تشدید اقدامات امنیتی آمریکا با تقویت سامانه پدافند هوایی ضدپهپادی و موشکی عین‌الاسد آخرین وضعیت محموله‌های دولتی در بندر شهید رجایی از زبان سخنگوی دولت | استیضاح نباید ابزار سیاسی نشود عراقچی خبر داد: روز جمعه با کشورهای اروپایی و روز شنبه با آمریکا مذاکره خواهیم کرد | طرف اصلی مذاکرات آمریکا است نه اروپا سخنان همسر نتانیاهو درباره تعداد اسرای زنده حاشیه‌ساز شد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری مشترک سخنگوی قوه‌قضائیه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دستگاه قضایی پیگیر حادثه بندرعباس است حریق گسترده در پایتخت گرجستان + فیلم (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: با ۳۳ کشور لغو روادید داریم | گردشگری دریامحور توسعه خواهد یافت زلزله ۴.۴ ریشتری در جنوب ترکیه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطرناک‌ترین بمب ممنوعه بین‌المللی بر سر مهاجران آفریقایی در یمن تأثیر منفی ترامپ بر امور محیط‌زیستی آمریکا در ۱۰۰ روز اول ریاست‌جمهوری رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: اطلاع‌رسانی درباره حادثه بندر شهید رجایی، به شکل منسجم انجام شد افشای حمایت پنتاگون از شرکت‌های نظامی چین کلیات طرح اصلاح یکی از مواد قانون برنامه هفتم در مجلس به تصویب رسید پرواز چند جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به نوسازی صنایع سودان کمک خواهد کرد ترامپ: اگر من نبودم، پوتین کل اوکراین را می‌گرفت! محسن لنگرنشین جاسوس ارشد موساد در ایران اعدام شد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۶ شهید در غزه از بامداد امروز تاکنون در بمباران مجتمع‌های مسکونی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۱۴ نفر بر اثر آتش‌سوزی هتلی در شهر کلکته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیر شورای عالی امنیت ملی به برزیل رفت (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) توحش در زندان‌های رژیم صهیونیستی؛ از انداختن سگ به جان اسیر خون آلود تا ریختن آب جوش روی بدن دریادار تنگسیری به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس: سرعت شناورهای موشک‌انداز سپاه به ۱۱۶ نات رسید قالیباف خبر داد: تدوین و تصویب قانون ویژه برای تامین امنیت کارگران معادن در سال جاری آغاز جلسه علنی مجلس | بررسی طرح اصلاح موادی از احکام راجع به مهریه (چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر رژیم صهیونیستی: جنگ غزه با تجزیه سوریه به پایان می‌رسد! این راز مهم خلیج فارس است تداوم حملات آمریکا به استان صعده یمن لاوروف: اوکراین آتش بس ۳۰ روزه پیشنهادی ترامپ را نقض کرد
سرخط خبرها

داعش سفارتخانه‌های خارجی در کابل را تهدید به حمله کرد

  • کد خبر: ۱۲۴۹۶۴
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
داعش سفارتخانه‌های خارجی در کابل را تهدید به حمله کرد
گروه تروریستی موسوم به داعش چهار روز پس از حمله به سفارت روسیه در کابل، جزئیات این عملیات را در مجله «النباء» که خبرهای این گروه را به‌صورت هفتگی منتشر می‌کند، نوشت. داعش سفارتخانه‌های کشورهای خارجی در کابل را مکان‌های جاسوسی خواند و تهدید کرد: «امنیت رویایی است که صلیبیون به آن نخواهند رسید.»

به گزارش شهرآرانیوز؛ در آخرین نسخه مجله «النباء» که روز جمعه ۱۸ شهریور منتشر شد، حمله به سفارت روسیه در کابل، «بزرگ‌ترین دستاورد» این گروه در ماه‌های اخیر در افغانستان خوانده شده است.

مجله النباء هر هفته حوادثی از آفریقا و خاورمیانه را در صفحه نخست خود جای می‌دهد، اما این هفته خبر حمله به سفارت روسیه در صفحه نخست این مجله منتشر شد.

به گزارش مجله هفتگی داعش‌، نام مهاجم حمله انتحاری به سفارت روسیه «وقاص وزیرستانی» است. وزیرستان، منطقه پشتون‌نشین پاکستان است که از سال‌ها پیش محل فعالیت گروه تروریستی داعش است. طالبان در ۲۰ سال گذشته، از وزیرستان همچون پناهگاهی امن برای راه‌اندازی حملات در داخل افغانستان استفاده می‌کردند. این منطقه اکنون نیز دچار ناآرامی و شاهد حملات روزافزون طالبان پاکستانی است.

