به گزارش شهرآرانیوز؛ از ویژگیهای مهم یک زیارت قبول، زیارت «عارفاً بحقه» است. در کنار همه شوروشوق حسینی خوب است با معرفت قدم به زیارت بگذاریم. هر زیارتی آدابی دارد. زیارت هم خوب است با ذکرها و دعاهایی همراه باشد که از سیره و سنت و از زندگی فقها و علما به ما رسیده است. این نسخه را در زیارتهای خود در این ایام همراه داشته باشید.
صفوان از امام صادق (ع) روایت کرده است: از حضرت صادق (ع) اذن گرفتم که به زیارت مولایمان حسینبنعلی (ع) بروم. از ایشان درخواست کردم آنچه را باید در این مسیر انجام دهم، بیان کنند. امام صادق (ع) به صفوان جمّال فرمودند: در این مسیر، از بسیار کسانی که اساس قتل حسینبنعلی (ع) را بنیان نهادند، برائت بجو و بگو: اللَّهُمَ الْعَنْ أَوَّلَ ظَالِمٍ ظَلَمَ حَقَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تَابِعٍ لَهُ عَلَى ذَلِک؛ اللّهم العنهم جمیعا.
در روایات «ائمه معصومین (ع)» بر خواندن «زیارت عاشورا» پافشاری شده است و خواندن زیارت عاشورا آن هم برای هر روز مؤمنان و زائران کاری بسیار بافضیلت محسوب میشود.
خواندن «دعای عهد» برای مؤمنان و منتظران حضرت توصیه شده است، درخواست ظهور «امام زمان (عج)» در طول مسیر زیارت بسیار ارزشمند است.
قرائت زیارت جامعهکبیره در سیره علما نیز همواره مورد توجه بوده و هست، این دعا پر از فراز نورانی و معارف شیعه است.
زائران خوب است با نیت کردن و خواندن حتی روزی یک صفحه از آیات الهی و نورانی قرآن کریم توشه اعمال خودشان را پربارتر کنند.
پیامبر (ص) به اصحاب فرمودند: آیا به شما خبر دهم از دعایی که هرگاه غم و گرفتاری پیش آمد، گشایش حاصل شود؟ دعای یونس که طعمه ماهی شد؛ لا اله الا انت سبحانک إنّی کنت من الظالمین.
آیتا... آقاى حاج شیخ محمد على اراکى (قدسسره) فرمودند: دخترم مىخواست به مکه مکرّمه مشرف شود و مىترسید نتواند در اثر ازدحام حجّاج طوافش را کامل و راحت انجام دهد؛ من به او گفتم: اگر به ذکر «یا حَفیظُ یا عَلیمُ» مداومت کنى، خدا به تو کمک خواهد کرد. هر جا احساس تنهایی و ناامنی کردید این ذکر را فراموش نکنید.
صلوات فرستادن، ذکر باعظمتی است که در همه زمانها ثواب دارد و زائران زبانشان متبرک به نام ائمه (ع) باشد.