بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل و انتقالات ناک اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی
سرخط خبرها

غیاثی: شهرداری مشهد برنامه‌ای برای تیم‌داری حرفه‌ای ندارد

  • کد خبر: ۱۲۴۱۴۴
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸
غیاثی: شهرداری مشهد برنامه‌ای برای تیم‌داری حرفه‌ای ندارد
معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد در دوره جدید هیچگونه برنامه‌ای برای فعالیت در سطح حرفه‌ای در هیچ رده و رشته‌ای ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسین غیاثی در خصوص شایعاتی که حول ورود شهرداری مشهد در عرصه تیم‌داری حرفه‌ای شنیده می‌شود، اظهار کرد: پیش‌تر هم موضع شهرداری مشهد را مشخص کرده بودیم و باز هم بر همان تاکید می‌کنیم. این تصمیم هم موضوعی نبود که یک شبه اتخاذ شده باشد. برای چنین تصمیمی ساعت‌ها کار کارشناسی و اتاق فکر تشکیل شده است. مهمترین برنامه ما حمایت از ورزش همگانی و توسعه آن در سطح جامعه است.

وی افزود: در کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر نیز جلسات ویژه‌ای در این‌باره برگزار شد و طی صحبت با بزرگان ورزش مشهد در رشته‌های مختلف به این جمع‌بندی رسیدیم که صرفا در زمینه استعدادیابی و حمایت از فعالیت تیم‌های پایه اقدام کنیم و چتر حمایتی‌مان را برای ساختن آینده ورزش این شهر پهن کنیم.

معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد همچنین با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر خریداری تیمی از سوی شهردار در لیگ فوتسال گفت: متاسفانه عده‌ای دنبال این هستند که از شهرداری در حوزه ورزش سوءاستفاده کنند و به همین دلیل برخی جریان‌سازی‌های خاص صورت می‌گیرد. بودجه تربیت بدنی شهرداری مشهد اختصاص به همه مردم و ورزشکاران دارد.

نقش ما در ورزش حمایتی است و در این راستا بر اساس تدبیر شهردار مشهد و کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر در ورزش پایه، ورزش همگانی و ورزش بانوان و معلولان برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای داریم که تا امروز نیز بخشی از آن را محقق کرده‌ایم. تاکید می‌کنم بر اساس دستور ویژه شهردار و شورای اسلامی شهر هیچگونه فعالیتی در هیچ رشته ورزشی در سطح حرفه‌ای نخواهیم داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->