مجله النباء نوشت که وقاص وزیرستانی با عبور از سنگربندی‌های امنیتی طالبان در ورودی سفارت روسیه در کابل، خودش را در میان جمعی از متقاضیان ویزای روسیه منفجر کرد، درحالی‌که شماری از کارمندان سفارت و اعضای طالبان نیز آن‌جا حضور داشتند.

داعش تلفات ناشی از این حمله را ۲۵ نفر، از جمله یک دیپلمات و یک محافظ امنیتی روس، اعلام کرد. لحظاتی پس از وقوع انفجار، منابع آگاه به ایندیپندنت گفتند کنسول بخش ویزای سفارت روسیه در کابل و یک محافظ امنیتی روس در میان کشته‌شدگان بودند.

وزارت خارجه روسیه نیز در بیانیه‌ای تایید کرد که دو کارمند سفارت این کشور در کابل، در جریان حمله مهاجم انتحاری کشته شده‌اند. هنوز هویت افراد کشته‌شده در آن حمله فاش نشده است.

در گزارش مجله هفتگی داعش آمده است که این حمله ادعای طالبان درباره توانایی تامین امنیت سفارتخانه‌های کشورهای خارجی در کابل را باطل کرد. داعش، طالبان را به همدستی با کشورهای غیرمسلمان متهم می‌کند و مدعی است که حملات اخیر این گروه، طالبان و دولت‌های جهان را نگران کرده است.

در مجله هفتگی داعش همچنین آمده است که افراد این گروه یک عضو گروه طالبان را روز چهارشنبه در شهر تالقان، مرکز استان تخار کشته‌اند.

شمار حمله‌های داعش در یک هفته گذشته در افغانستان، دو مورد، اما میزان تلفات این حمله‌ها ۲۵ نفر اعلام شده است.

طالبان در یک‌سال گذشته تلاش کردند توجه کشورهای خارجی را به بازگشایی سفارت‌هایشان در کابل جلب کنند. در این میان روسیه، ترکیه، پاکستان و ایران که در هنگام فروپاشی دولت پیشین افغانستان سفارت‌هایشان را تعطیل نکردند، همچنان به کارشان ادامه داده‌اند. سفارتخانه‌های کشورهای قطر، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، ازبکستان، ترکمنستان، قیرقیزستان و قزاقستان نیز چند ماه پس از سلطه طالبان بر افغانستان، بازگشایی شدند.

مولوی امیرخان متقی، وزیر حارجه طالبان، روز چهارشنبه در یک نشست خبری در کابل گفت امارت طالبان امنیت سفارتخانه‌ها و سازمان‌های خارجی فعال در کابل را تامین می‌کند و به همه کشورها اطمینان می‌دهد که خطری متوجه آن‌ها نیست. متقی حمله داعش به سفارت روسیه، خاک تاجیکستان و ازبکستان را «حوادث کوچک و ناچیز» خواند و گفت از این حملات جلوگیری می‌شود.

پس از حمله مهاجم انتحاری داعش به سفارت روسیه، مولوی امیر خان متقی با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه تلفنی صحبت کرد و گفت این حوادث نباید تاثیر منفی بر روابط روسیه و طالبان بگذارد.

روسیه از کشورهای حامی و همسو با طالبان است، اما در یک سال گذشته نه‌تنها طالبان را به رسمیت نشناخت، بلکه این گروه را از فهرست گروه‌های تروریستی ممنوع در روسیه نیز خارج نکرد. رسانه‌های روسی هنوز در مقابل اسم طالبان تذکر «گروهی که در روسیه ممنوع است» را می‌نویسند.

چند ساعت پس از حمله مهاجم انتحاری، سفارت روسیه اعلام کرد که خدمات بخش کنسولی‌اش را تا اطلاع بعدی متوقف می‌کند. این سفارت حدود دو ماه پیش اعلام کرده بود خدمات بخش ویزا را برای دانشجویان، بازرگانان و دیگر شهروندان افغانستان که خواهان سفر به روسیه‌اند فعال می‌کند. این خدمات که با حمله مهاجم انتحاری داعش تعطیل شد، مشخص نیست چه زمانی دوباره از سر گرفته خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->