درگیری و پرتاب بطری در فینال لیگ برتر والیبال+ فیلم نتیجه بازی استقلال و فولاد در لیگ برتر(۲۱ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| شب آقا یحیی بود ویدئو| خلاصه بازی استقلال و فولاد در لیگ برتر(۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شرط درویش برای جذب بیفوما مشاوران درویش مخالف ماندن کارتال در پرسپولیس آقاسی در پرسپولیس، کنعانی در تراکتور استقبال درویش از بازگشت دو ستاره به پرسپولیس ترک‌های پا به سن گذاشته در لیست خرید کارتال پبروزی بارسلونا در پرونده اولمو حمایت فلیک از فاتی دورسون در تمرین پرسپولیس آفتابی شد پخش زنده فینال لیگ برتر والیبال بین شهداب یزد و فولاد سیرجان (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خداداد در راه یونان تاریخ و ساعت بازی چادرملو و تراکتور | تلاش برای حفظ صدر برد پرگل فوتسالیست‌های ایران مقابل کویت جنجال مامیاشویلی با والیف پای سکوی اهدای مدال + عکس گرندپری مادرید ۲۰۲۶ در خطر تعویق یا لغو! بازگشت طارمی از مصدومیت مسی و اینترمیامی در مسیر جاودانگی تاریخ و ساعت بازی نساجی و پرسپولیس | دو روی سکه لیگ در قائمشهر
سرخط خبرها

موفقیت بانوان کاراته‌کا خراسان رضوی در مسابقات کشوری وادوکا

  • کد خبر: ۱۲۳۴۳۵
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
موفقیت بانوان کاراته‌کا خراسان رضوی در مسابقات کشوری وادوکا
در رقابت‌های قهرمانی کشور به میزبانی مشهد، تیم کاراته بانوان خراسان رضوی به مقام قهرمانی در سبک وادوکای رسید.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، رقابت‌های کاراته سبک وادوکای قهرمانی کشور، به میزبانی مشهد برگزار شد و در این رقابت‌ها، تیم خراسان رضوی با درخشش کاراته‌کا‌های خراسانی به مقام قهرمانی رسید.
اکرم گلپرور، مسئول برگزاری مسابقات قهرمانی وادوکای کشور در این رابطه اعلام کرد: در این مسابقات که با با حضور ۷۲۰ بانو ورزشکار در مشهد برگزار شد، پس از خراسان رضوی که بر سکوی نخست رقابت‌ها تکیه زد، مازندران دوم، خراسان جنوبی سوم و خراسان شمالی و تهران به ترتیب چهارم و پنجم شدند.

گلپرور با اشاره به برگزاری این مسابقات در بالاترین سطح فنی اعلام کرد: در این مسابقات خانمها گلی آور،غلام زاده،درویش،کریمیان و صادقی مربیان برتر این دوره از مسابقات شدند. 

برنامه ریزی برای حضور در تیم ملی

آزاده درویش، داور ممتاز و مربی برجسته کاراته در این مسابقات نیز با بیان اینکه خراسان رضوی از ظرفیت فنی بالایی در رشته کاراته برخوردار است، گفت: برای سرآمد بودن خراسان رضوی در کاراته و انتخاب اعضا تیم ملی کاراته از میان کاراته کاران خراسان باید برنامه ریزی‌های دقیق‌تر و مسابقات بیشتری برگزار شود تا آمادگی ورزشکاران این رشته به بالاترین شرایط برسد. همچنین توجه به مسائل روانشناسی ورزشی و استعدادیابی دقیق‌تر کمک زیادی به دستیابی به این هدف خواهد داشت.

گفتنی است این رقابت‌ها، هجدهمین دوره رقابت‌های قهرمانی کشور در بخش بانوان بود که طی روز‌های سوم و چهارم شهریورماه به میزبانی مشهد مقدس در بخش‌های کومیته، کاتا انفرادی و تیمی برگزار و به پایان رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->