عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشست نمایندگان مجلس با وزیر کشور برای رفع مشکل «تبدیل وضعیت ایثارگران در شهرداری‌ها»

  • کد خبر: ۱۲۶۸۹۸
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
نشست نمایندگان مجلس با وزیر کشور برای رفع مشکل «تبدیل وضعیت ایثارگران در شهرداری‌ها»
رئیس فراکسیون فرهنگ ایثار و شهادت مجلس، با انتقاد از بی‌توجهی شهرداری‌ها به اجرای قانون برای تبدیل وضعیت ایثارگران از برگزاری نشست این فراکسیون با وزیر کشور بعد از تعطیلات مجلس در جهت رفع این مشکل خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن نوروزی با انتقاد از اجرای ناقص مصوبه مجلس برای تبدیل وضعیت ایثارگران در شهرداری‌ها، گفت: تبدیل وضعیت نیرو‌های ایثارگر در شهرداری سلیقه‌ای انجام می‌شود و در حالی که معاون عمرانی وزیر کشور  و مدیرکل  امور شهری و شورا‌ها در این زمینه با استاندار تهران و معاون عمرانی وی مکاتبه کرده‌اند، اما کارمندان مربوطه در کارگزینی شهرداری‌ها در این زمینه کارشکنی می‌کنند. این افراد به طور سلیقه‌ای این مصوبه را اجرا و از طریق رابطه، دوستان خود را رسمی می‌کنند، اما نسبت به تبدیل وضعیت سایر ایثارگران فعال در شهرداری مماشات کرده و تساهل دارند.

 نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس، ادامه داد: البته مدیران شهری در برخی استان‌ها همچون فارس در این زمینه عملکرد مطلوبی داشته‌اند، اما شهرداری تهران برای اجرای این مصوبه عملکرد خوبی نداشته و زیر بار دستور استاندار و مدیرکل  امور شهری و شورا‌ها نرفته است.

رئیس فراکسیون فرهنگ ایثار و شهادت مجلس، تاکید کرد: قرار است فراکسیون ایثار و شهادت بعد از تعطیلات مجلس نشستی با وزیر کشور، معاون عمرانی این وزارتخانه و مجمع استانداری‌های کشور داشته باشد تا این مشکل را حل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->