نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

مجیدی: خوشحالم که در امارات مربیگری می‌کنم

  • کد خبر: ۱۲۳۳۲۰
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۶
مجیدی: خوشحالم که در امارات مربیگری می‌کنم
فرهاد مجیدی دلیل جدایی از استقلال و حضور در تیم الاتحاد کلبای امارات را ورود به یک فضای تازه در عرصه مربیگری دانسته است. او مربیگری در استقلال را چالش بزرگی می‌داند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فرهاد مجیدی به تازگی صحبت‌هایی درباره ورودش به عرصه مربیگری کرده و کار دراستقلال را چالش آفرین دانسته است: «من همیشه در زندگی ام چالش‌های سخت  را دوست دارم. در آن زمان خیلی از هواداران استقلال که من را دوست داشتند نمی‌خواستند من مربی شوم، چون فکر می‌کردند خیلی زود مربی استقلال شدم و ترس از این داشتند که من نتایج بدی بگیرم و از صحنه مربیگری کلا حذف شوم. اما چنین چالش‌هایی را دوست دارم. چالش‌هایی که خیلی فکر کنند من نمی‌توانم انجام دهم، ولی من انجامشان بدهم. مربیگری در باشگاه‌های بزرگ دشوار است، چون هواداران زیادی دارد. خدا را شکر که در این باشگاه بزرگ موفق شدم و در نهایت تصمیم گرفتم به امارات برای ادامه مربیگری ام بیایم.»

مجیدی درباره جدایی از استقلال نیز حرف‌هایی به زبان آورده است: «واقعیت این است که خروج از باشگاه استقلال خیلی سخت بود. خیلی از شب‌ها درباره این تصمیم فکر کردم و هواداران استقلال را در این تصمیم بزرگ درنظر گرفتم. چون می‌دانستم با جدایی ام دلخور می‌شوند. اما فوتبال حرفه‌ای این را طلب می‌کند که شما فضا‌های جدید را تجربه کنید به همین دلیل وقتی باشگاه اتحاد کلباء به من پیشنهاد داد به این پیشنهاد فکر کردم. دیدم می‌توانم تجربه جدیدی را در دوران مربیگری در کشوری دیگر را تجربه کنم. خیلی خوشحالم این پیشنهاد را پذیرفتم، چون امارات برای من کشور جدیدی نیست. من از سال ۲۰۰۱ به همراه خانواده ام در امارات زندگی می‌کنیم. دو فرزندم در این کشور به دنیا آمدند و در اینجا تحصیل می‌کنند. خیلی خوشحالم که برای ادامه مربیگری ام در کشور امارات حضور دارم.»

مجیدی پیرامون شناخت خودش از فوتبال امارات نیز این جملات را به زبان آورده است: «من شناخت خوبی از رقبا ندارم، چون برخی از آن‌ها ناشناخته هستند. ولی درباره ۳ بازی اولم با بازیکنان صحبت کردم و فکر می‌کنم در ۳ بازی اول ۹ امتیاز بازی‌ها را کسب می‌کنیم. مطمئن باشید تیم ما ظرفیت خوبی دارد و می‌تواند نتایج خوبی را کسب کند. باید تاکید کنم که من بازیکنان جوان با استعداد زیادی در امارات دیدم، ولی خیلی تعجب کردم که این بازیکنان آینده دار به تیم ملی دعوت نشدند. با وجود اینکه فوتبال امارات نکات مثبتی دارد، اما ۳۰ سال است که نتوانسته به جام جهانی صعود کند. برای رسیدن به جام جهانی باید به جوان‌ها اهمیت بدهید و به آن‌ها میدان بدهید. من خودم به بازیکنان جوان اعتقاد دارم و هدفم در اتحاد کلباء این است که ۱۱ بازیکن من همه جوان باشند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->