رسول خطیبی سرمربی مس شد + عکس ساپینتو مهاجمانش را دوست ندارد! مهاجم مازاد پرسپولیس هیچ خواهانی ندارد! جایگاه عجیب رئال در میان پرخرج‌ترین باشگاه‌های اروپایی | ۱۷ تیم انگلیسی بالاتر از کهکشانی‌ها! آجورلو در آستانه بازگشت به مدیریت استقلال قایدی و آزمون به دنبال توپ طلای امارات + عکس مربی استقلالی در لیگ یک معاوضه حسینی و بیرانوند نقل و انتقالات را منفجر می‌کند واکنش باشگاه پرسپولیس به جدایی احتمالی دورسون آلگری: هدف میلان بازگشت به لیگ قهرمانان است فرشاد در خط پایان؛ احمدزاده شاگرد گل‌محمدی می‌شود؟ گزینه پرسپولیس سر از روسیه درآورد صعود ۳ پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی والیبال دلیل غیبت جلالی در ترکیب ساپینتو مشخص شد زمان اولین دادگاه دوومیدانی‌کاران خاطی در کره جنوبی مشخص شد رکورد سریع‌ترین برد لیگ ملت‌های والیبال برای ایران دورسون در آستانه جدایی از پرسپولیس فرامین چهارگانه برای تحول رئال مادرید دعوا بالا گرفت | سیدورف - ساپینتو؛ دو خط موازی در استقلال برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ مشخص شد
سرخط خبرها

عملکرد تیم ملی والیبال در قهرمانی جهان راضی کننده نبود!

  • کد خبر: ۱۲۴۶۶۳
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۷
عملکرد تیم ملی والیبال در قهرمانی جهان راضی کننده نبود!
تیم ملی والیبال ایران در چهارمین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی مردان جهان مغلوب برزیل پرافتخارترین تیم جهان شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۲ دو تیم ایران و برزیل به مصاف یکدیگر رفتند و شاگردان بهروز عطایی در سه ست متوالی و با امتیاز‌های ۲۵ بر ۱۷، ۲۵ بر ۲۲ و ۲۵ بر ۲۳ نتیجه را به یکی از مدعیان قهرمانی این مسابقات واگذار کردند و از دور رقابت‌ها حذف شدند.
واقعیت این است که تیم ملی والیبال مردان ایران در مسابقات قهرمانی جهان خوب نبود، چه در ارائه نوع و مدل بازی و چه در کسب نتیجه مورد نظری که توقع همگانی و حتی فدراسیون و مربیان بوده است.
بگذریم از اینکه مدل برگزاری بازی‌ها هم (جای ایراد و جای سوال داشت) که صد البته شامل همه تیم‌ها می‌شد، نه فقط ایران.
قطعا با این مدل بازی که تیم ما انجام داد، در مقابل هر تیم دیگری غیر از برزیل نیز محکوم به شکست بودیم و حتی در بازی‌های قبلی مان، هم نشان دادیم با روز‌های خوب تیمی مان در لیگ ملت‌ها، فاصله داریم.
برخلاف تصور همگانی که اگر هلند را می‌بردیم در مواجهه با اوکراین شانس بیشتری برای صعود داشتیم، به نظر می‌آید خوب شد در مرحله حذفی به اوکراین در حال جنگ نخوردیم، که آن وقت درد آن باخت، بسیار غیر قابل تحمل‌تر، از شکست دیشب برابر برزیل بود!
لااقل برزیل کنونی با وجود غیت تعدادی از ستارگان بزرگ و جوانان جایگزین برای خود اسم و رسم و جایگاه ممتازی و ابهتی در والیبال دنیا دارد که که پذیرش باخت را کمی در اذهان آسان می‌سازد.
اما نکته اصلی و پایانی که باید حتما در دستور کار فدراسیون والیبال و کادرفنی تیم ملی قرار گیرد، بررسی جزئیات اتفاقات رخ داده در حد فاصل یک ماهه بین لیگ ملت‌ها و مسابقات قهرمانی جهان است که واقعا چه بر سر این تیم آمد و کجای کارش عیب داشت؟ که آن تیم شجاع و جنگنده و متهور و سرنترس، به رغم تقویت نفری در پست‌های مختلف و تدارکات بهتر و قوی‌تر در قیاس با لیگ ملت‌ها، اینچنین بدل به تیمی بی اشتها، محتاط و محافظه کار و تا حدودی کم روحیه در مسابقات جهانی شده است؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->