در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است
سرخط خبرها

کاهش ۳۳ درصدی خطر مرگ بیماران قلبی با تولید قرص جدید + جزئیات

  • کد خبر: ۱۲۳۷۱۷
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۹
کاهش ۳۳ درصدی خطر مرگ بیماران قلبی با تولید قرص جدید + جزئیات
محققان قرص جدیدی ساخته‌اند که از سه داروی متفاوت تشکیل شده و می‌تواند تا ۳۳ درصد ریسک مرگ را در بیماران قلبی کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پلی پیل یا قرص ترکیبی جدیدی که توسط محققان اسپانیایی توسعه پیدا کرده، ریسک سکته و مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی عروقی را تا ۳۳ درصد کاهش می‌دهد. این قرص در واقع ترکیبی از چند داروی قلبی است که معمولا پس از حملات قلبی برای بیماران تجویز می‌شود.

گروهی از محققان مرکز ملی تحقیقات قلب و عروق اسپانیا سه دارویی را در یک قرص ترکیب کرده‌اند که پس از حملات قلبی به بیماران داده می‌شود. این دارو‌ها شامل رقیق‌کننده خون، کاهش‌دهنده سطح کلسترول و پایین‌آورنده میزان فشار خون هستند. آن‌ها ۵۰ نمونه از این قرص ترکیبی را آزمایش کرده‌اند تا بالاخره به نمونه‌ای با بیشترین اثربخشی برسند.

پژوهشگران برای مطالعات خود ۲۴۹۹ نفر را از هفت کشور دعوت کردند. همه آن‌ها سابقه حمله قلبی داشتند و به گروه‌های تصادفی تقسیم شدند تا این دارو موسوم به «ترینومیا» یا یک درمان استاندارد (یعنی دارو‌های جداگانه) را دریافت کنند.

آن‌ها در طول سه سال فهمیدند نرخ مرگ و میر در کسانی که پلی پیل دریافت کرده بودند ۳۳ درصد کمتر از گروه دیگر بود. در این گروه ۴۸ نفر و در گروه افرادی که دارو‌های جداگانه دریافت می‌کردند،  ۷۱ نفر جان باختند.

محققان همچنین چهار مشکل قلبی عروقی بزرگ دیگر را تحت نظر گرفتند: مرگ بر اثر مشکلات قلبی، حملات قلبی غیرکشنده، سکته‌های قلبی غیرکشنده و انسداد شریان‌های خون‌رسان. نتایج بررسی‌ها نشان داد که مقدار ریسک در بیماران با دریافت این پلی پیل در هر چهار مورد ۲۴ درصد کمتر می‌شود.

مشکل قرص‌های متعدد این است که اکثر بیماران به مصرف آن‌ها پایبند نمی‌مانند. تحقیقات نشان داده که کمتر از ۵۰ درصد بیماران به مصرف همه دارو‌های خود ادامه می‌دهند. اگرچه افراد تا مدتی پس از حملات قلبی تمام قرص‌های خود را مصرف می‌کنند، اما پس از چند ماه دیگر به درمان خود متعهد نمی‌مانند.

از این رو، پلی پیل‌ها می‌توانند فواید بیشتری داشته باشند و بیماران را به دنبال کردن دارو‌های خود پایبندتر کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->