برگزاری پویش سراسری درختکاری در بوستان‌های بانوان شهر مشهد رئیس سازمان بهزیستی: تا پایان سال ۱۴۰۳ حتی یک فرد دارای معلولیت بدون ویلچر نخواهد ماند کشف ۱۵۴ تن برنج احتکارشده در مشهد (۹ اسفند ۱۴۰۳) توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزه‌داران در ماه رمضان دادستان مشهد: نظارت‌ها بر اراضی ملی و منابع طبیعی در آستانه بهار ۱۴۰۴ تشدید شود درباره کینه‌توزی که روح و روان را می‌آزارد | کینه به دوش آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۹ اسفند ۱۴۰۳) میزان صرفه‌جویی مصرف گاز خراسان رضوی در روز‌های سرد ۱۴۰۳ سالانه ۷۰۰۰ عضو قابل‌اهدا در کشورمان خاک می‌شود! بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات واکسنی امیدبخش برای سرطان پانکراس نقش وکلا و اداره کل حقوقی شهرداری در تحقق حکمرانی شهر قانون‌مدار درباره شبکه فرسوده انتقال آب مشهد و آبی که در روزهای کم‌آبی از دست می‌رود | چکه‌های بی‌پایان ماجرای تخلیه بیمارستان زینبیه شیراز چه بود؟ نقشه زیرکانه پلیس مشهد، سارقان را زمین گیر کرد دیدار مشاور وزیر آموزش و پرورش عراق با کاظمی (۹ اسفند ۱۴۰۳) درج نشان اهدای‌عضو بر روی گواهینامه‌های رانندگی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۹ اسفند ۱۴۰۳) | بارش پراکنده باران در برخی نقاط استان آیا رفلاکس معده در نوزادان ناشی از یک مشکل جدی است؟ آیا میوه‌ها و سبزیجات با پوست مغذی‌ترند؟ هوای سرد در کشور تا اواسط هفته آینده ماندگار است (۹ اسفند ۱۴۰۳) «رژیم فستینگ» چیست و چگونه به کاهش وزن کمک می‌کند؟ نزاع مرگ‌بار در مشهد به‌خاطر دختر ۱۵ساله سالم‌ترین نوشیدنی‌ها برای کودکان کدام‌اند؟ مهم‌ترین علامت سرطان پروستات تغییر شرایط ادراری است مدارسِ تعطیل و درس‌های ناتمام | تأثیرات تصمیمات حوزه انرژی بر کیفیت آموزش دانش‌آموزان هوش مصنوعی چه کمکی به داروسازی می‌کند؟ سقوط پژو از روی پل هوایی در زاهدان با سه فوتی (۸ اسفند ۱۴۰۳) نامه معلولان به کمیسیون‌های تخصصی مجلس کشف سلاح و محموله‌های انفجاری از یک گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان (۸ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بارش پراکنده در شمال کشور (۴ مهرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۷۱۳۱
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
بارش پراکنده در شمال کشور (۴ مهرماه ۱۴۰۱)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و رعد و برق در برخی نواحی کشور، وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در غالب نقاط و کاهش محسوس دما در شمال شرق کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز (۴ مهرماه) در بخش‌هایی از گیلان، مازندران، شرق اردبیل و ارتفاعات غربی البرز ابرناکی و بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: سه‌شنبه و چهارشنبه(۵ و ۶ مهرماه) در غالب نقاط کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود. 

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا پنجشنبه(۷ مهرماه) در گیلان و مازندران و جمعه(۸ مهرماه) در مازندران، گلستان و خراسان شمالی بارش پراکنده انتظار می‌رود.

وی افزود: امروز (۴ مهرماه) در نواحی شرق، شمال شرق، مرکز، غرب، جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز و فردا (۵ مهرماه) در بخش‌هایی از شرق و شمال شرق وزش باد شدید موقت و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. این شرایط جمعه مجدد برای بخش‌هایی از شرق و شمال شرق کشور انتظار می‌رود.

ضیاییان ادامه داد: امروز در نواحی شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور کاهش دما رخ خواهد داد که در بخش‌هایی از شمال شرق کشور این کاهش دما محسوس خواهد بود. از سه شنبه تا پایان هفته در این نواحی روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی امروز دریای خزر مواج خواهد بود. همچنین طی دو روز آینده نیمه‌غربی خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و چهارشنبه و پنجشنبه خلیج فارس و شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۵ مهرماه)صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۲ و روز چهارشنبه (۶ مهرماه) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۴ و ۵ مهرماه ) اهواز با دمای  ۴۰ و ۳۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۶ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->