آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سرعت اینترنت در ایران چندم جهان است؟

  • کد خبر: ۱۲۶۰۴۶
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹
سرعت اینترنت در ایران چندم جهان است؟
میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران در ماه آگوست سال جاری میلادی، ۲۸.۴۹ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱۰.۱۴ مگابیت‌ بر ثانیه است که رتبه ایران را به ۶۹ از میان ۱۴۰ کشور رسانده است.

سرعت اینترنت یکی از فاکتورهای کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود و البته این روزها به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کاربران اینترنتی تبدیل شده است. وب‌سایت Speedtest شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشورها بررسی می‌کند.

طبق آخرین آمار منتشرشده در اسپیدتست، تا ماه آگوست سال ۲۰۲۲، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۳۰.۷۹ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۸.۶۲ مگابیت‌ بر ثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه است. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۹.۱۴ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۹.۰۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۱۰ میلی‌ثانیه است.

این در حالی است که در ماه جولای سال ۲۰۲۲ میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل ۳۰.۷۸ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل ۸.۵۵ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت هم میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۷.۲۵ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۸.۵۰ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۱۰ میلی‌ثانیه بود.

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان در ماه آگوست ۲۰۲۲، به ترتیب به نروژ(۱۲۲.۷۷ مگابیت‌برثانیه)، امارات متحده عربی(۱۱۸.۴۲ مگابیت‌برثانی)، قطر (۱۱۴.۲۸ مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (۱۱۲.۲۶ مگابیت‌برثانیه)  و دانمارک (۱۰۳.۵۰ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به سنگاپور (۲۱۹.۰۱ مگابیت‌برثانیه)، شیلی (۲۱۱.۴۳ مگابیت‌برثانیه)، تایلند (۱۸۸.۷۵ مگابیت‌برثانیه)، هنگ کنگ(۱۷۹.۵۸ مگابیت‌برثانیه) و چین (۱۷۸.۷۳ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

میانه سرعت اینترنت در ایران

در حال حاضر میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۸.۴۰ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۰.۱۴ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۰ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۶۹ از میان ۱۴۰ کشور رسانده است.

این درحالی است که در ماه جولای سال جاری که میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۷.۷۴ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۰.۰۰ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۰ میلی‌ثانیه بوده که رتبه ایران را به ۷۰ از میان ۱۴۰ کشور رسانده بود.

براساس این آمار، اینترنت موبایل ایران درحال حاضر از میانمار و مراکش سریع تر و از ترکیه و مونتگرو کندتر است.

در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۲ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۵۲ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۲۹ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۷ از میان ۱۸۲ کشور می‌رساند.

این درحالی است که در جولای ۲۰۲۲، در حوزه اینترنت ثابت، میانه سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۲۳ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۶۱ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه بود و ایران در رتبه ۱۴۵ از میان ۱۸۲ کشور قرار داشت.                                                

همچنین طبق این آمار، اینترنت ثابت ایران در حال حاضر از اوگاندا و کنگو سریع‌تر و از میکرونزی و پاکستان کندتر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->