واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: کاهش ۱۹ درصدی تورم، آمار رسمی بانک مرکزی است

  • کد خبر: ۱۲۳۵۳۰
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۱
وزیر اقتصاد: کاهش ۱۹ درصدی تورم، آمار رسمی بانک مرکزی است
وزیر اقتصاد در واکنش به زیر سوال بردن آمار‌های مربوط به کاهش نرخ تورم دوازده ماه گذشته، تاکید کرد: کاهش ۱۹ درصدی تورم دوازده ماهه، آمار رسمی بانک مرکزی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیداحسان خاندوزی در واکنش به زیر سوال بردن آمار‌های مربوط به کاهش نرخ تورم از ۵۹.۳ درصد شهریور سال گذشته به ۴۰.۱ درصد در مرداد ماه امسال، در توئیتر نوشت: «در مکتب ما مغالطه جایز نیست به ویژه از سوی خواص، شاید آمار و نمودار صوری ساختن در دیگر دولت‌ها امری رایج بوده، اما کاهش ۱۹ درصدی تورم دوازده ماهه، آمار رسمی بانک مرکزی است.»

در همین مورد، پیمان قربانی، معاون اقتصادی بانک مرکزی توضیح داد: تورم کشور یعنی نرخ رشد قیمت کالا‌های مصرفی و خدمات در مناطق شهری که در شهریورماه سال گذشته ۵۹.۳ درصد بود به ۴۰.۱ درصد در مردادماه سال جاری کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه اصولاً بانک مرکزی تنها مرجعی است که از سال ۱۳۱۵ سری زمانی آمار‌های تورمی را اعلام می‌کند، افزود: علت استناد به این ارقام نیز همین است که می‌شود در طی زمان این اعداد را مقایسه کرد.

معاون اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به تاثیر تورمی اصلاح شیوه پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی، تصریح کرد: تورم ماهانه که در اردیبهشت به ۵.۱ درصد و در خرداد به ۱۰.۶ رسید، در تیرماه به ۴.۳ درصد و در مرداد هم ۲ درصد کاهش پیدا کرده است و همین امر در واقع باعث شد که یک مقدار افزایش در اوایل سال داشته باشیم.

قربانی افزود: در سال گذشته رشد پایه پولی و نقدینگی در پنج ماهه اول به شدت بالا بود خوشبختانه در دولت سیزدهم اقدامات مناسبی به عمل آمد و برای مثال رشد پایه پولی که در مردادماه سال گذشته ۴۲.۶ درصد بود در پایان تیرماه امسال به ۲۶.۲ درصد کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: اقداماتی مانند تنظیم روابط بانک مرکزی با بانک‌ها، مدیریت رشد پایه پولی و نقدینگی از طریق برنامه پولی، کنترل ترازنامه بانک ها، اجرای طرح حکمرانی ریال و مدیریت مناسب بازار بین بانکی در تحقق این موفقیت، تاثیرگزار بوده است. همچنین یک بخش از این موفقیت نیز ناشی از تنظیم رابطه بانک مرکزی با دولت بوده که در سالجاری دولت از تنخواه استفاده نکرده و از سپرده‌های خودش استفاده کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->