گروه اقتصاد | شهرآرانیوز؛ حسن امیریان در خصوص نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی اتحادیه صنف رستوران، چلوکباب، آشپزخانه، کباب و حلیم مشهد در دهه آخر ماه صفر و اقدامات صورت گرفته برای ارائه خدامات به زائران اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی ماه صفر از ده روز گذشته گشتهای مشترک با اداره اماکن، اداره بهداشت، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان صمت استان و اداره کل دامپزشکی استان در مشهد در حال انجام است. همچنین در این مدت ده تیم دو نفره از طرف اتحادیه در حال بازرسی در سطح شهر از واحدهای صنفی اتحادیه هستند.
وی افزود: از ده روز گذشته تا کنون به دلیل نزدیکی به ایام پایانی صفر نیروهای گشت و بازرسی در حالت آماده باش به سر میبرند.
رئیس اتحادیه صنف رستوران، چلوکباب، آشپزخانه، کباب و حلیم مشهد درباره ارائه خدمات به زائران در این ایام ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر واحدهای صنفی اتحادیه برخی از اقلام را به صورت آزاد تهیه می کنند. از اردیبهشت ماه سال جاری با اصلاح نظام یارانهها کالاهای اساسی گران شده است و بعد از این زمان صنف ما در حال ضرر دهی است .هم اکنون قیمت روغن ۲۰ لیتری که در گذشته ۲۳۰ هزان تومان بود،در حال حاضر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شده است. هم اکنون مرغ کیلویی ۶۰ هزارتومان در بازار فروخته میشود. همچنین اکنون برنج را کیلویی ۱۷۰ هزارتومان و گوشت را کیلویی ۲۸۰ هزاز تومان خریداری میکنیم.
امیریان افزود: از خرداد ماه سال جاری تا کنون نیز نرخنامه جدیدی برای اتحادیه مشخص نشده است. اما در این زمینه آنالیز قیمتها را انجام دادهایم و نرخ برای انجمن حمایت از مصرف کننده ارسال و تاییده دریافت شده است. همچنین اتاق اصناف نیز آنالیز قیمت مشخص شده را تایید کرده است، اما هنوز از طرف سازمان صمت تایید نشده است.
رئیس اتحادیه صنف رستوران، چلوکباب، آشپزخانه، کباب و حلیم مشهد درباره میزان پروندههای تخلف تشکیل شده در بازرسیها طی ده روز گذشته تصریح کرد: طی این مدت برای ۱۰ رستوران در مشهد به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی پرونده تخلف تشکیل شده است و از این واحدها تعهد گرفته شده که موارد مورد نظر برطرف شود، در غیر این صورت و در صورت تکرار به این پرونده به اداره بهداشت ارسال میشود.