حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اصلاح ۲ آئین‌نامه و اعلام نظر درباره تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس در جلسه امروز هیئت دولت

  • کد خبر: ۱۲۵۶۲۶
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶
اصلاح ۲ آئین‌نامه و اعلام نظر درباره تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس در جلسه امروز هیئت دولت
در جلسه امروز هیات وزیران، اعضای دولت ضمن موافقت با اصلاح آیین نامه اجرایی فروش اموال منقول و غیرمنقول مازاد وزارت کشاورزی و آیین نامه تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی در صنعت نفت، درباره تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس اعلام نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، هیات وزیران در جلسه امروز خود و در راستای تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین مبنی بر رفع مغایرت قانونی در آیین نامه اجرایی مربوط به فروش اموال منقول و غیرمنقول مازاد وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های تابعه آن، پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس جمهور مبنی بر اصلاح آیین نامه یاد شده را به تصویب رساند.

به موجب اصلاحیه مذکور، اموال مازاد موضوع این آیین نامه، توسط وزارت جهاد کشاورزی با اطلاع وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور در چارچوب قوانین و مقررات مربوط به فروش می‌رسد.

همچنین در اجرای تبصره (۲) ماده (۱۰) قانون جهش تولید مسکن، درخصوص فروش زمین‌های متعلق به وزارت جهاد کشاورزی واقع در محدوده و حریم شهر‌ها که براساس ماده (۱۲) قانون تشکیل این وزارتخانه و قوانین بودجه سنواتی با تصویب هیات وزیران امکان‌پذیر می‌گردد، اخذ تأییدیه وزارت راه و شهرسازی قبل از ارجاع موضوع به هیات وزیران ضروری است.

دولت همچنین با هدف تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و رفع مغایرت قانونی اعلام شده از سوی این هیات درخصوص آیین نامه تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی در صنعت نفت، هیات وزیران با اصلاح آیین نامه مذکور موافقت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->