تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

سفر رایگان ۳۰ هزار بازنشسته تامین اجتماعی به مشهد مقدس+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۲۲۶۹۷
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
  • ۶
سفر رایگان ۳۰ هزار بازنشسته تامین اجتماعی به مشهد مقدس+ جزئیات
سازمان تأمین اجتماعی در راستای مسئولیت اجتماعی خود از سرتاسر کشور در «طرح کرامت رضوی» بازنشستگان و مستمری‌بگیران خود را به‌صورت رایگان برای زیارت حرم مطهر به مشهد مقدس اعزام می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز،  متقاضیان برای ثبت‌نام می‌توانند به کانون‌های بازنشستگان تأمین اجتماعی محل سکونت خود مراجعه کنند.

درخصوص جزئیات این طرح با سیدحسن خدادادیان حسینی، رئیس اداره روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل استان، گفت‌وگو کردیم. او‌ اظهار کرد: طرح کرامت رضوی به‌واسطه شیوع ویروس کرونا چند سالی مسکوت ماند و امسال دوباره راه‌اندازی شد. در راستای این طرح مقرر است ۳۰هزار بازنشسته تأمین‌ اجتماعی به مشهد مقدس اعزام شوند.

وی افزود: این طرح از اواخر مردادماه آغاز شده است و هر سه روز گروه‌هایی از بازنشستگان و مستمری‌بگیران وارد مشهد می‌شوند. امیدواریم این طرح تا زمانی که این ۳۰هزار نفر برای زیارت وارد مشهد شوند، ادامه داشته باشد.

رئیس اداره روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل خراسان رضوی ادامه داد: این زائران علا‌ه بر زیارت حرم مطهر از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده است، استفاده می‌کنند. این زائران در هتل همای شماره۲ اسکان خواهند داشت و براساس ظرفیت هتل هما تعداد آن‌ها برنامه‌ریزی می‌شود. رفت‌وآمد این زائران با قطار است و سه روز در مشهد اقامت دارند.

وی تأکید کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ کانون‌های بازنشستگان سراسر کشور، اولویت با مستمری‌بگیران کم‌بضاعت و افرادی است که هنوز نتوانسته‌اند به مشهد مقدس سفر کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۳
0
1
در برابر حجم کثیر بازنشستگان تامین اجتماعی و اعزام ۳۰هزارنفر به سفر مشهد،بازنشستگان باید مدتهای طولانی در انتظار باشند.البته بعضی از کانونهای بازنشستگان هم از خودشان بدعت در میاورند و بنا را بر ثبت نام و قرعه کشی نمیگذارند و اعلام کرده اند که بر اساس سال بازنشسته شدن اولویت بندی میکنند(کانون شیراز)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۷
0
3
سلام علیکم ما هر چی به‌کانون بازنشستگان در خواست می دهیم می گه چنین چیزی نیست
سعید سبزقبایی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۴
0
0
سلام به کانون مراجعه میکنم میگویند در کافی نت ثبت نام کنید . میرم کافی نت میگه باید کانون یک كد بهت بده ..
از طریق موبایل و رایانه هم نمیشود ثبت نام کرد .
تکلیف چیست ؟
جوکار
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
0
1
باسلام متاسفانه کانون بازنشستگان فارس مشخص نیست چه کاری برای بازنشستگان انجام میدهند ۱۰سال است که بازنشسته شده ام جز بیمه تکمیلی که آن هم پوشش های خوبی ندارد هیچ گونه خدماتی از قبیل وام به بنده نداده اند هروقت هم که مراجعه میکنم میگن براتون پیامک ارسال میشه .این گفته و وعده همه ساله شون هست
حسین شریفی تبار
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
0
0
سلام بنده از بازنشستگان شرکت خوش نوش هستم ومدت پانزده ساله بازنشسته شده ولی متاسفانه هیچ مسافرتی مخصوصا مشهد ثبت نام کردم هیچ خبری نشده میخواهم ببینم این مسافرتها فقط شامل کارمندان کانون هست ؟؟؟!!!!ودیگران حق استفاده ندارند
نقی گل محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۵
0
1
از خدا و اون دنیا بترسند چون خیلی به بازنشستگان تامین اجتماعی ظلم می کنند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->