رزمایش ۱۰۰ هزار نفری بسیجیان استان خراسان رضوی آغاز شد (۲ آذر ۱۴۰۳) واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: تردید نکنیم که وعده صادق محقق می‌شود وزیر کشور: چند استاندار باقیمانده هفته آینده معرفی می‌شوند واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام تصویب شد حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش عراقچی به حادثه تروریستی پاکستان روسیه: قطعنامه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام از حمایت چشمگیری برخوردار نیست بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام مسعود پزشکیان در پایان سفر به سیستان و بلوچستان چه گفت؟ پزشکیان در پایان سفر سیستان و بلوچستان: راه‌های گذشته به نتایج جدید منتهی نمی‌شود ویدئو| روایت خبرنگار المیادین از دیدار با عراقچی ویدئو| لحظه عجیب اصابت موشک‌های قاره‌پیمای روسی به کارخانه تسلیحاتی اوکراین عراقچی: تصویب قطعنامه علیه ایران با اقدامات متقابل ایران مواجه خواهد شد خط و نشان ناتو برای روسیه | نخستین رزمایش ناتو در فنلاند آیت‌الله علم‌الهدی: «دِل» منشأ و مبدأ تمام رفتار‌های انسان است | توصیه امام علی (ع) به «زنده بودن دل» وزرای دفاع ایران و ونزوئلا دیدار کردند آیت‌الله علم‌الهدی: نماز، راهبرد پیشگیری از فساد در حرکت‌های انتظامی کشور است | فراجا نسخه کربلا در مجاهدت و ایثارگری است انتصاب وزیر سابق اطلاعات به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب (یکم آذر ۱۴۰۳) رئیس نمایندگی امور خارجه در شمال و شمال‌شرق کشور: مشهد همیشه در حوزه دیپلماسی شهری پیشگام بوده است اقتدار نظامی و دفاعی ایران در خدمت ملت و ترویج صلح است وزیر نیرو در زاهدان: خط انتقال آب دریای عمان به مشهد، ۱۸ درصد پیشرفت داشته است + فیلم نظر سازمان ملل درباره همکاری‌های ایران و آژانس اتمی پزشکیان: برازنده ما نیست ایران با این چشم انداز و رهبری، عقب مانده‌تر از سایر کشور‌ها باشد ورود رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان (یکم آذر ۱۴۰۳) واکنش وزارت امورخارجه به تصویب قطع‌نامه ضدحقوق‌بشری علیه ایران
سرخط خبرها

گزارش آسوشیتدپرس از وضعیت نامناسب کودکان افغانستان در کوره‌های خشت پزی

  • کد خبر: ۱۲۶۸۵۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۹
گزارش آسوشیتدپرس از وضعیت نامناسب کودکان افغانستان در کوره‌های خشت پزی
آسوشیتدپرس در تازه ترین گزارش خود گفته‌است که کودکان افغانستانی از صبح تا شام در کوره‌های خشت پزی در افغانستان کار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آسوشیتدپرس گزارشی را در مورد کارهای شاقه کودکان افغانستانی و محرومیت آنان از آموزش، تهیه کرده است.

بر بنیاد این گزارش، وضعیت کودکان کار در کوره‌های خشت پزی در شاهراه شمال پایتخت کابل نامناسب است.

شرایط در کوره‌ها حتی برای بزرگ‌سالان سخت است؛ اما تقریبا در همه فابریکه‌های خشت‌سازی، کودکان چهار یا پنج ساله پیدا می‌شوند که از صبح زود تا تاریکی در گرمای تابستان در کنار خانواده خود کار می‌کنند.

در این گزارش آمده است که این کودکان با عزم و اراده‌ای کار می‌کنند که ناشی از دانستن نیاز خانواده‌هایشان است. وقتی از آن‌ها درباره اسباب‌بازی یا تفریح سؤال می‌شود آن‌ها تنها لبخند می‌‌زنند و شانه بالا می‌اندازند.

پس از تسلط طالبان بر افغانستان، فروپاشی اقتصادی و همچنین قطع کمک‌های مالی بین‌المللی تعداد کودکان کار افزایش یافته است.

طی یک نظرسنجی که اخیرا از سوی سازمان محافظت از کودکان انجام شده تخمین زده می‌شود که نیمی از خانواده‌های این کشور کودکان را به کار می‌فرستند تا بتوانند غذا تهیه کنند.

خانواده‌ها در خانه‌های گلی ویران در کنار کوره‌ها زندگی می‌کنند هرکدام گوشه‌ای دارند که در آن آجرهای خود را می‌سازند. برای بیشتر افراد، وعده غذایی روزانه نان تر شده در چای است.

کارگران در ازای هر یک هزار آجری که می‌سازند چیزی معادل ۴ دلار دریافت می‌کنند. این کارگران به آسوشیتدپرس گفتند که یک کارگر بزرگ‌سال به تنهایی نمی‌تواند این تعداد خشت را در روز تولید کند، اما اگر کودکانشان کمک کنند، می‌توانند روزانه ۱۵۰۰ خشت بسازند.

مطابق با نظرسنجی‌های انجام شده توسط سازمان حفاظت از کودکان تعداد خانواده‌هایی که فرزندانشان را به کار فرستاده‌اند از ۱۸ درصد به ۲۲ درصد از ماه دسامبر تا ژوئن افزایش یافته است. این نشان می‌دهد که یک میلیون کودک در افغانستان کار می‌کنند.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->