اطلاعیه وزارت ارشاد برای جاماندگان اینترنت هدیه خبرنگاران پلتفرم «فیلم‌نت» فیلم‌های توقیفی را پخش می‌کند! روایتی از زندگی دو خانواده هر روز صبح از شبکه دو رسول صدرعاملی: استاد فرشچیان، هنرمند بزرگ و تکرار نشدنی بازیگر «سوپرمن» به طرح اخراج مهاجرین توسط ترامپ پیوست! ایجاد کارخانه انیمیشن در خراسان؛ گامی مهم در حمایت از تولیدات پویانمایی + فیلم تیلور سوئیفت کارگردان سینما شد! کاظم چلیپا: استاد فرشچیان ارتباط خاصی با امام رضا(ع) داشتند + فیلم فیلم جدید تام کروز به دلیل اختلاف بر سر بودجه تعلیق شد مسابقه «یک دو صدا» در ایام اربعین از رادیو پخش می‌شود حمایت بازیگران «بازی تاج‌وتخت» از مردم فلسطین همچنان ادامه دارد + تصاویر پخش برنامه‌های ویژه از شبکه مستند برای استاد فرشچیان پخش مصاحبه تلویزیونی استاد فرشچیان امشب (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) از تلویزیون برنامه «سر سفره خدا» در هنگام پیاده روی اربعین روی آنتن شبکه کودک می‌رود نظر شهید سلیمانی درباره استاد فرشچیان چه بود؟ هشدارهای جدی برنامه «هفت» به بهرام افشاری رمان «دختر آیینه‌پوش»، کتابی برای آشنایی کودکان با نماز پیام تسلیت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) به دنبال درگذشت استاد فرشچیان مژده لواسانی با ویژه برنامه «دچار» روی آنتن می‌رود + زمان پخش
سرخط خبرها

آیا ویژه‌برنامه‌های صداوسیما برای شب یلدا توانست نظر مردم را جلب کند؟

  • کد خبر: ۱۲۶۹۲
  • ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳
آیا ویژه‌برنامه‌های صداوسیما برای شب یلدا توانست نظر مردم را جلب کند؟
مناسبت‌های مختلف در طول سال فرصت‌های مغتنمی را دراختیار رسانه ملی قرار می‌دهد تا بتواند مخاطبان بیشتری را با خود همراه کند. در این بین، تلویزیون در سال‌های اخیر با انتخاب برنامه‌های قابل‌پیش‌بینی و تکراری این فرصت‌ها را یکی پس از دیگری سوزانده است؛ روندی که در ویژه‌ برنامه‌های شب یلدای امسال نیز مشهود بود.
شکیبا افخمی‌راد| شنبه شب، هم‌زمان با طولانی‌ترین شب سال، شبکه‌های مختلف سیما هرکدام ویژه‌برنامه‌ای را روی آنتن بردند.

برنامه‌هایی با مجریان و میهمانان تکراری، به‌طوری‌که نه بازگشت رضا رشیدپور با شمایل جدیدش به شبکه ۳ و نه پخش دوباره دورهمی با اجرای مهران مدیری بعد از چندین ماه کش‌وقوس، توانست نقطه قوتی برای برنامه‌های تلویزیون باشد. تکرار شدن چند اسم محدود از مجریان ویژه‌برنامه‌های مختلف و همچنین چرخه تکراری افراد معروف دعوت‌شده به این برنامه‌ها، دیگر برای مخاطبان غافلگیرکننده نیست که بتواند آن‌ها را به پای تلویزیون بکشاند. ویژه‌برنامه‌هایی که دیگر به یک دیدوبازدید تلویزیونی تبدیل شده‌اند؛ به‌طور مثال سروش صحت، پژمان بازغی و علیرضا علیمردانی، سه مجری برنامه‌های مختلف شبکه نسیم، در شب یلدا میهمان برنامه دورهمی مهران مدیری بودند و بیشتر درباره برنامه‌هایشان در فضایی که کمترین بهره را از المان‌های مرسوم شب یلدا برده بود، به گپ‌وگفت پرداختند. برنامه‌های دیگر شبکه‌های صداوسیما نیز از این قاعده مستثنا نبود و همان افرادی به این برنامه‌ها دعوت شده بودند که آن‌ها را بار‌ها در قاب تلویزیون دیده‌ایم و حرف جدیدی برای مخاطب ندارند. در اجرای موسیقی نیز این برنامه‌ها بیشتر از حضور خوانندگان جدید پاپ بهره گرفته بودند؛ خوانندگانی که سبک موسیقی و اشعارشان اصولا مرتبط با حال‌وهوای شب یلدا نیست.

با نگاهی به ویژه‌برنامه‌های شب یلدای امسال، می‌توان متوجه شد که رسانه ملی خودآگاه یا ناخودآگاه قصد تغییر رویه ندارد. همچنان افراد مطرحی را که حرفی برای گفتن دارند، بایکوت می‌کند. با کنار گذاشتن موسیقی فاخر ایرانی، عرصه را دراختیار خوانندگان پاپی که رشد روزافزون دارند، می‌گذارد و به این ترتیب، دودستی مخاطبانش را به دیگر رسانه‌ها تقدیم می‌کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->