رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی در شش ماه علت ناترازی روابط کارفرمایان و تأمین اجتماعی چیست؟ بیماران دیابتی می‌توانند در حد اعتدال از قند و شیرینی استفاده کنند طبق قانون تأمین‌اجتماعی، رانندگان تاکسی‌های اینترنتی می‌توانند از مزایای بیمه هر دو کارگاه استفاده کنند معاون فرهنگی استاندار خراسان رضوی: تضمین اجرای بموقع طرح‌های مدرسه‌سازی در گرو همکاری و تعامل مستمر با نمایندگان مجلس است آیا دارو‌های ضدافسردگی باعث چاقی می‌شوند؟ میزان مستمری والدین بیمه‌شده در صورت تأیید کفالت چقدر است؟ اصلی‌ترین عوامل خطر در سرطان دهان چیست؟ | سرطان دهان را جدی بگیرید هشدار در مورد عفونت های تنفسی کودکان در فصل سرما مراقب «مرض قند» باشید! سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی راه‌اندازی شد کارگران می‌توانند در صورت عدم ارسال لیست و واریز حق بیمه توسط کارفرما، موضوع را پیگیری کنند نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید
سرخط خبرها

ابعاد اجتماعی بی‌سرپرستی در کتاب «دختران بی‌سرپرست»

  • کد خبر: ۱۲۴۱۹۹
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷
ابعاد اجتماعی بی‌سرپرستی در  کتاب «دختران بی‌سرپرست»
مراسم رونمایی از کتاب «دختران بی‌سرپرست» با حضور جمعی از مسئولان بهزیستی استان خراسان رضوی، خیران و نیک‌اندیشان و نیز مسئولان مؤسسه خیریه «بوستان شکوه مهر» در دانشگاه علمی‌کاربردی علوم بهزیستی شکوه مهر مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود فیروزی، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی، در این مراسم با اشاره به اینکه موضوع کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست از جمله مسائل جدی اجتماعی است که در همه دنیا و از جمله در کشور ما وجود دارد، اظهار کرد: بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند به بستری برای ایجاد بسیاری از آسیب‌های اجتماعی منجر شود.

 

ابعاد اجتماعی بی‌سرپرستی در  کتاب «دختران بی‌سرپرست»

وی افزود: البته نمی‌توان این مسئله را با یک فرمول و قاعده ثابت در سراسر دنیا راهبری کرد و باید در هر منطقه بر اساس خصوصیات بومی، جغرافیایی و فرهنگی هر جامعه با آن رفتار کرد.

فیروزی خاطرنشان کرد: استان خراسان رضوی به‌دلیل هم‌مرزبودن با دو کشور همسایه ایران، شرایط حاشیه‌نشینی و زائرپذیربودن شهر مشهد، مهاجرت بسیاری از افراد آسیب‌دیده به مشهد برای پیداکردن بازار کار، ورود سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر و... در این زمینه شرایط خاصی در کشور دارد و تعداد کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست موجود در آن و نیز مؤسساتی که متکفل رسیدگی به وضعیت آن‌ها هستند، با بسیاری از نقاط کشور قابل مقایسه نیست و درصد قابل توجهی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در استان خراسان رضوی ۱۰۰ مرکز و نزدیک به ۲ هزار فرزند بی‌سرپرست و بدسرپرست در این مراکز داریم؛ بنابراین پرداختن به این موضوع در استان خراسان رضوی ضرورت بیشتری پیدا می‌کند.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سوابق آزاده شریفی‌نیا، مؤلف کتاب، و توجه و دغدغه وی به مسائل و آسیب‌های اجتماعی گفت: مؤلف باتوجه‌به اقتضای شغلی حضور در کنار خانواده‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست به این نتیجه رسیده است که شناخت و آگاهی کاملی از این موضوع پیدا کند و همین آگاهی نیز موجب شده است تجربه و دانشش را در اختیار دیگران نیز قرار دهد تا خدمات بهتری به آن‌ها ارائه شود.

ضرورت درک صحیح از مخاطبان

در ادامه این مراسم، آزاده شریفی‌نیا، مؤلف کتاب و مدرس دانشگاه، نیز با قدردانی از همه افرادی که به‌صورت دغدغه‌مند به مسائل اجتماعی و از جمله موضوع کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست توجه می‌کنند، گفت: من هویت خود را از بهزیستی و اساتیدی می‌دانم که در کنار آن‌ها فعالیت کرده‌ام. در دوره طولانی حضور در مراکز مشاوره تلاش کردم مخاطبان خودم را درک کنم و این یکی از اصول بسیار مهم در کار روان‌شناس است.

دختران بدسرپرست بسیار آسیب‌پذیرتر از دختران بی‌سرپرست هستند و باید به این موضوع توجه کافی شود.

در پایان این مراسم نیز از کتاب آزاده شریفی‌نیا، «دختران بی‌سرپرست»، رونمایی شد.

این کتاب شامل ۱۵۷ صفحه در قطع وزیری است که به‌همت نشر رزا و با حمایت مؤسسه خیریه بوستان شکوه مهر روانه بازار نشر شده است.

مؤلف در این کتاب تلاش کرده است نخست به علل و عوامل پدیده بی‌سرپرستی بپردازد و ابعاد اجتماعی آن را معرفی کند. پس از آن، به موضوع کودک‌آزاری و برخی ابعاد اجتماعی آن اشاره می‌کند و در ادامه به موضوع حضانت و مسائل قانونی مرتبط با آن می‌پردازد.

مؤلف در بخش دیگری از این کتاب به‌سراغ پدیده اجتماعی بدسرپرستی می‌رود و ضمن بررسی برخی از ابعاد و تأثیرات روانی آن، موضوعات مرتبط با این پدیده را تشریح می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->