین اجتماعی می‌گوید: دوازده میلیون تومان پول خرید یک یخچال یا یک مبلمان نیست! باید برای دریافت آن هفته‌ها انتظار بکشیم و در نوبت بایستیم تا این مبلغ ناچیز به حساب‌مان واریز شود.

وی افزود: صندوق بازنشستگی کشوری به مستمری‌بگیران خود خیلی بیشتر وام می‌دهد؛ ضمن اینکه وام خرید وسایل یا ازدواج فرزندان هم دارند و این در حالیست که متوسط مستمری آن‌ها از ما بازنشستگان کارگری حداقل دو میلیون تومان بیشتر است؛ یک فوق دیپلم بازنشسته در آن صندوق بیش از سه میلیون تومان بیشتر از یکی مانند من حقوق می‌گیرد که با همین مدرک، سال‌ها کارگر بوده‌ام؛ سوال اینجاست حال که مستمری ما بسیار کمتر است، چرا خدمات رفاهی‌مان نیز ناچیز است؟

او ادامه می‌دهد: دولت قرار است با طرح سازمان امور استخدامی، حقوق بازنشستگان دولت را افزایش دهد؛ ضمن اینکه قرار است متناسب‌سازی برایشان در سال جاری اجرا شود؛ ما هنوز بیست و پنج درصد از متناسب‌سازی سال قبل را طلبکاریم و هیچ توضیحی در مورد زمان دقیق اجرای آن ارائه نمی‌دهند؛ با این حساب فاصله‌ی مستمری‌ها در نیمه‌ی دوم امسال باز هم بیشتر می‌شود.

براتی یک خواسته‌ی مشخص طرح می‌کند: چرا از درآمد صندوق تامین اجتماعی و سود شرکت‌های زیرمجموعه، به بازنشستگان مزایای رفاهی مکفی ارائه نمی‌دهند؛ چرا باید فقط دوازده میلیون تومان وام ضروری داشته باشیم؛ انتظار داریم مزایای رفاهی بازنشستگان همپای تورم و افزایش هزینه‌های زندگی افزایش یابد؛ این خواسته‌ی زیادی نیست؛ ما بازنشستگان کارگری سال‌ها برای سازندگی کشور زحمت کشیده‌ایم و حق ما بسیار بیشتر از اینهاست.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->