تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

آغاز طرح توسعه فاز ۱۵ بوستان جنگلی وکیل آباد

  • کد خبر: ۱۲۴۵۴۲
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
آغاز طرح توسعه فاز ۱۵ بوستان جنگلی وکیل آباد
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد از پایان عملیات فاز ۱۴ توسعه بوستان وکیل آباد خبر داد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ بوستان جنگلی وکیل آباد یکی از تفرجگاه‌های قدیمی شهرمان است که شهروندان مشهدی و زائرانی که برای زیارت حضرت رضا (ع) به این شهر آمده اند از حضور در این بوستان جنگلی خاطره دارند. در این سال‌ها هم شهرداری مشهد در راستای نگهداری این بوستان و توسعه آن با هدف ایجاد فضایی به مراتب زیباتر از گذشته، اقدامات مختلفی را در بوستان وکیل آباد انجام داده که این برنامه‌ها تاکنون در ۱۳ فاز توسعه‌ای بوستان اجرایی شده است بنا به گفته مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد عملیات توسعه فاز ۱۴ بوستان وکیل آباد که از چندی پیش آغاز شده بود اکنون به اتمام رسیده است و مدیریت شهری مشهد در حال برنامه ریزی برای آغاز توسعه این بوستان در فاز ۱۵ است.

علیرضا صفی پور در گفتگو با شهرآرا درباره اقدامات انجام شده در راستای توسعه بوستان وکیل آباد گفت: این بوستان یکی از قدیمی‌ترین و البته یکی از زیباترین بوستان‌های مشهد است که به دلیل جنگلی بودن آن فضای مناسب و زیبایی برای حضور مردم است. وی ادامه داد: از همین روز در راستای توسعه این بوستان با هدف ایجاد فضایی مناسبت‌تر از گذشته برای حضور مردم عملیات‌های مختلف توسعه‌ای این بوستان انجام شده و اکنون نیز مدیریت شهری جدید مشهد در راستای توجه به درخواست‌های مردمی پروژه فاز ۱۵ توسعه بوستان وکیل آباد را در دستور کار دارد.

افزایش فضا‌های تفریحی و گردشگری بوستان وکیل آباد

وی با بیان اینکه عملیات توسعه بوستان وکیل آباد هم در فاز چهاردهم با همکاری و همراهی شهرداری منطقه ۹، به عنوان بهره بردار پروژه، به پایان رسیده است، تاکید کرد: در این پروژه عملیات توسعه‌ای مختلفی نظیر عملیات باغ صخره‌ای (توفقگاه)، باغ خورگشت، باغ هنرمندان، باغ گیاه شناسی، باغ دره شب و باغ دانش آموزی با هدف ایجاد فضای تفریحی و گردشگری، افزایش سرانه فضای سبز شهر و افزایش نشاط و سلامتی مجاوران و زائران بارگاه رضوی اجرایی شده است.

اعتبار ۱۰ میلیاردتومانی فاز ۱۴

صفی پور ادامه داد: محدوده اجرای پروژه فاز ۱۴ توسعه بوستان وکیل آباد از کوچه امام رضا (ع) ۱۴ تا پل پرتوی بوده و اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای آن حدود ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد تأکید کرد: هم اکنون عملیات توسعه‌ای بوستان وکیل آباد در فاز ۱۴ به پایان رسیده است و پس از تحویل دادن به شهرداری منطقه، به عنوان بهره بردار، پروژه این بخش از بوستان هم برای حضور زائران و مجاوران بارگاه رضوی، در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی در زمینه اقدامات فنی انجام شده در این پروژه هم گفت: در جریان این بخش از پروژه توسعه بوستان وکیل آباد بیش از ۲ هزار مترمکعب پی کنی برای انجام پروژه دیوارسنگی یا سنگ فرش (ماشینی و دستی)، هزارو ۶۵۰ مترمکعب اجرای دیوارسنگی (گرانیتی)، هزارو ۷۰۰ مترمربع اجرای سنگ فرش، ۲ هزار مترمربع بندکشی دیوار سنگی، ۲۰۰ متر عملیات جدول گذاری، ۵ هزار کیلوگرم اجرای عملیات آرماتور بندی برای فنداسیون دیوارسنگی و پنج تن اجرای برش کاری و جوش کاری آهن آلات برای آلاچیق‌ها را داشته ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->