نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید مدارس مشهد و خراسان رضوی چند روز قبل از عید نوروز ۱۴۰۴ تعطیل می‌شوند؟ فرماندار مشهد: شهرداری و مدیریت شهری رویکرد بسیار خوبی در طرح‌های زودبازده داشتند معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: هزینه‌کرد ۷۵ میلیارد ریالی برای اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) شهردار مشهد مقدس: بسیاری از پروژه‌های این دوره مدیریت شهری با هدف رفع گرفتاری و مشکل چند دهه‌ شهروندان بود + فیلم خیابان «خواجه‌ربیع» روزی بلندترین خیابان مشهد بود بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی پیشرفت دوربرگردان شرقی بولوار ابوطالب مشهد، طبق برنامه رمضان و نوروز، فرصت‌هایی برای توسعه گردشگری چند ساعت همراه کارگران لا‌ی روبی که با همه خطرها، پای کار می‌مانند | دریچه‌ای به کانال سیاه آماده‌سازی و پاک‌سازی ۷ محور ورودی مشهد برای میزبانی از زائران و مسافران نوروز ۱۴۰۴ + فیلم هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) جلوه گری ۱۲۶ المان ویژه در مسیر نوبهار مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افتتاح پروژه بازگشایی معبر و امتداد بولوار دکترحسابی به همراه پنج پروژه عمرانی منطقه ۱۰ مشهد گلایه شهروندان شهرک قدس مشهد از کمبود امکانات و وعده‌های عمل نشده | چراغچی ۲۷ مشکل گشا می‌خواهد! روشنایی تقاطع‌های مهم مشهد با انرژی خورشیدی
سرخط خبرها

تولید ۱۳ هزار مترمکعب انواع خاک‌های ترکیبی در فضای سبز شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۷۸
  • ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۲
تولید ۱۳ هزار مترمکعب انواع خاک‌های ترکیبی در فضای سبز شهر مشهد
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد از تولید بالغ بر ۱۳ هزار مترمکعب انواع خاک‌های ترکیبی طی سال جاری خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی هدف از راه‌اندازی کارگاه خاک و تولید خاک‌های ترکیبی را، استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در شهرداری، مدیریت هزینه‌ها و تخصصی‌کردن کار تولید خاک‌های ترکیبی (خاک سنتزی مورد استفاده در فضای سبز) مورد نیاز جهت استفاده در فضای سبز شهری اعلام کرد.

وی افزود: با توجه به فرآیند طولانی تشکیل خاک در طبیعت و نیز نقش مهم آن به عنوان یکی از مهمترین نهاده‌های زیستی درحفظ و ماندگاری گیاهان، لزوم توجه بیش از پیش به این ماده ارزشمند درجهت بهبود کیفیت و نیز غنی‌سازی آن در فضای سبز شهر مشهد را ضروری می‌سازد.

یعقوبی گفت: باتوجه به لزوم استفاده از منابع داخلی در فرایند تولید خاک‌های ترکیبی و با هدف مدیریت هزینه‌های مرتبط با حمل و ارسال ازخارج استان، برنامه‌ریزی به جهت استفاده از برگ‌های خزان شده برای تولید خاک‌های ترکیبی انجام شده است.

وی تصریح کرد: طی سال جاری با تولید ۷۰۰ مترمکعب خاک برگ و ۸۰۰ مترمکعب چیپس چوب از مجموع ضایعات فضای سبز (برگ‌های خزان شده و نیز شاخه و سرشاخه‌های به جامانده از هرس)، ضمن برگشت مجدد این مواد آلی به چرخه زیست بوم شهری و خودکفایی در تولید این دو نهاده، گام مهمی در کاهش هزینه‌ها در پروسه تولید خاک ترکیبی برداشته شده است.

معاون شهردار مشهد درخصوص اقدامات انجام شده در این زمینه گفت: تولید چیپس چوب با کیفیت در محل کارگاه خاک، استفاده بهینه از سرشاخه‌های هرس شده و تولید چیپس چوب با به کارگیری ماشین‌آلات مرتبط، استفاده از کمپوست شهری در فرآیند تولید خاک، بررسی و آنالیز دقیق خاک‌های زراعی جهت استفاده در پروژه‌های فضای سبز و ... از جمله اقدامات شاخص در این خصوص است.

یعقوبی تاکید کرد: تولید سیزده هزار مترمکعب انواع خاک ترکیبی شامل: خاک چالکود- خاک اسکلتی- خاک فلاورباکس و المان و نیز خاک باغچه از جمله محصولات تولیدی در کارگاه خاک سال جاری بوده که به تناسب در زمان برنامه‌ریزی شده در پروژه و نیز طرح‌های فضای سبز همچون طرح استقبال از بهار ۹۹ در سطح فضای سبز شهر توزیع خواهد شد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->