سفیر چین در تهران از تمایل پکن برای ایجاد یک اقتصاد جهانی انعطاف‌پذیرتر با ایران خبرداد کدخدایی در نامه به گوترش: قطعنامه ۴۸۷ شورای امنیت را شجاعانه اجرا کنید آیت‌الله علم‌الهدی: ایران به‌عنوان «قبة‌الاسلام» باید محور نگاه رسانه‌ها و مردم باشد | استفاده از حس ملی‌گرایی برای تقویت هویت اسلامی بیکدلی از استاندار سیستان و بلوچستان برای تسهیل بازگشت مهاجران افغانستانی از طریق مرز میلک قدردانی کرد تصویب کلیات طرح تقویت بنیه دفاعی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس سازمان ملل: روزانه ۱۱۲ کودک در غزه به سوء تغذیه مبتلا می‌شوند لیبرمن: کابینه نتانیاهو در تمام زمینه‌ها شکست خورده است بررسی جزئیات لایحه بدهی‌های عمومی دولت در کمیسیون اقتصادی مجلس تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس | علیزاده رئیس ماند تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس| «عزیزی» به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد مقامات رژیم اسرائیل بار دیگر خواستار توقف جنگ غزه شدند تنگنای شدید مصر به علت طرح خطرناک رژیم اسرائیل برای غزه ادعای سئول: کره‌شمالی پشتیبانی نظامی از روسیه را افزایش می‌دهد دستور وزیر دفاع آمریکا برای توسعه فوری صنعت پهپادی این کشور افشاگری یک نماینده مجلس درباره پشت پرده حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای و پاسخ ایران + فیلم اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس برای اجلاسیه دوم مشخص شدند | شهریاری رئیس شد تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون عمران مجلس | رضایی کوچی رئیس کمیسیون ماند تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها | «جوکار» به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد پزشکیان: توانمندی‌های نیرو‌های مسلح و انسجام ملی عوامل اصلی پیروزی در جنگ ۱۲ روزه بودند هدف اسرائیل و آمریکا از کوچاندن ساکنان غزه به اردوگاه‌هایی در شرق رفح چیست؟ تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس | تاجگردون رئیس ماند اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش مجلس برای اجلاسیه دوم مشخص شدند | نماینده مردم مشهد و کلات سخنگو ماند عضو فراکسیون روحانیت مجلس: سامان‌دهی اتباع باید عاقلانه و به‌دور از شتاب‌زدگی صورت گیرد رژیم صهیونیستی صف آب در غزه را به خاک و خون کشید + فیلم (حاوی تصاویر دلخراش) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: اگر نفوذ نبود، شاید بسیاری از عزیزان خود را از دست نمی‌دادیم جوکار: قانون دهیاری‌ها اصلاح می‌شود حضور سرزده پزشکیان در وزارت نفت (۲۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار روسیه به آمریکا: به اوکراین موشک دوربرد بدهید، مستقیما وارد جنگ می‌شوید

  • کد خبر: ۱۲۵۸۰۱
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲
  • ۱
هشدار روسیه به آمریکا: به اوکراین موشک دوربرد بدهید، مستقیما وارد جنگ می‌شوید
سفیر مسکو در واشنگتن در واکنش به گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال تحویل موشک‌های دوربرد به اوکراین هشدار داد، این اقدام آمریکا به معنای ورود مستقیم به جنگ با روسیه است.

به گزارش شهرآرانیوز، «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا در یک مصاحبه به آمریکا درباره ورود مستقیم به جنگ با روسیه به بهانه حمایت از اوکراین بشدت هشدار داد.

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، مصاحبه‌ای با سفیر مسکو در واشنگتن کرده و نظر او را درباره گمانه‌زنی برخی رسانه‌های آمریکایی در خصوص  احتمال تجهیز اوکراین به موشک‌های دوربرد واشنگتن جویا شد.

آناتولی آنتونوف که پیش از تعیین به عنوان سفیر روسیه در آمریکا به عنوان معاون وزیر دفاع روسیه فعالیت داشت، هشدار داد که اگر اوکراین موشک‌های دوربرد دریافت کند یا به خاک روسیه حمله کند، ایالات متحده وارد یک رویارویی نظامی با روسیه خواهد شد.

سفیر مسکو در واشنگتن گفت: «نگرانی ویژه این واقعیت است که برای چندین ماه اوکراین درخواست تهیه موشک‌های عملیاتی-تاکتیکی ATACMS (ساخت آمریکا) را دارد که برای حمله به اهدافی در فاصله ۳۰۰ کیلومتری طراحی شده‌اند».

این مقام ارشد روس هشدار داد: «در صورت دستیابی کی‌یف به چنین تسلیحاتی، شهر‌های بزرگ روسیه و همچنین تاسیسات زیرساخت صنعتی و حمل و نقل، مورد تخریب احتمالی قرار خواهند گرفت. چنین سناریویی به معنای دخالت مستقیم ایالات متحده در رویارویی نظامی با روسیه است».

سفیر روسیه در آمریکا افزود، کی‌یف از قبل هم نشان داده که در استفاده از موشک‌های دوربرد برای حمله به خاک روسیه تردید نخواهد کرد، همانطور که در دونتسک و لوهانسک نیرو‌های مسلح اوکراین به طور مداوم هنجار‌های انسان‌دوستانه را نقض می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
0
0
جنگها برای کشتار ملتها توافقی است د. خفا نشست دارند قرار میگذارند در ظاهر مخالفند ای سیاست از جنگ چهانی اول ادامه دارد برگردید از اینهمه کشار وازار ملتها.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->