کمبود حداقل ۱۴۰ هزار پرستار در کشور| تعرفه پرستاری باعث تبعیض شد تصادف دلخراش جاده زابل با ۱۳ کشته و مصدوم| سه کودک بین جان باختگان نجات ۷ شهروند از حادثه آتش سوزی در صادقیه مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری بکارگیری غیرپرستاران در بیمارستان‌های خصوصی به علت کمبود پرستار تصادف شدید ۲ دستگاه تریلی کشنده با خودرو ام وی ام در بزرگراه کلانتری مشهد (سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سرقت ۲۸ میلیونی یک دانش‌آموز مشهدی از حساب مادرش

  • کد خبر: ۱۲۶۶۰۳
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
سرقت ۲۸ میلیونی یک دانش‌آموز مشهدی از حساب مادرش
هم‌زمان با بازگشایی مدارس، شیادان فضای مجازی به سراغ معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها رفته‌اند.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ زن نگران از بی‌آبرویی و از دست دادن اعتبارش میان مردم، پا به پلیس فتای خراسان‌رضوی گذاشت. او با اعلام سرقت از حسابش درخواست رسیدگی به پرونده‌اش را داشت. زن اعلام کرد که گرداننده صندوق خانگی است و هر ماه مبالغی را از میان شرکت‌کنندگان در صندوق خانگی جمع می‌کند و به صورت قرعه‌کشی به یک نفر وام می‌دهد.

اما در شهریور، پیش از انجام قرعه‌کشی متوجه شده که تمام موجودی حسابش خالی شده است. هر چند شاکی به دنبال یافتن متهمی برای این سرقت بود، اما بررسی‌های پلیس فتا انگشت اتهام را به سمت خانواده خودش گرفت و نشان داد که پای ماجراجویی‌های یک دانش‌آموز در میان است. موضوعی که سرهنگ جواد جهانشیری، فرمانده پلیس فتای خراسان‌رضوی آن را جزو جرم‌های ماه‌مهر و بازگشایی مدارس دسته‌بندی کرد و هم‌زمان با تشریح پرونده، توصیه‌های لازم را به خانواده‌ها گوشزد کرد.

ماجرای یک سرقت تکراری

امروز بسیاری از اتفاقاتی که قرار است در مدارس بیفتد، اینترنتی شده است. از ثبت‌نام گرفته تا خرید کتاب و...، موضوعی که می‌تواند دست‌آویزی برای شیادان فضای مجازی باشد. اما همیشه این‌طور نیست که کلاهبرداران شما را به درگاه‌های جعلی و... بکشانند، گاهی خود افراد با ندانم‌کاری زمینه کلاهبرداری را مهیا می‌کنند.

در روز‌های گذشته پسربچه ۱۰ ساله‌ای برای خرید کتاب‌های درسی، از مادرش می‌خواهد تا کارت بانکی‌اش را در اختیارش بگذارد. علی پس از خرید کتاب‌هایش ناخواسته چشمش به موجودی حساب مادرش می‌افتد و وسوسه می‌شود تا سطح بازی‌اش را با خرید اینترنتی درون برنامه‌ای، افزایش دهد و جلو هم‌کلاسی‌هایش خودی نشان بدهد.

پسرک که به رمز دوم حساب مادرش دسترسی داشته اقدام به این کار می‌کند و با مبلغی اندک سطح بازی‌اش را بالاتر می‌برد. دیگر دوستانش که متوجه موضوع می‌شوند، او را سرزنش می‌کنند که چرا از فلان سایت خرید نکرده‌ای که خدمات زیادی دارد و آن‌قدر درباره این موضوع صحبت می‌کنند که پسرک این‌بار به سراغ همان آدرس اینترنتی می‌رود و به‌ظاهر برای ارتقای سطح بازی‌اش اقدام به خریدی مختصری می‌کند، غافل از اینکه این سایت یک درگاه جعلی است و این‌گونه مادرش با پیامک برداشت ۲۸ میلیون تومانی روبه‌رو می‌شود.

شناسایی متهم در تهران

مادر دانش‌آموز مشهدی باور نمی‌کرد که پسرش چنین دسته‌گلی به آب داده است. البته خودش را نیز سرزنش می‌کرد که چرا به بهانه اینکه فرصت ندارد، اطلاعات کارت بانکی‌اش را در اختیار پسرش قرار داده است و اگر از کارتی با مبلغ کمتری برای خرید‌های اینترنتی استفاده می‌کرد، شاهد این حجم از سرقت نبود.
با شکایت این افراد، اقدامات تخصصی از سوی کارشناسان پلیس فتای خراسان‌رضوی آغاز شد. بررسی‌ها با توجه به سرنخ‌های موجود به‌ویژه سایتی که متهم با مخفی شدن در پس آن اقدام به کلاهبرداری کرده بود و محل اختفای متهم در تهران شناسایی شد که با صدور دستور لازم، پیگیری برای دستگیری متهم ادامه دارد.

معلمان و دانش‌آموزان بیشتر مراقب باشند

ماجرای کلاهبرداری به بهانه سامانه‌های مرتبط با معلمان و دانش‌آموزان همچون سال‌های گذشته می‌تواند مشکلاتی را برای افراد ایجاد کند که مراقبت از رمز‌های ورود و دومرحله‌ای کردن آن جلو سوءاستفاده‌ها را خواهد گرفت.

در پرونده‌ای دیگر خانم معلمی برای شکایت به پلیس فتا می‌آید و مدعی می‌شود که در گروه همکاران ناحیه ۶ مشهد عضو بوده است. پیامی از سوی یکی از هم‌گروهی‌هایش دریافت می‌کند که از او خواسته است برای ارتقا و افزایش سرعت نرم‌افزار مورد استفاده، حتما به لینک زیر سر بزند. او با توجه به اعتمادی که به همکارش داشته وارد لینک اعلامی شده که بدافزاری روی گوشی‌اش نصب می‌شود و نه‌تن‌ها دسترسی او به گروه را مختل می‌کند، بلکه پیام‌هایی نظیر همان پیامی که خودش دریافت کرده را به سایر همکارانش ارسال می‌کند.
هرچند به‌ظاهر جرمی در این باره رخ نداده است، اما این اقدام می‌تواند در آینده و زمان آزمون‌های مدارس مشکلاتی را برای معلمان و مدیران ایجاد کند.

مراقب رمز‌های خود باشید

سوءاستفاده از رمز‌های ورود به نرم‌افزار‌ها و سایت‌های مرتبط با مدارس و دانشگاه‌ها یکی دیگر از موضوعاتی است که مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کند. در این باره افراد باید توجه کنند که به رمز‌های پیش‌فرض اتکا نکرده و حتما رمز‌های ترکیبی شامل اعداد و حروف را جایگزین رمز پیش‌فرض کنند. برای محکم‌کاری نیز بهتر است از رمز‌های دومرحله‌ای استفاده شود تا جلو نفوذ شیادان برای همیشه گرفته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->