بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

استقلال از نقل وانتقالات نیم فصل محروم می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۲۷۳۱۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱
استقلال از نقل وانتقالات نیم فصل محروم می‌شود؟
اگر باشگاه استقلال نتواند تا نیم فصل بدهی یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلاری به استراماچونی را پرداخت کند از فعالیت در نقل و انتقالات نیم فصل محروم خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، زمانی که مصطفی آجورلو مدیریت باشگاه استقلال را پذیرفت پرونده آندره استراماچونی درجریان بود، اما به دلیل کارشناسی دقیق این پرونده، فیفا از اعلام رای زودهنگام خودداری کرد که این تاخیر به سود مدیریت آجورلو بود.

با این وجود، اما بعد از گذشت یک سال از مدیریت آجورلو در باشگاه استقلال و کسب عنوان قهرمانی با این باشگاه، سرانجام فیفا رای را اعلام کرد و باشگاه استقلال مکلف به پرداخت یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلار غرامت به این بازیکن شد؛ عددی که معادل ریالی آن حدود ۴۲ میلیارد تومان می‌شود که عدد کمی برای باشگاه استقلال نیست و آجورلو را با یک چالش مالی بزرگ مواجه کرده است.

مدیرعامل باشگاه استقلال این روز‌ها درتلاش است تا از منابعی که می‌شناسد این بدهی را تامین کند و پولی که باید از سوی مدیران سابق به استراماچونی پرداخت می‌شد را به حساب این مربی واریز کند.

آجورلو، اما تا امروز موفق به تامین اعتبار لازم نشده و خود نیز به شدت نگران است که مبلغ مورد نظر تا نقل وانتقالات نیم فصل جور نشود و آنگاه استقلال از جذب بازیکنان جدید محروم شود.

اگر این اتفاق رخ دهد استقلال در نقل وانتقالات نیم فصل هیچ فعالیتی نخواهد داشت و باید تا پایان فصل و شروع نقل وانتقالات پیش فصل لیگ آینده صبر کند.

طبق قوانین استقلال تا زمانی که نتواند پنچره نقل و انتقالاتی خود را بازکند، قادر به فعالیت درنقل و انتقالات نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->